Nemanau, kad reik recepto, bet pasirodysiu savo kugelį su padažu
[quote=coliuke28,201
reikia reikia receptuko,ir padaziuko recepta,senai laukiau kas ides
reikia reikia receptuko,ir padaziuko recepta,senai laukiau kas ides
Sveiki, esu absoliuti Naujokė
įkeliu kol kas be nuotraukos , bet super greit pagaminamą naminę picą:
Mikseriu:
3 kiaušiniai, plakama
+3 šaukštai majonezo plakama
+ 3 šaukštai miltų vėl paplakama.
Į bliekutę išlydom sviesto (apie 50-60g) ir supilame skystą tešlą. Ant viršaus faršas, pievagrybiai...+ ką turim.
+Sūris
Kepame 20 min. orkaitėje iš viršaus ir apačios + 10 min. su vėjeliu .
valgo visi !
įkeliu kol kas be nuotraukos , bet super greit pagaminamą naminę picą:
Mikseriu:
3 kiaušiniai, plakama
+3 šaukštai majonezo plakama
+ 3 šaukštai miltų vėl paplakama.
Į bliekutę išlydom sviesto (apie 50-60g) ir supilame skystą tešlą. Ant viršaus faršas, pievagrybiai...+ ką turim.
+Sūris
Kepame 20 min. orkaitėje iš viršaus ir apačios + 10 min. su vėjeliu .
valgo visi !
QUOTE(jurguliooks @ 2011 01 13, 22:46)
reikia reikia receptuko,ir padaziuko recepta,senai laukiau kas ides
sutarkavau bulves su tarkavimo mašina, įdėjau du šaukštus grietinės ir gal 200ml. virinto pieno, dar drusko truputį. Ir viskas
Padažui pakepinau pirma pievagrybius ant sviesto, vėliau subėriau svogūnus ir dar kepinau. Supyliau grietinėlės 200ml. indelį. Ir viskas
Skanaus
Čili sriuba
Aišku nieko naujo...bet kartais tiesiog pasimiršta...
Šį sriuba turi daug pliusų: karšta,aštri,soti.Ir pirmas ir antras patiekalas viename.O žiema tiesiog būtina išsivirti tokios sriubos Dar pliusas kad gamindami šį patiekalą galite laisvai improvizuoti...
Produktai:
500 g kiaulienos-jautienos faršas (galima tik jautienos);
2 vidutinio dydžio svogūnai,
1 didelė morka
4 skiltelės česnako;
1 čili pipiriukas
1 skardinė konservuotų luptų pomidorų savose sultyse;
200 g tarkuoto sūrio;
1 skardinės konservuotų pupelių;
pagal skonį druskos, saldžiosios paprikos miltelių, džiovinto baziliko,šviežiai maltų pipirų
Supjaustykite svogūnus,čili pipirą ir česnakus kubeliais,morką sutarkuokite, sudėkite į įkaitintą keptuvę ir lengvai apkepinkite.Sudėkite faršą ir gerai išmaišykite.Paskaninkite su druska,pipirais,malta paprika ir apkepinkite viską 10 minučių.Po viską sudėkite į puodą.
Pomidorus iš skardinės sutrinkite su šakute arba susmulkinkite su blenderiu ir sudėkite į faršą.Jei sriuba labai tiršta galima įpilti vandens.
Troškinam dar 5 minutes, sudedame pupeles,baziliką,ragaujame ir jei ko trūksta pridedame.
Įpilame sriubą į lėkštę,užberiame tarkuoto sūrio ir dedame duonos skrebučius.
Aišku nieko naujo...bet kartais tiesiog pasimiršta...
Šį sriuba turi daug pliusų: karšta,aštri,soti.Ir pirmas ir antras patiekalas viename.O žiema tiesiog būtina išsivirti tokios sriubos Dar pliusas kad gamindami šį patiekalą galite laisvai improvizuoti...
Produktai:
500 g kiaulienos-jautienos faršas (galima tik jautienos);
2 vidutinio dydžio svogūnai,
1 didelė morka
4 skiltelės česnako;
1 čili pipiriukas
1 skardinė konservuotų luptų pomidorų savose sultyse;
200 g tarkuoto sūrio;
1 skardinės konservuotų pupelių;
pagal skonį druskos, saldžiosios paprikos miltelių, džiovinto baziliko,šviežiai maltų pipirų
Supjaustykite svogūnus,čili pipirą ir česnakus kubeliais,morką sutarkuokite, sudėkite į įkaitintą keptuvę ir lengvai apkepinkite.Sudėkite faršą ir gerai išmaišykite.Paskaninkite su druska,pipirais,malta paprika ir apkepinkite viską 10 minučių.Po viską sudėkite į puodą.
Pomidorus iš skardinės sutrinkite su šakute arba susmulkinkite su blenderiu ir sudėkite į faršą.Jei sriuba labai tiršta galima įpilti vandens.
Troškinam dar 5 minutes, sudedame pupeles,baziliką,ragaujame ir jei ko trūksta pridedame.
Įpilame sriubą į lėkštę,užberiame tarkuoto sūrio ir dedame duonos skrebučius.
Antis su vaisiais, medaus- garstyčių padaže
antis 1.8kg.
2 šaukšteliai grūdėtų garstyčių
2 šaukštai medaus
rozmarino
čiobrelio
kmynų
pipirų, druskos
---
apelsinas, svogūnas, obuoliai rūgštūs, slyvos šaldytos ( pamerkti rome)
sviesto
Antį gerai išvalome, ties šlaunimis praduriame šakute, kad išvarvėtų nereikalingi geltoni taukai. Įtriname mišiniu pasiruoštu iš pirmųjų ingridientų, dedame į indą, uždengiame ir pastatome parai šaltai.
Vidų įtriname sviestu, po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele, į vidų kišame pjaustytą į ė dalis svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas kelias valandas slyvas. Sultis nuo slyvų supilame į anties vidų, įdėti dar šakelę rozmarino.
Antį sandariai susukti į foliją. Apdėti obuoliais, apelsinais ir bulvėmis. Bulves galima valandą prieš palaikyti aliejaus-česnako-kmynų mišinyje, paskui apsukti plonai pjaustyta šonine.
Taip paruoštą skardą vėl apdengti folija ir šauti į orkaitę 190 laipsnių 1 val ir 40 minučių.
Po tiek kepimo laiko ,skardą ištraukti nuimti visas folijas, antytę aptepti soja+ medus padažu ir leisti jai apskrusti dar 20 min.
Išėmus iš karto nepjaustyti, nes išbėgs sultis, leisti pastovėti 10 min.
P.s. buvau prisiskaičius daug įspėjimų, kad nuo per ilgo kepimo antis taps sausa, tikrai ne! taip paruo6ta antis puikiai nusineria nuo savo kaulelių ir išlieka kaip matote foto sultinga ir ne sausa
Skanaus!!!
antis 1.8kg.
2 šaukšteliai grūdėtų garstyčių
2 šaukštai medaus
rozmarino
čiobrelio
kmynų
pipirų, druskos
---
apelsinas, svogūnas, obuoliai rūgštūs, slyvos šaldytos ( pamerkti rome)
sviesto
Antį gerai išvalome, ties šlaunimis praduriame šakute, kad išvarvėtų nereikalingi geltoni taukai. Įtriname mišiniu pasiruoštu iš pirmųjų ingridientų, dedame į indą, uždengiame ir pastatome parai šaltai.
Vidų įtriname sviestu, po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele, į vidų kišame pjaustytą į ė dalis svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas kelias valandas slyvas. Sultis nuo slyvų supilame į anties vidų, įdėti dar šakelę rozmarino.
Antį sandariai susukti į foliją. Apdėti obuoliais, apelsinais ir bulvėmis. Bulves galima valandą prieš palaikyti aliejaus-česnako-kmynų mišinyje, paskui apsukti plonai pjaustyta šonine.
Taip paruoštą skardą vėl apdengti folija ir šauti į orkaitę 190 laipsnių 1 val ir 40 minučių.
Po tiek kepimo laiko ,skardą ištraukti nuimti visas folijas, antytę aptepti soja+ medus padažu ir leisti jai apskrusti dar 20 min.
Išėmus iš karto nepjaustyti, nes išbėgs sultis, leisti pastovėti 10 min.
P.s. buvau prisiskaičius daug įspėjimų, kad nuo per ilgo kepimo antis taps sausa, tikrai ne! taip paruo6ta antis puikiai nusineria nuo savo kaulelių ir išlieka kaip matote foto sultinga ir ne sausa
Skanaus!!!
Ule, nukrisiu
Elena- skaniausia sriubyte Jau po tokios nieko nebesinori... nebent antytes
Ule, Elena, mergaites -
Ule, Elena, mergaites -
Juodo šokolado??? Kaip įdomu-nesu girdėjusi....
O kažin, ar vietoje anties netiktų višta-anties neturiu, o receptas atrodo labai viliojamai...
O kažin, ar vietoje anties netiktų višta-anties neturiu, o receptas atrodo labai viliojamai...
QUOTE(Mil@na @ 2011 01 14, 12:18)
Juodo šokolado??? Kaip įdomu-nesu girdėjusi....
Kartaus sokolado
QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 10:42)
O dievuleliau koki vaizdai Net per monitoriu kvapa pajutau anytes nu kodel tos antys sitokios brangios