Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(lolanta @ 2011 01 12, 09:28)
Sakykit merginos kažkur buvo receptas lygtai kepuriukai vadinosi, ten lygtai iš mėsos faršo tokie bliudeliai pasidaro ir į vidų kažkoks įdaras dedasi, gal žinote apie ką kalbu ir kuri nors turite išsaugojus, nes pati pamečiau o labai norečiau pietums padaryti. blush2.gif


Kepuriukai
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 01 12, 10:28)
Sakykit merginos kažkur buvo receptas lygtai kepuriukai vadinosi, ten lygtai iš mėsos faršo tokie bliudeliai pasidaro ir į vidų kažkoks įdaras dedasi, gal žinote apie ką kalbu ir kuri nors turite išsaugojus, nes pati pamečiau o labai norečiau pietums padaryti. blush2.gif

prasom http://skanusgyvenim...kepuriukai.html
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif kaip tik tai ko ir ieškojau
Atsakyti
Turiu didelę bėdą 4u.gif prieš porą mėnesių, gal net seniau, radau čia labai skanų receptą, dabar būtent jo ieškau visą rytą, o tas kaip į vandenį doh.gif
Tai buvo vištienos suktinukai, labai išgirti tų, kurios išbandė. Nuimama mėsa nuo vištos kulšelių, atmušama, toliau tarpas - nepamenu biggrin.gif berods pakepiname daržovių įdarą, dedame ant vištienos gabalėlių, susukame ir apvoliojame sojos (?) padaže, kepame keptuvėje. Buvo lyg ir tokia nelabai išvaizdi nuotrauka prie recepto, bet patiekalas superinis thumbup.gif Gal kas padės rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 01 12, 14:44)
Turiu didelę bėdą  4u.gif  prieš porą mėnesių, gal net seniau, radau čia labai skanų receptą, dabar būtent jo ieškau visą rytą, o tas kaip į vandenį  doh.gif
Tai buvo vištienos suktinukai, labai išgirti tų, kurios išbandė. Nuimama mėsa nuo vištos kulšelių, atmušama, toliau tarpas - nepamenu  biggrin.gif  berods pakepiname daržovių įdarą, dedame ant vištienos gabalėlių, susukame ir apvoliojame sojos (?) padaže, kepame keptuvėje. Buvo lyg ir tokia nelabai išvaizdi nuotrauka prie recepto, bet patiekalas superinis  thumbup.gif  Gal kas padės rasti? blush2.gif

Sitas gal?
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2011 01 12, 15:14)


Va čia kitas dar mano ieškotas dalykėlis biggrin.gif skanu thumbup.gif ačiū už nuorodą.
O dėl suktinukų, nebežinau, toks jausmas, lyg būčiau susapnavusi tą receptą doh.gif arba pripainiojusi gal kažką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 11, 22:46)
atidziau visokiose 'maximose ' pasidairyk...kulnine vadinasi, lyg ir... tikrai maciau  mirksiukas.gif  4u.gif
Man nekyla klausimų, kur jaučio galionkos nusipirkti biggrin.gif Bet srovė randa parduotuvių, kuriose ji vadinasi ,,tos karkos supakuotos parduotuvėse jau būna su tokiu pavadinimu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 01 12, 13:44)
Turiu didelę bėdą  4u.gif  prieš porą mėnesių, gal net seniau, radau čia labai skanų receptą, dabar būtent jo ieškau visą rytą, o tas kaip į vandenį  doh.gif
Tai buvo vištienos suktinukai, labai išgirti tų, kurios išbandė. Nuimama mėsa nuo vištos kulšelių, atmušama, toliau tarpas - nepamenu  biggrin.gif  berods pakepiname daržovių įdarą, dedame ant vištienos gabalėlių, susukame ir apvoliojame sojos (?) padaže, kepame keptuvėje. Buvo lyg ir tokia nelabai išvaizdi nuotrauka prie recepto, bet patiekalas superinis  thumbup.gif  Gal kas padės rasti? blush2.gif

Visai nesenai jau šiemet buvo Elenos puikus vištienos su pievagrybiais receptas:
http://www.supermama...?...4436&st=168
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 10, 14:07)
O agurkėliai tai atskira daina  lotuliukas.gif Mūsų draugai kai atvežam dėl jų susimuša  lotuliukas.gif Tai mes Kalėdoms įpakavom gražiai visą trilitriaką padovanojom hihihi.gif Čia MB tėvukas taip skaniai daro...jis sode,bačkoje stato...vanduo būtinai iš šulinio...lapai ąžuolo ir krienų būtini...turi jis savo receptą...bet agurkai net traška  smile.gif

nu tikrai musciaus ir as smile.gif o dovana tokia gavus tai seneliui salciui kojas isbuciuociau! thumbup.gif
Atsakyti
Lašišos guliašas


Per pigus pavadinimas tokiam skoniui, nors vaizdas atitinka smile.gif.
Labai paprasta, greita ir tobula.


user posted image

800 gr. lašišos
kelios skiltelės česnako
3 šaukštai medaus
į šaukštai krakmolo
druska
pipirai
soja
2 galvos svogūno
šaukštas sviesto
aliejus
100 ml. grietinėlės
citrina

Lašišą supjaustyti kvadratėliais, apšlakstyti citrinos sultimis, druska, pipirais, įspausti česnako ir sudėti tirpintą medų. Leisti kelias valandas pasimarinuoti.
Į keptuvę pilti aliejaus, dėti sviestą ir pakepinti pjaustytą svogūną iki karamelinės spalvos. Į maišelį suberti krakmolą ir nusausintą lašišą, gerai supurtyti ir pilti į keptuvę, maišant kepti 5-6 minutes. Baigus kepti apšlaktyti citrinos sultimis, soja ir supilti grietinėlę. Pakaitinti apie minutę.
Skanaus!!!


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 12 sausio 2011 - 18:29
QUOTE(Ulė @ 2011 01 12, 20:16)
[i][b]Lašišos guliašas

na, dar taip negirdejau bigsmile.gif Tikrai, ir pats patiekalas ir garnyras- puikiai suderita! Isivaizduoju, kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
Veršiena raudono vyno ir grietinės padaže

Receptą radau kažkur internete, išties pagal jį reiktų gaminti eskalopus, bet aš kepiau paprastus plonai išmuštus kepsniukus:)

300 g, veršienos
Pievagrybių (aš juos mėgstu, tai sudėjau visą tą mėlyną dėžutę, kur maximoj būna biggrin.gif )
Sauso raudono vyno
150 ml. riebios grietinės
3 galvučių česnako
Sviesto
Alyvuogių aliejaus
Pipirų, druskos

Supjaustau riekelėmis veršieną, ją išmušu kokiais 0,5 cm. storumo kepsniukais, apibarstau druska, pipirais, ir apkepu aliejuje ir svieste. Kol mėsa kepa, apkepinu tarkuotą česnaką ir riekelėm pjaustytus pievagrybius (taip pat aliejuje ir svieste)
Mėsai apkepus, pilu 150 ml. vyno ir ant silpnos ugnies troškinu 10 min, tada sudedu keptus pievagrybius, supilu grietinę ir patroškinu dar 10 min ant silpnos ugnies.
user posted image

Vaizdas gal ir nekoks, bet jau taaaip skanu wub.gif
Atsakyti