Na jau Ules grikiu apkepas ir visi patiekalai verti didziausiu apdovanojimu
Aciu kad dalinates su visomis
Ir norejau paklausti o gal kuri mergaites esat issisaugojusi su vistienos odelemis kepsnelius
QUOTE(Mil@na @ 2011 01 06, 11:37)
Ar užtenka tik vienos stiklinės grikių???
nesupratau klausimo,man uztenka
QUOTE(lolanta @ 2011 01 06, 11:56)
o ant virsaus kas? suris irgi
taip virsutinis sluoksnis surio,nedarasiau pardon
QUOTE(Laivite @ 2011 01 06, 14:31)
Ir norejau paklausti o gal kuri mergaites esat issisaugojusi su vistienos odelemis kepsnelius
http://skanusgyvenim...na-odelese.html
Grikiu apkepas sulauke ir mano demesio, reikes bandyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 06, 10:28)
ne,egzotiskas cilli padazas nera astrus
Grikių apkepas
1 st. grikių
3 st. vandens
šaukštas aliejaus
druska
Kruopas vos pakaitinti keptuvėje ir suberti į pasūdytą, verdanti vandenį, įpilti aliejų, pamaišyti ir virti 10 minučių.
Svogūnas
6-8 pievagrybiai
300 gr. virtos vištienos ar kt. mėgiamos mėsos
200 gr.grietinėlės
druskos,pipirų
200 gr. sūrio
2-3 kiaušiniai
Svogūną su pievagrybiais apkepti keptuvėje, įmaišyti smulkintą mėsą, kelis šaukštus grietinėlės, pagardinti prieskoniais ir šiek tiek apkepti.
Į indą dėti pusę grikių, pabarstyti sūriu, dėti keptus grybus su mėsa, vėl sūrio ir likusius grikius.
Grikių apkepas
1 st. grikių
3 st. vandens
šaukštas aliejaus
druska
Kruopas vos pakaitinti keptuvėje ir suberti į pasūdytą, verdanti vandenį, įpilti aliejų, pamaišyti ir virti 10 minučių.
Svogūnas
6-8 pievagrybiai
300 gr. virtos vištienos ar kt. mėgiamos mėsos
200 gr.grietinėlės
druskos,pipirų
200 gr. sūrio
2-3 kiaušiniai
Svogūną su pievagrybiais apkepti keptuvėje, įmaišyti smulkintą mėsą, kelis šaukštus grietinėlės, pagardinti prieskoniais ir šiek tiek apkepti.
Į indą dėti pusę grikių, pabarstyti sūriu, dėti keptus grybus su mėsa, vėl sūrio ir likusius grikius.
Išplakti kiaušinius, sumaišyti su likusia grietinėle ir užpilti ant apkepo. Užtarkuoti sūriu.
Kepti orkaitėje, kol gražiai paruduos sūris.
Skanaus!!!
QUOTE(keistuole @ 2011 01 05, 21:44)
manau, kad sudyta netiktu kaukei Druska odai gal nelabai gerai?
QUOTE(Ulė @ 2011 01 06, 10:28)
ačiū
šonkauliai nuostabūs valgėm keturiese, visi likom sužavėti
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 01 07, 00:25)
smagu! viskas nuo seimininkes priklauso
QUOTE(Ulė @ 2011 01 07, 09:11)
smagu! viskas nuo seimininkes priklauso
Ule, aš kaip visada su klausimais, nuotraukoj kiek žiūriu, tai šonkauliukai pas Tave mėsingi, tuo tarpu aš kiek žiūriu ar parduotuvėje, ar turguje, tai jie tokie nudrožti net kaulai šviečiasi. Klausimas, kur mėsa perki? O gal perki šoninę ir pati nusipjaustai?
QUOTE(mamairute @ 2011 01 07, 10:41)
Ule, aš kaip visada su klausimais, nuotraukoj kiek žiūriu, tai šonkauliukai pas Tave mėsingi, tuo tarpu aš kiek žiūriu ar parduotuvėje, ar turguje, tai jie tokie nudrožti net kaulai šviečiasi. Klausimas, kur mėsa perki? O gal perki šoninę ir pati nusipjaustai?
sonkaulius perku daznai IKI, ten su sonine storoki tokie, ir turguje yra, bet turbut ziurite pigesnius numesinetus ,tikrai po 11lt sonkauliukai su dauggg mesos
QUOTE(Ulė @ 2011 01 07, 10:48)
sonkaulius perku daznai IKI, ten su sonine storoki tokie, ir turguje yra, bet turbut ziurite pigesnius numesinetus ,tikrai po 11lt sonkauliukai su dauggg mesos
Va va, aš ir tą ir norėjau paklausti, ar tokie kur su šonine. Bet pala, kad pigesnių nei po 11 litų turbūt išviso nėra Senai pirkau, tai nepamenu, o ir tie kur su šonine man užsifiksavo kaip tai brangiau
QUOTE(Ulė @ 2011 01 07, 10:48)
Aš irgi IKI perku...daugiau niekur nėra tokių gražių šonkauliukų