Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Na jau Ules grikiu apkepas ir visi patiekalai verti didziausiu apdovanojimu thumbup.gif
Aciu kad dalinates su visomis 4u.gif
Ir norejau paklausti o gal kuri mergaites esat issisaugojusi su vistienos odelemis kepsnelius g.gif
Atsakyti

QUOTE(Mil@na @ 2011 01 06, 11:37)
Ar užtenka tik vienos stiklinės grikių???

nesupratau klausimo,man uztenka biggrin.gif

QUOTE(lolanta @ 2011 01 06, 11:56)
o ant virsaus kas? suris irgi g.gif

taip virsutinis sluoksnis surio,nedarasiau pardon 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Laivite @ 2011 01 06, 14:31)

Ir norejau paklausti o gal kuri mergaites esat issisaugojusi su vistienos odelemis kepsnelius  g.gif

4u.gif
http://skanusgyvenim...na-odelese.html
Atsakyti
Grikiu apkepas sulauke ir mano demesio, reikes bandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 06, 10:28)
ne,egzotiskas cilli padazas nera astrus 4u.gif

Grikių apkepas
user posted image
1 st. grikių
3 st. vandens
šaukštas aliejaus
druska

Kruopas vos pakaitinti keptuvėje ir suberti į pasūdytą, verdanti vandenį, įpilti aliejų, pamaišyti ir virti 10 minučių.

Svogūnas
6-8 pievagrybiai
300 gr. virtos vištienos ar kt. mėgiamos mėsos
200 gr.grietinėlės
druskos,pipirų
200 gr. sūrio
2-3 kiaušiniai

Svogūną su pievagrybiais apkepti keptuvėje, įmaišyti smulkintą mėsą, kelis šaukštus grietinėlės, pagardinti prieskoniais ir šiek tiek apkepti.
Į indą dėti pusę grikių, pabarstyti sūriu, dėti keptus grybus su mėsa, vėl sūrio ir likusius grikius.

Išplakti kiaušinius, sumaišyti su likusia grietinėle ir užpilti ant apkepo. Užtarkuoti sūriu.
Kepti orkaitėje, kol gražiai paruduos sūris.
Skanaus!!!
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 05, 21:44)
nu gal kokią kaukę  biggrin.gif

manau, kad sudyta netiktu kaukei g.gif Druska odai gal nelabai gerai? g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 06, 10:28)
ne,egzotiskas cilli padazas nera astrus 4u.gif

ačiū
šonkauliai nuostabūs 4u.gif bigsmile.gif essen.gif valgėm keturiese, visi likom sužavėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 01 07, 00:25)
ačiū
šonkauliai nuostabūs  4u.gif  bigsmile.gif  essen.gif valgėm keturiese, visi likom sužavėti biggrin.gif

smagu! viskas nuo seimininkes priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 07, 09:11)
smagu! viskas nuo seimininkes priklauso 4u.gif

Ule, aš kaip visada su klausimais, nuotraukoj kiek žiūriu, tai šonkauliukai pas Tave mėsingi, tuo tarpu aš kiek žiūriu ar parduotuvėje, ar turguje, tai jie tokie nudrožti net kaulai šviečiasi. Klausimas, kur mėsa perki? O gal perki šoninę ir pati nusipjaustai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 07, 10:41)
Ule, aš kaip visada su klausimais, nuotraukoj kiek žiūriu, tai šonkauliukai pas Tave mėsingi, tuo tarpu aš kiek žiūriu ar parduotuvėje, ar turguje, tai jie tokie nudrožti net kaulai šviečiasi. Klausimas, kur mėsa perki? O gal perki šoninę ir pati nusipjaustai? g.gif

sonkaulius perku daznai IKI, ten su sonine storoki tokie, ir turguje yra, bet turbut ziurite pigesnius numesinetus ,tikrai po 11lt sonkauliukai su dauggg mesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 07, 10:48)
sonkaulius perku daznai IKI, ten su sonine storoki tokie, ir turguje yra, bet turbut ziurite pigesnius numesinetus ,tikrai po 11lt sonkauliukai su dauggg mesos 4u.gif

Va va, aš ir tą ir norėjau paklausti, ar tokie kur su šonine. Bet pala, kad pigesnių nei po 11 litų turbūt išviso nėra g.gif Senai pirkau, tai nepamenu, o ir tie kur su šonine man užsifiksavo kaip tai brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 07, 10:48)

Aš irgi IKI perku...daugiau niekur nėra tokių gražių šonkauliukų thumbup.gif
Atsakyti
vau, kaip skaniai grikiu apkepas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti