QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 01 05, 18:14)
o kas yra čili padažas?
juk jis labai aštrus
100gr?
ne,egzotiskas cilli padazas nera astrus
Grikių apkepas
1 st. grikių
3 st. vandens
šaukštas aliejaus
druska
Kruopas vos pakaitinti keptuvėje ir suberti į pasūdytą, verdanti vandenį, įpilti aliejų, pamaišyti ir virti 10 minučių.
Svogūnas
6-8 pievagrybiai
300 gr. virtos vištienos ar kt. mėgiamos mėsos
200 gr.grietinėlės
druskos,pipirų
200 gr. sūrio
2-3 kiaušiniai
Svogūną su pievagrybiais apkepti keptuvėje, įmaišyti smulkintą mėsą, kelis šaukštus grietinėlės, pagardinti prieskoniais ir šiek tiek apkepti.
Į indą dėti pusę grikių, pabarstyti sūriu, dėti keptus grybus su mėsa, vėl sūrio ir likusius grikius.