Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2011 01 05, 13:39)
[color=purple]
Na kaip geriau paaiškinti...yra žuvies gabalas,įpjauname nuo pilvo pusės link stuburo išilgai , na pagal žuvies ilgį bet ne iki galo  blush2.gif Išimame kaulus tada ...
Na gal matosi geriau ant  nuotraukos  ax.gif Nors nėra čia taip svarbu,gali būti ir atskiri žuvies gabaliukai manau  4u.gif

Tipo stubura ir šonkaulius išrakinėji, o smulkieji kauliukai kaip ir palieka, ar ne?
Bet kokiu atveju eisiu gamint - vaizdas nerealus, tikiuosi ir skonis bigsmile.gif
Kokio svorio maždaug buvo lašišiukas, nes man įdomu kaip to poro užtenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 13:55)
Tipo stubura ir šonkaulius išrakinėji, o smulkieji kauliukai kaip ir palieka, ar ne?
Bet kokiu atveju eisiu gamint - vaizdas nerealus, tikiuosi ir skonis bigsmile.gif
Kokio svorio maždaug buvo lašišiukas, nes man įdomu kaip to poro užtenka? g.gif


Na aš kai jau ją perpjoviau...tai ir smulkius išrinkinėjau...
O žuvies čia kažkur 0,5 kg...Poras buvo didelis tikrai...bet lapų užteko ir dar liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 05, 14:03)
Na aš kai jau ją perpjoviau...tai ir smulkius išrinkinėjau...
O žuvies čia kažkur 0,5 kg...Poras buvo didelis tikrai...bet lapų užteko ir dar liko  4u.gif


Geriau dar kartą durnai paklausiu, negu liksi nežinioj. Kas čia per lašiša pusės kilo? Aš mažesnės kaip du kilai turbūt pirkt nemačiau blink.gif Klausyk, o tai gal čia lašišo storoji dalis jau nupjaustyta ir likusi uodeginė dalis? g.gif
Atsakyti
O kam kefyras prie vištienos, čia ką nors pagerina

Man tai skanu su kefyru užgeriant,bet nebūtina jei nenorit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 14:31)
Geriau dar kartą durnai paklausiu, negu liksi nežinioj. Kas čia per lašiša pusės kilo? Aš mažesnės kaip du kilai turbūt pirkt nemačiau blink.gif Klausyk, o tai gal čia lašišo storoji dalis jau nupjaustyta ir likusi uodeginė dalis? g.gif

manau pats gabalas tiek svėrė ax.gif o ne visa žuvis
Atsakyti
QUOTE(Plaštaka @ 2011 01 05, 14:50)
manau pats gabalas tiek svėrė ax.gif o ne visa žuvis

Aš irgi panačiai manau, bet pagal nuotrauka peršamintis, kad uodega, nes pusė kilo lašišos yra niekingai mažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 14:31)
Geriau dar kartą durnai paklausiu, negu liksi nežinioj. Kas čia per lašiša pusės kilo? Aš mažesnės kaip du kilai turbūt pirkt nemačiau blink.gif Klausyk, o tai gal čia lašišo storoji dalis jau nupjaustyta ir likusi uodeginė dalis? g.gif



Na lašišos tikrai būna didelės beveik visada...o čia pirkau IKI, papuolė tokios nedidukes...maniškė svėre 1,100,nupjoviau galvą,uodegą...tai manau liko kilas...puse užsūdžiau o va kitą pusę (uodeginė dalis) iškepiau...

Dabar žiūri biški receptą negerai parašiau doh.gif Parašiau: lašiša...o reikėjo gal rašyt: i lašišos gabaliukas,nes čia ne visa žuvis blush2.gif Sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 05 sausio 2011 - 15:22
QUOTE(Elena @ 2011 01 05, 15:19)

Na lašišos tikrai būna didelės beveik visada...o čia pirkau IKI, papuolė tokios nedidukes...maniškė svėre 1,100,nupjoviau galvą,uodegą...tai manau liko kilas...puse užsūdžiau o va kitą pusę (uodeginė dalis) iškepiau...

Dabar žiūri biški receptą negerai parašiau  doh.gif Parašiau: lašiša...o reikėjo gal rašyt: i  lašišos gabaliukas,nes čia ne visa žuvis  blush2.gif Sorry  4u.gif


Na va ir aišku pasidarė bigsmile.gif Šiaip tai superinis receptas, nes aš kai nuperku lašišą, tai storąją dalį sūdau, o su uodegine dalim amžinas rebusas ką daryt g.gif Ačiū Tau už puikią idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 05, 10:45)
Mėsos apkepas su bulvėmis


Imame kepimo indą, sutepame su aliejumi,sudedame mėsą, ant viršaus dedame svogūnus.Viską lengvai sutepame su majonezu.
Dabar sudedame mūsų bulvės ir irgi sutepame majonezu.
Uždengiame su folgą ir kepame 40min,prie 200 laips.temp.
Prieš kepimo pabaigą nuimam folgą ir sudedame tarkuotą sūrį.Kepame kol sūris išsilydys.[/color]




o i kepimo skarda nieko nepilat? bandens, aliejaus ar pan?
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2011 01 05, 16:13)
o i kepimo skarda nieko nepilat? bandens, aliejaus ar pan?


Ne...tik sutepiau...nes nuo svogūno,majonezo atsiranda biški skysčio,pilnai užtenka jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 05, 16:26)
Ne...tik sutepiau...nes nuo svogūno,majonezo atsiranda biški skysčio,pilnai užtenka jo  4u.gif


aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 09, 15:13)
Elena thumbup.gif

Šonkauliukai
Visada ruošiu pagal šį receptą, jie puikūs.


1.2 kg. šonkauliukų reikės:
100 gr. čilli padažo
2 šaukštai angliškų   garstyčių
3-4 šaukštai medaus
3-4 skiltelės česnako
pusė  puodelio karšto  vandens
druskos ir pipirų.
Sumaišykite visus marinatui skirtus produktus, aptepkite šonkaulius, įdėkite juos į indą ir užpilkite likusį marinatą. Palikti kambario temperatūroje 2-3 val.

Tada išdėstyti  ant kepimo skardos pateptos aliejumi,supilti marinatą ir kepti 200 laipsnių 1,5 valandos uždengus folija, baigiant kepti atidengti, kad apskrustų. Po tokio kepimo visi kauliukai puikiai išsineria.

Skanaus!!


o kas yra čili padažas? blush2.gif juk jis labai aštrus rolleyes.gif 100gr?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 05 sausio 2011 - 17:15