QUOTE(Elena @ 2011 01 05, 13:39)
[color=purple]
Na kaip geriau paaiškinti...yra žuvies gabalas,įpjauname nuo pilvo pusės link stuburo išilgai , na pagal žuvies ilgį bet ne iki galo Išimame kaulus tada ...
Na gal matosi geriau ant nuotraukos Nors nėra čia taip svarbu,gali būti ir atskiri žuvies gabaliukai manau
Na kaip geriau paaiškinti...yra žuvies gabalas,įpjauname nuo pilvo pusės link stuburo išilgai , na pagal žuvies ilgį bet ne iki galo Išimame kaulus tada ...
Na gal matosi geriau ant nuotraukos Nors nėra čia taip svarbu,gali būti ir atskiri žuvies gabaliukai manau
Tipo stubura ir šonkaulius išrakinėji, o smulkieji kauliukai kaip ir palieka, ar ne?
Bet kokiu atveju eisiu gamint - vaizdas nerealus, tikiuosi ir skonis
Kokio svorio maždaug buvo lašišiukas, nes man įdomu kaip to poro užtenka?