Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

"Kepuriukai" - pagal Ulės receptuką, rekomenduoju. Laaabai skanūs, jau gaminau kelis kartus...
user posted image essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 01 04, 19:40)
"Kepuriukai" - pagal Ulės receptuką, rekomenduoju. Laaabai skanūs, jau gaminau kelis kartus...



labai skaniai atrodo,ryt ir mes isbandysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratiki: 04 sausio 2011 - 23:20
QUOTE(Barbaryta @ 2011 01 04, 21:40)
"Kepuriukai" - pagal Ulės receptuką, rekomenduoju. Laaabai skanūs, jau gaminau kelis kartus...

o dabar per kurias temas ieskot recepto reikia?
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 01 04, 23:23)
o dabar per kurias temas ieskot recepto reikia?

Lygtai čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2011 01 05, 00:17)
labai skaniai atrodo,ryt ir mes isbandysim smile.gif

ne tik skaniai atrodo, bet is tikruju labai skanus bigsmile.gif

QUOTE(A... @ 2011 01 05, 00:23)
o dabar per kurias temas ieskot recepto reikia?

jau parase jums atsakyma 4u.gif

QUOTE(Mayfly @ 2011 01 05, 09:35)

taip, receptukas is cia 4u.gif karta Ule butent sioje temoje jau rase receptuka, tai nenorejau kartotis ax.gif
Atsakyti
Lašiša apvyniota porais

Produktai:

lašiša
didelis poras
špinatai
druska
apelsininiais pipirai

Lašišą išplauname,nuvalome,iš vienos pusės įpjauname kad gautųsi kaip knyga, išimame kaulus.
Imame porą,nupjauname baltą dalį ir atskiriame viršutinius lapus.Užverdame vandenį,pasūdome ir verdame pora lapus maždaug 4 min.Išimame ir dedame į labai šaltą vandenį,po to sudedame ant popierinių rankšluosčių.
Baltąją poro dalį susmulkiname ir apkepiname ant alyvuogių aliejaus.Sudedame smulkintus špinatus,pasūdome,įpilame biški grietinėles ir troškiname 3 minutes.
Imame lašišą,apibarstome su druska ir apelsininiais pipirais,sudedame apkeptus špinatus ant vienos puses ir užklojame su kita žuvies puse.
Imame virtus poro lapus ir apvyniojame mūsų žuvį.Viršų aptepame su alyvuogių aliejumi,dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 30-40 min 180 t.l. (priklausomai nuo lašišos gabaliuko dydžio).

user posted image

user posted image


Vištiena su pievagrybiais


Mano dukra šį patiekalą pavadino : BOMBA
Produktai:
Vištienos krūtinėlė
Pievagrybiai
Svogūnai
Grietinėlė
Sūris
Druska,prieskoniai

Vištienos filę krūtinėlę supjaustome išilgai, gausis 4 gabaliukai iš vienos krūtinėles.
Plonai išmušamame.
Paruošiame įdarą: susmulkiname svogūną,pievagrybius nuplauname,nulupame ir supjaustome.Viską apkepiname ant sviesto.Pagardinam su druska,pipirais įpilame grietinėles ir dedame truputį tarkuoto sūrio.
Dedame įdarą ant krūtinėles ,pakeliame visus kraštus į viršų,formuojame kaip kamuoliuką.
Imame folgos gabaliuką,sutepame su alyvuogių aliejumi,dedame į vidurį mūsų vištieną,pakeliame folgą ir gerai apspaudžiame.
Dedame kamuoliukus į kepimo indą ir kepame 200 laips.temp. maždaug 30 min.
Pateikiame su virtomis bulvėmis ir burokėlių salotomis.

user posted image

user posted image

user posted image


Mėsos apkepas su bulvėmis

Jums reiks:

Sprandinės
Svogūnų
Bulvių
Sūrio
Druskos,prieskonių mėsai ir bulvėms
Majonezo

Mėsą supjaustome plonais gabaliukais,išmušame,apibarstome su druska,prieskoniais ir paliekame biški pasimarinuoti.
Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais.
Sūrį sutarkuojame.
Bulvės nulupame ir supjaustome plonais griežiniais.Apibarstome su druska ir džiovintomis žolelėmis.

Imame kepimo indą, sutepame su aliejumi,sudedame mėsą, ant viršaus dedame svogūnus.Viską lengvai sutepame su majonezu.
Dabar sudedame mūsų bulvės ir irgi sutepame majonezu.
Uždengiame su folgą ir kepame 40min,prie 200 laips.temp.
Prieš kepimo pabaigą nuimam folgą ir sudedame tarkuotą sūrį.Kepame kol sūris išsilydys.


user posted image
Atsakyti
Elena,kad ir aš taip sugebėčiau kaip tu tongue.gif
Atsakyti
Elena wub.gif reikes isbandyt vistiena ir apkepa 4u.gif
Atsakyti
Aš nematau mėsos apkepo su bulvėmis sad.gif
Atsakyti
Labai nesugėtingas ir gana greit paruošiamas
Vištienos troškinys su daržovėm
Paėmiau vištienos file,gali būti kokios tai nuopjovos vištienos ar mažoji file, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su prieskoniais ir kepinau keptuvėje.Nuskustas bulves supjausčiau kūbeliais ir viriau,baigiant virti bulves sudėjau šaldytas daržoves: morkas ir žirnelius ir dar viską paviriau,kol bulvės pradeda leistis.Tada nupyliau vandenį bet ne visiškai sausai ir bulves su daržovėm supyliau į keptuvę ant keptos vištienos.Įdėjau porą šaukštų pomid.padažo ir porą šaukštų majonezo.Viską gerai permaišiau ir biški pakaitinau.Valgėm su kefyru
user posted image
Atsakyti
Elena, totalus respectas, pakomentuok pračiau prašau lašišos paruošimo pradžią:
Lašišą išplauname,nuvalome,iš vienos pusės įpjauname kad gautųsi kaip knyga, išimame kaulus.
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 05, 12:14)
Labai  nesugėtingas ir gana greit paruošiamas
Vištienos troškinys su daržovėm
Paėmiau vištienos file,gali būti kokios tai nuopjovos vištienos ar mažoji file, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su prieskoniais ir kepinau keptuvėje.Nuskustas bulves supjausčiau kūbeliais ir viriau,baigiant virti bulves sudėjau šaldytas daržoves: morkas ir žirnelius ir dar viską paviriau,kol bulvės pradeda leistis.Tada nupyliau vandenį bet ne visiškai sausai ir bulves su daržovėm supyliau į keptuvę ant keptos vištienos.Įdėjau porą šaukštų pomid.padažo ir porą šaukštų majonezo.Viską gerai permaišiau ir biški pakaitinau.Valgėm su kefyru
user posted image

O kam kefyras prie vištienos, čia ką nors pagerina g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 13:16)
Elena, totalus respectas, pakomentuok pračiau prašau lašišos paruošimo pradžią:
Lašišą išplauname,nuvalome,iš vienos pusės įpjauname kad gautųsi kaip knyga, išimame kaulus.
Ačiū




Na kaip geriau paaiškinti...yra žuvies gabalas,įpjauname nuo pilvo pusės link stuburo išilgai , na pagal žuvies ilgį bet ne iki galo blush2.gif Išimame kaulus tada ...
Na gal matosi geriau ant nuotraukos ax.gif Nors nėra čia taip svarbu,gali būti ir atskiri žuvies gabaliukai manau 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti