Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

diasaja,kaip paprastai ir lengvai atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 02, 12:13)
Krokodilas



net valgyt butu gaila thumbup.gif
Atsakyti
Krokodilas tai super thumbup.gif , butinai isbandysiu. Tikrai nieko sudetingo, bet atrodo super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audryla: 02 sausio 2011 - 18:04
Merginos, ačiū už pagyras visoms 4u.gif Tikrai nesudėtingai pagaminsite. Ant stalo atrodo įspūdingai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 30, 01:34)
Nėra viščiuko tapaka, yra tik viščiukas tabaka  cool.gif

Taip žinau , tiesiog suklydau , orgnaliame recepte (bloge) pataisiau.
Atsakyti
Nu viskas, einu kepti krokodilo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau vakar pasidareme krokodila thumbup.gif , kaip tik turejau teslos picai, kuria planavome su vaikais kepti, ir sulipdem krokodila, vaikai buvo labai nustebinti smile.gif Aciu uz ideja.
Atsakyti
Svogūnų pyragas (receptas iš žurnalo ,,Žmonės".
Reikės:
500 g. šaldytos bemielės tešlos (man gabalėlis liko);
1 kg. svogūnų;
250-300 g. fermentinio sūrio;
4 kiaušiniai plius vienas kiaušinis aptepimui (praktiškai užtenka pusės kiaušinio);
3-4 šaukštai grietinės;
druskos, pipirų;
krapų, petražolių (aš dėjau džiovintus-puikiai tiko);
asmeniškai aš dar įdėjau kmynų saujelę, kadangi juos labai mėgstu.

Darbo eiga:
Svogūnus nulupti, supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti svieste, bet ne per daug, kad neištižtų (apie 15-20 min.). Tuo tarpu burokine tarka sutarkuoti sūrį, kitame dubenėlyje išplakti kiaušinius, sudėti grietinę ir prieskonius bei prieskonines žoleles. Tada sumaišyti išplaktus kiaušinius su sūriu, dar galima įdėti pievagrybių arba špinatų-aš neturėjau, todėl nedėjau. Į viską įmaišyti pakeptus svogūnus (truputi pravėsusius).Pusę tešlos atšildyti ir iškloti visą indą ir kraštus, sudėti įdarą ir vėl užkloti likusia tešla. Įpjauti tešlą skerstai ir išilgai, aptepti kiaušiniu ir kepti apie 40 min. 180 laipsnių orkaitėje. Valgėme su grietine. ŽIAURIAI skanu-tikrai rekomenduoju ir aš, ir mano šeimyna
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mil@na: 03 sausio 2011 - 18:10
puikiai skamba, o kaip čia būtų su namine tešla, kaip išsiskaičiuot kad pusė kilo gautųsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 03, 18:29)
puikiai skamba, o kaip čia būtų su namine tešla, kaip išsiskaičiuot kad pusė kilo gautųsi? g.gif

pasidarykit daugiau, atsisverkit puse kg, o is to kas liks pasidarysit kokiu pyrageliu prie arbatos smile.gif dar desrytes gabaliuka isukus bus super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 02, 11:13)
Krokodilas
Cukrų, mieles, kiaušinį ir pašildytą pieną maišome tol kol ištirps mielės. Visą mišinį supilame į dubenį, kuriame yra miltai ir druska. Šiltai kildiname tešlą 3 kartus. Tešlą išminkome ir padaliname į dvi dalis. Vieną dalį iškočiojame, nupjauname tešlos galus (tešlos likučiai bus reikalingi kojoms, antakiams):



Kaip suprasti 3 kartus? ax.gif
Atsakyti
Kepta karka su darzovemis paprasta bet skanu.Karka pamarinuoti,as emiau puse galvutes cesnako,baziliku,pipiru,aliejaus.Cesnakus smulkiai supjaustyti,berti baziliko,pipiru,pilti alieju,viska ismaisyti,karka keliose vietose ipjauti ir gerai itrinti paruostu marinatu,palaikyti bent pora valandu.Luptas bulves pjaustyti skiltelemis,morkas-griezineliais,svogunus-kubeliais,darzoves padruskinti,ipilti siek tiek aliejaus ir ismaisyti.I kepimo rankove deti karka,ten pat darzoves ir sauti i 170-180 laipsniu karstumo orkaite.Kepti apie 1.5-2val.Labai sultinga ir skanu!user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti