Įkraunama...
Įkraunama...

Psichohileris:kas esate užsiregistravę?

Šitame puslapyje yra įdomių temų apie asmenybės tobulėjimą, gyvenimo kokybės kūrybą ir pan. Kad jomis naudotis, klausyti įrašus reikia registruotis, o registracijos mokestis ne mažas... Gal kas esate užsiregistravę šiame puslapyje, prašau pasakykit savo nuomonę. Ar verta???
Atsakyti
Niekad apie tokį puslapį negirdėjau.. dabar nuėjau pasižiūrėjau www.psichohileris.lt na gan brangoka pasakyčiau.. ir kas garantuos, kad ten rasite būtent to ko ieškote, kad ten bus gausus, aktyvus bendruomenės skaičius, su kuriuo galėtumėte bendrauti?.. Įsitikinau, kad kai ką toje svetainėje galima skaityti nemokamai.. tačiau devynis kartus apmąstykit ir dešimtą nuspręskit ar verta registruotis ir mokėti tokią sumą, jei vis dėl to niekas čia neatsiras, kas prisiregistravę. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 06, 00:15)
Niekad apie tokį puslapį negirdėjau.. dabar nuėjau pasižiūrėjau www.psichohileris.lt na gan brangoka pasakyčiau.. ir kas garantuos, kad ten rasite būtent to ko ieškote, kad ten bus gausus, aktyvus bendruomenės skaičius, su kuriuo galėtumėte bendrauti?.. Įsitikinau, kad kai ką toje svetainėje galima skaityti nemokamai..


Taip, labai pritariu Tau. Todėl ir tikiuosi, kad kas yra išbandęs papasakos daugiau... Puslapyje taip pat siūlomi individualūs susitikimai, sudaromos asmeninės programos atlikus kažkokius testus. Kaip supratau ta "inkognito" psichohilerė yra ponia I.Metrikienė, ji randasi kažkur Klaipėdos zonoje.
Atsakyti
Svetinėje rašoma "Dėmesio, jūs kreipiatės ne į mediką, ir ne į psichologą". Autorė - 2004 m. baigusi parapsichologos mokslus. wink.gif
Man ypač kliuvo šis reklaminis pasiūlymas:
"Užsakę Naujametinį stebuklą - planą, taip pat dovanų gausite dovanėlę - Psichohilerio vizitinę kortelę - talismaną, kurį turėdami su savimi būsit ryšyje su manimi. O ištikus stresinei situacijai, paimkite kortelę į rankas ir prisiminkite mane. Vizitinė turi magijos atributikos. Saugo jus nuo nužiūrėtojo akies, negerų palinkėtojų."
Visas tinklapis dvelkia atvira komercija, ir, tiesą sakant, bijočiau savo vidinį pasaulį atiduoti į tokio žmogaus rankas..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 12 24, 23:55)

Visas tinklapis dvelkia atvira komercija,  ir, tiesą sakant, bijočiau savo vidinį pasaulį atiduoti į tokio žmogaus rankas..

taip taip tai tiesa, viskas atsiremia į pinigus ir gana nemažus.Todėl mane ir kirbina smalsumas ką ten galima vertingo gauti. Bet vis niekas neatsiliepia...
Atsakyti
sveikos,pritariu kazkada issakytai nuomonei,kad cia komercija ir tokia komercija kokios net isivaziduot negalit...Moteris ilga laika buvo ten prisiregistravusi ir mokejo kiekviena menesi po 100 lt menesi mokesti ir kaip supratau cia jau su nuolaida kaip jai.Negaledama sumoketi to mokescio ji vaziuodavo su savo neigalia dukra i Klaipedos rajona retinti misko.Palikdavo dukra zaisti masinoj,o pati su kirviu mosuodavo.Taip ismosavo 2 ha misko viena pati.Na sake duodavo mergaitei vaisiu,uzpildavo kuro masinai...O kai nebegalejo ji moketi ir dirbti prasidejo priekaistai is psichohilerio puses,kad nemoki bendrauti,kad grizti i pradine busena...tad spreskit patys...
Atsakyti