QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2011 12 28, 00:46)
Na, jei dar nešveitei - tai aš žinok, kartą po tokios klaidos ir plukdžiau medį - iš pradžių su švitriniu pavargau, o paskui nešiau į vonią, po karšto vandens srove pakišau ir su tais metaliniais šveistukais, nu kur viryklei valyt išgramdžiau. Na, aišku, nusigramdė ir piešinys, bet tai perdariau paskui viską ir tiek. Tiesa, pas mane buvo Dala dvikomponentis lakas, o ir gramdžiau aš iškart kai pamačiau kad sudirbau. Medį paskui galima išdžiovinti gi, padėjus kelioms dienoms sausai, dar su fenu prapučiant karts nuo karto. Nei supuvo kas nei nieko. Jei šiaip ar taip sugadintas darbelis, tai pabandyk nuplaut, jei aišku, į vonią ar į dušą tilps.
Aš tai planuoju skrynią vieną perdaryt medinę, nes apsibraižė per laiką (nelakavau, o dar ir katė padirbėjo su nagais ant jos, šiaip išsitepė), tai teks nuiminėt ir sendintoją ir šiaip dažus ir paveiksliuką, tai vėl turbūt mirkysiu ir su šveistukais darbuosiuosi, paskui dažysiu iš naujo ir dekupažuosiu, tik skrynia didelė, kaži ar betilps į vonią dar
Laba diena, pasinaudojau Jūsų pasiūlymų. Sunkiai, per 3 kartus, bet nusišveitė lakas. Dabar palikau džiūti dėžę. Truputį atsirado skylių, bet nieko, svarbiausia, kad nusišveitė tas lakas, aišku ir visa kita, nes į tą dėžę aš žiūrėti negalėjau, man buvo galvos skausmas
. Ačiū už patarimą. Viską pradėsiu iš naujo