QUOTE(Ice @ 2010 12 20, 21:32)
Ice, 20 Gru 2010 - 21:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ice, 20 Gru 2010 - 21:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Kalba tai kalba, bet kai kreipiasi į mus, tėvus, "auklėtoja", tai ką aš žinau

Šįvakar atsinešėm krūvą knygučių į lovą, skaityti neleidžia, vartyti nenori, tik dėlioja vieną ant kitos tvarkingai, kad nė viena nebūtų "aukštyn kojom", ir kad nugarėlė būtų prie nugarėlės, bet ne atvirkščiai, ir "kalba", aiškina kažką, tokiu gražiu vaikišku balseliu, su šypsena, balti dantukai burnytėj matosi, akytės žiba, o kalba paukščiukiška paukščiukiška...O man rieda ašara...
Kalba tai kalba, bet kai kreipiasi į mus, tėvus, "auklėtoja", tai ką aš žinau
Šįvakar atsinešėm krūvą knygučių į lovą, skaityti neleidžia, vartyti nenori, tik dėlioja vieną ant kitos tvarkingai, kad nė viena nebūtų "aukštyn kojom", ir kad nugarėlė būtų prie nugarėlės, bet ne atvirkščiai, ir "kalba", aiškina kažką, tokiu gražiu vaikišku balseliu, su šypsena, balti dantukai burnytėj matosi, akytės žiba, o kalba
paukščiukiška paukščiukiška...O man rieda ašara...
Na bet vistiek "kalba", tai yra šaunu, o svarbiausia, kalba TAU ir SU TAVIM- aš vis svajoju apie tokį momentą.. Kad ir paukščiukiškai, bet MAN...

Nes kolkas jis guguoja vien tik sau.
QUOTE(ruttela @ 2010 12 21, 10:55)
ruttela, 21 Gru 2010 - 10:55, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ruttela, 21 Gru 2010 - 10:55, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
-Kas cia parasyta ? (ir rodo i uzrasa virs duru ISEJIMAS)
Kai kaledu senelis jam dave saldaini, jis vel klausia:
-Kas cia parasyta ? (Fortuna).
Senelis sako:
-O, koks zingeidus vaikas, gerai! (
)
-Kas cia parasyta ? (ir rodo i uzrasa virs duru ISEJIMAS)
Kai kaledu senelis jam dave saldaini, jis vel klausia:
-Kas cia parasyta ? (Fortuna).
Senelis sako:
-O, koks zingeidus vaikas, gerai! (

)

Tikrai žingeidus

Kitas griebtų saldainius ir neštų kudašių
QUOTE(Ice @ 2010 12 21, 17:03)
Ice, 21 Gru 2010 - 17:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ice, 21 Gru 2010 - 17:03, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Šiandien pasidariau "dovaną" sau. Pagaliau prisiverčiau nueiti profiktiškai pas ginę . Tai jaučiuosi šiandien baisinį žygdarbį padariusi
Nors nieko linksmo nesužinojau (gali vėl tektį sugrįžti į nesulaukiančių gandro skyrelį, jei kada užsimanysim sesės/brolio), bet vis geras darbas padarytas prieš Naujuosius 
Šiandien pasidariau "dovaną" sau. Pagaliau prisiverčiau nueiti profiktiškai pas
ginę . Tai jaučiuosi šiandien baisinį žygdarbį padariusi

Nors nieko linksmo nesužinojau
(gali vėl tektį sugrįžti į nesulaukiančių gandro skyrelį, jei kada užsimanysim sesės/brolio), bet vis geras darbas padarytas prieš Naujuosius
O jei ne paslaptis, ar sūnaus natūraliai susilaukėt, ar kokį medikamentinį gydymą taikėt? mes gydėmės, vartojom vaistus (man PKS) ir vis galvoju, gal dėl to mano zuikis toks....
O mes po VRC ir osteopato..Ostopatas kaip visada - superiniskai jis patinka mūsų maziukui..Bet VRC tai buvo laaaabbbbaaaiii liiūūūūdddnnnaaa diena.. Vienas momentas-Muzikeles mokytoja (ar kaip ja pavadint), paklausė mūsų,kas mums yra, kodėl mes nežiūrim į ją kai ji groja fleita, pasakiau jai,kad mums įtariami įvairiapusiai raidos sutrikimai, tai ji ėmė dalintis savo "patirtimi", kaip jinai maciusi gal 4 mėnesių "nepataisoma autista, kuris IRGI visai neziurėjo į akis ir kuris IRGI nikaip nenuraminamas buvo, labai isteriškai klykdavo"...Tai taip ir bloga pasidaro po tokių komentarų, kai mums pirmieji tokie išgyvenimai, tai dar labai trūksta "storos odos " tame...