QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 08, 08:41)
kaip sunkiai kėlėmės ryte
nors Jokūbas šią savaitę ir užmiega labai sunkiai.
tiesa, dėl invalidumo, tai nesam mes jo susitvarkę ir kolkas nesitvarkysim.
Ir aš šiandien vos išsilukštinau, gal čia kokia mėnulio fazė
O dėl neįgalumo tai tikrai bereikalo, tai tik pinigai, jai manai kad jų neimsi tai vaikas pasikeis tai tu klysti, jai jau taip nemalonu juos imti tai paaukok kokiems vaikų namams ar mūsų naujai asociacijai, bet iš valstybės pasiimk
Papildyta:
QUOTE(ruttela @ 2010 12 08, 08:49)
Reikės ir atpratinsi. Širdį skaudės, bet nieko nepadarysi. Tikrai toliau bus dar rimtesnių išbandymų. Kaip mano mama sako: mažas vaikas drasko sterblę, didelis - širdį..
Aš atpratinau tik 1,5 metukų. Nukirpau galiuką ir padaviau, vaikas išspjovė ir ėmė rėkt. Sakau, sulužo. O jis tokiom graudžiom ašarom.. Bet po poros dienų pamiršo..
Jei nori kito vaikučio, tai ir turėk. Tai tikrai nesavanaudiška. Turim gyventi savo gyvenimą ir būt laimingos, turim mylėt savo vyrus. Tada ir mūsų autistukai bus laimingi.. Jei visą save atiduosi tik vaikui, galiausiai pati tapsi nelaiminga..
O broliukas ar sesutė tikrai duos daug gero. Maniškiai irgi labi gražiai bendrauja..
Šakės kokie faini
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 08, 10:08)
(as irgi nesitvarkiau, nes kol kas neskurstam -yra kam labiau tu pinigeliu reik
)
Gal ir yra kam labiau reikia, bet tai nereiškia, kad jie juos pasiekia
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 08, 10:59)
euphoria_mi, mano Jokūbas ilgai miegojo ne taip kaip kūdikiai visi. nesusirietęs, o atgal išlinkęs. bet man sakė, kad gali būti, jog pilve taip tūnojo, išsitiesins. taip ir atsitiko.
Jai jūs ir toliau taip kelsit nuotraukas, tai aš beibio užsimanysiu
nu fainuolis
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 12:38)
Vakar buvo juoda diena

Šiandien vėl balta

Greitai gimtadieninis savaitgalis

Pažiūrėsim, kaip čia mums seksis jį atšvęsti
Papildyta:
4 metų čiulptukas

Ir iš logopedinės, ir iš ortodontinės pusės jis labai labai blogai. Patikėk - atvirų sąkandžių esu mačiusi galybes, vaikai negali atkąsti priekiniais dantimis, nes jie tiesiog nesusikanda, o ir gydyti atvirą sąkandį - pati sunkiusia situacija visoje ortodontijoje. Turint omenyje, kad mūsų vaikai autistukai (ar nebūtinai, bet turintys elgsenos problemų) - tai aš dar nelabai galiu įsivazduoti savo vaiką nešiojantį plokštelę

Atsiprašau, kad rašau labai griežtai ir tiesiai šviesiai
Aš atpratinau saviškį 1 ir 10 mėn. nors norėjau ir anksčiau atpratinti. Jam buvo nemažas stresas, mums taip pat. Ypač J auklei, kuriai buvo labai patogu vaiką "užkimšti su soske". Bet pasakėm griežtą NE ir taškas. Kaip jau buvo rašyta - irgi nukirpau galiuką, bet jis išdykėlis ir su tuo nukirptu galiuku gerai jautėsi

Paskui nukirpau dar daugiau, kad jau nebesilaikytų burnoje. Va tada "soskei buvo ate ate". Žinoma, užmigdavo labai sunkiai, bet nieko - išgyvenom. Nors vis tiek kažkiek sieju su tos soskės buvimu dabar jo miegojimą dažnai išsižiojus.
mum reikia plokštelės, ar kabių ar dar bala žino ko, nelabai suprantu aš kuom jie skiriasi
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 13:01)
Čia vienos mano 7,5 metų pacientės dantukai. Ji ilgai, berods iki 5 metų, čiulpė soskę
foto dantys sukąsti, ji nėra prasižiojusi.
Siaubas, tai kaip gi ji valgo????