Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 2

QUOTE(ruttela @ 2010 12 08, 12:49)
Kiek laiko jusiskis praleidzia su ciulptuku ? Ar tik vakare/nakti, ar ir diena ?

mano nei vienas isvis to reikalo neturejo blush2.gif
Tik nakti? - tai net nakti - isivaizduokit 12 val be perstojo ciulpt, o dar jei pietu miegas, ir kartais siaip diena...
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 13:47)
rutelle, kaip gražiai vaikai bendrauja  wub.gif Ar jūs gyvenate kažkur Dainavoje prie kažkurio darželio, sprendžiu pagal vaizdą pro langą  rolleyes.gif ?

Ačiū. Kai mažoji paaugo, jau ne tik tokių gražių vaizdų prisižiuriu, jau tenka padėt išspręst ginčus dėl žaislų, maisto ir pan. Bet labai džiaugiuos, kad yra gyvas pavyzdys, kaip išmokyt, kad reikia dalintis. Anksčiau T niekaip nepriprašydavau ką nors duoti man ar kt.žmogui, o dabar pats parduotuvėje ima sau sultis ir :"-vieną sesutei".. (aišku ne per vieną dieną pasiekiau šio rezultato).
Mes gyvenam Kalniečiuos..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 08, 12:53)
mano nei vienas isvis to reikalo neturejo blush2.gif
Tik nakti? - tai net nakti - isivaizduokit 12 val be perstojo ciulpt, o dar jei pietu miegas, ir kartais siaip diena...

Maniškiui iki 3 mėn. nereikėjo. O tada pradėjo pirštą čiulpt. Liaudiški metodai nepadėjo ir padaviau čiulptuką. Sakiau nuo jo atprarinsiu, o piršto tai nenukirsiu blush2.gif
Atsakyti
Pagal leliukišką miegojimą tikrai rasčiau panašių nuotraukų tokioje miegojimo pozoje g.gif . O baisiausi rietimaisi atgal prasidėjo nuo maždaug kokių 1,5 metukų kai supykdavo ir rėkdavo, kai nenori, kad ant rankų imtum, kai priešinasi. Tas pats yra iki dabar verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 08 gruodžio 2010 - 12:57
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 13:56)
Pagal leliukišką miegojimą tikrai rasčiau panašių nuotraukų tokioje miegojimo pozoje  g.gif . O baisiausi rietimaisi atgal prasidėjo nuo maždaug kokių 1,5 metukų kai supykdavo ir rėkdavo, kai nenori, kad ant rankų imtum, kai priešinasi. Tas pats yra iki dabar  verysad.gif

Ožligės tiltelis biggrin.gif Mums irgi pažįstamas vaizdelis ..
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 12:56)
Pagal leliukišką miegojimą tikrai rasčiau panašių nuotraukų tokioje miegojimo pozoje  g.gif . O baisiausi rietimaisi atgal prasidėjo nuo maždaug kokių 1,5 metukų kai supykdavo ir rėkdavo, kai nenori, kad ant rankų imtum, kai priešinasi. Tas pats yra iki dabar  verysad.gif

maniškis irgi dažnai bando visaip iš glėbio ištrūkt doh.gif
išskyrus tuos atvejus, kai nenori pats eit. O tokie atvejai būna kasdien iš daržo grįžtant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 08, 12:56)
Maniškiui iki 3 mėn. nereikėjo. O tada pradėjo pirštą čiulpt. Liaudiški metodai nepadėjo ir padaviau čiulptuką. Sakiau nuo jo atprarinsiu, o piršto tai nenukirsiu  blush2.gif 

jo jo - nesu pries soske, kudikio amziuje - maniskiai neeme ne vienas - kad ir kaip norejau - tokiu graziu pripirkus buvau (derinau priekiekvienos suknytes lotuliukas.gif ) - va kai suejo 3 metai - rado zaislu dezeje viena, ir kaip uzreikejo doh.gif , lakste kelias dienas - atimt nejo, paskui pardeje kur masinos buna - pasidejo ir pamirso (nepriminiau) - tai namie skandalaskilo, leliu dabar soskes atimineja - tai sukavojau. Ir ana isitikinus, kad Kaledu senelis soke dovanu atnes, rozine doh.gif , nu o jei neatnes - tai susitare kad gimtadieniui krikstomama jai nupirks blink.gif
Atsakyti
Čia vienos mano 7,5 metų pacientės dantukai. Ji ilgai, berods iki 5 metų, čiulpė soskę g.gif

foto dantys sukąsti, ji nėra prasižiojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 08 gruodžio 2010 - 13:02
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 08, 13:00)
jo jo - nesu pries soske, kudikio amziuje - maniskiai neeme ne vienas - kad ir kaip norejau - tokiu graziu pripirkus buvau (derinau priekiekvienos suknytes lotuliukas.gif ) - va kai suejo 3 metai - rado zaislu dezeje viena, ir kaip uzreikejo doh.gif , lakste kelias dienas - atimt nejo, paskui pardeje kur masinos buna - pasidejo ir pamirso (nepriminiau) - tai namie skandalaskilo, leliu dabar soskes atimineja - tai sukavojau. Ir ana isitikinus, kad Kaledu senelis soke dovanu atnes, rozine doh.gif , nu o jei neatnes - tai susitare kad gimtadieniui krikstomama jai nupirks blink.gif

kai ne mano vaikas tai juokinga blush2.gif lotuliukas.gif

o Jokūbo soskės namie makaluojas. Įsideda burnon, bet jį pradeda pykint.

Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 13:01)
Čia vienos mano 7,5 metų pacientės dantukai. Ji ilgai, berods iki 5 metų, čiulpė soskę  g.gif

eina sau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš tai net nebežinau, ar jis dar atsimintų, ką su ta soske veikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 13:01)
Čia vienos mano 7,5 metų pacientės dantukai. Ji ilgai, berods iki 5 metų, čiulpė soskę  g.gif

dabar bandykit isivaizduot toki vaika kalbanti - tarkim tariant garsa T, S blush2.gif - ir kaip visa tai "istaisyti" blush2.gif unsure.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 08, 13:03)
[i]
kai ne mano vaikas tai juokinga  blush2.gif  lotuliukas.gif

mums irgi kol kas juokinga - kol gimtadienis neatejo lotuliukas.gif

o tu geriau pasalink tas soskes - nes iki 3 mums jos irgi jokio efekto nedare, o paskui unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 12 08, 13:05)
Aš tai net nebežinau, ar jis dar atsimintų, ką su ta soske veikti  g.gif

pabandyk lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, reiks surinkt.nes saugiai padėtos tik pirmoji ir paskutinioji lotuliukas.gif
Atsakyti