Nu matote, manau kad beda musu lietuviu mentalitete, mastyme t sakant...pas mus, jei imi vaika is vaiku nama- tai arba ziuri i tave kaip i heroju arba kaip i nesveika (antras variantas dazniau )bet pvz. italai - jie visai kitokie, arba amerikieciai - jiems tai joks zygdarbis ir gink Dieve, joks nesveikas poelgis...mes pvz, bijome nesveiku, is vis neigalus zmones ignoruojami pas mus, ner ju tipo ir viskas, taip ir yra, Uzsieny kitaip. todel musu ligoniukai ir vaziuoja i uzsieni ir aciu Dievui uz tai.
o siaip sorry Juta uz offtopika, tema skirta kalediniam naslaiciu apsilankymui ir nuotaikom po jo, o ne mano blevyzgom...
Amela - laukiam tavo nuotraukų.
ačiū už tokias šiltas šventės akimirkas dar kartelį norėjau padėkoti šventės organizatei ir dalyviams
Na va ir as sudejau nuotraukeles, truputuka nekokybiskos, nes nesusidraugavau as su tuo aparatu Tikiuos taip idejau ir rodys Jums. Linksmu svenciu merginos http://picasaweb.goo...KudikiuNamuose#
Labai gražios nuotraukos!
paziurejau nuotraukas ir dabar taip gailiuos, kad neisdrysau prie jusu prisijungti, bet gal kita karta busiu drasesne. lenkiu galva prie jus visas kurios dayvavot
QUOTE(Sibile @ 2011 01 03, 19:53)
paziurejau nuotraukas ir dabar taip gailiuos, kad neisdrysau prie jusu prisijungti, bet gal kita karta busiu drasesne. lenkiu galva prie jus visas kurios dayvavot
o as zliumbiu nuotraukas ziuredama
pagarba jums
O man akyse vis stovi tas berniukas, su peliuko kostiumu. jis tokiom akim ziurejo i visas, lyg mamos veido beieskodamas. kazkoks kitoks jo zvilgsnis buvo...
QUOTE(murka2008 @ 2011 01 05, 01:13)
O man akyse vis stovi tas berniukas, su peliuko kostiumu. jis tokiom akim ziurejo i visas, lyg mamos veido beieskodamas. kazkoks kitoks jo zvilgsnis buvo...
pamenu ir as ji, man jis irgi ilgam isimine, dar kai ant ranku atbego...taip sirdi suspaude...
Labas vakaras, ar siemet bus si akcija, labai noreciau prisideti jei tik pavyks, labai noreciau ir aplankyt vaikucius bet jei bus darbo diena greiciausai negalesiu bet kuo galeciau mielai padeciau.
sveikutes,
man irgi butu idomu suzinoti ar siemet si akcija vyks... labai noretusi sudalyvauti... praeitais metais pati parasiau i siuos globos namus, gavau sarasa jiems reikalingu daiktu, vaistuku ir t.t. bet nusprendziau paaukoti pinigelius... taigi mamytes... gal vienikimės mažam ir šiltam stebuklui.....
man irgi butu idomu suzinoti ar siemet si akcija vyks... labai noretusi sudalyvauti... praeitais metais pati parasiau i siuos globos namus, gavau sarasa jiems reikalingu daiktu, vaistuku ir t.t. bet nusprendziau paaukoti pinigelius... taigi mamytes... gal vienikimės mažam ir šiltam stebuklui.....
QUOTE(ziogasu @ 2011 12 06, 20:59)
sveikutes,
Juta nepasijungia , o vienkartinės akcijos realios naudos neduoda.