Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė dovana Vilniaus kūdikių namų pamestinukui

Juta, reikalingas adresas, kuriuo siųsti dovanėles. Ačiū! 4u.gif

O taip pat ar būtų galima ne tik prisidėti, bet ir sudalyvauti šventėje?
Atsakyti
Na, pernai tikrai dalyvavo visos norinčios. Buvo be galo smagu!
Atsakyti
Tikslią šventės datą paskelbsim temoje. Visada derinam su Kūdikių namais prieš 3 darbo dienas- taip yra todėl, kad maži vaikiukai neretai serga ir žiemos metu ten "siaučia" karantinai.

Preliminariai planuojama šventė gruodžio 28 Bet gali nutikti taip, jog teks nukelti po Naujųjų.

Šventėje dalyvauja visi pageidaujantys - vaikučių pulkas, tai ir rankų, priglaudžiančių juos prie savąs, reikia kuo daugiau....

Dėkui už pinigėlius:

Jūratei U, 20 Lt 4u.gif
Dianai D, 200 Lt 4u.gif

(banko mok. -2,40Lt)

Sąskaitoje yra 325,82 Lt
Atsakyti
Labas matytiems ir ne tik smile.gif Skubu skubu ir as pasirodyti sioje temeleje, saunuole juta2007, kad vel organizuoji thumbup.gif As butinai prisidesiu tik siek tiek veliau, o jei pavyks ir sudalyvausiu 4u.gif
Atsakyti
Sweikutes, ir tikiuosi, kad siais metais pavyks sudalyvaut, nes praeitus praleidau:(
Atsakyti
laba diena,

as irgi labai noreciau prisijungti prie jusu. siemet tik dovenelemis ir pinigeliais, nes pati turiu maza leliuka, tad dar bijau visokiu virusiuku, o kitais metais ir aplankyt manau galeciau. Ar galeciau gauti informacijos kokiu dovaneliu smagiausia butu vaikiukams gauti?. ar pakuoti dovaneles? kam galeciau perduoti? mano el. pastas: rasa.pikelyte@gmail.com

Atsakyti
Apie mūsų akciją paskelbta Policijos Departamento kolegoms.

Jurgita, būtinai pranešk man, ar bus dalyvaujančių.
Atsakyti
juta turėtumėt gauti namučiuosna su pristatymu vaikiškų knygelių, šviesios Jums su vaikučiais šventės 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad būsų kompanija vis didėja smile.gif
Dėkui visiems, prisidedantiems, palaikantiems.

Kūdikių namų vaikučių amžius patrauklus įvaikinimui ar paimti globai į savo šeimą. Kaskart vis rusena Viltis, jog vaikučių tuose namuose bus mažiau. Bet, deja, realybė yra tokia: vaikiukų nemažėja: vyresni iškeliauja į kitus globos namus, tęsti gyvenimo kelio valdiškų namų labirintuose, o kūdikiai, palikti ligoninėse ar paimti iš asocialių gimdytojų, randa prieglobstį Kūdikių namučiuose. ..

Gaunu laiškų, kuriuose klausiama, kada ir kaip galima aplankyti mažylius individualiai. Dėl apsilankymo reiktų tartis su kūdikių namų administracija, tel. 8 5 234 03 00.

Dėkui už pinigėlius:

Jūratei U, 20 Lt 4u.gif
Dianai D, 200 Lt 4u.gif
Brigita A. 20 Lt 4u.gif
(

banko mok. -3,60 Lt

Sąskaitoje yra 344,42 Lt
Atsakyti
Sveika, Juta 4u.gif
Dingusi buvai. Norėčiau ir aš prisidėti. Pervesiu pinigėlius ir jei reikės, kaip pernai - mielai padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2010 12 11, 22:54)
Sveika, Juta  4u.gif
Dingusi buvai. Norėčiau ir aš prisidėti. Pervesiu pinigėlius ir jei reikės, kaip pernai - mielai padėsiu  mirksiukas.gif

Vyksta stebuklai: dingstam , o prieš Kalėdas vėl atsirandam smile.gif Smagu ir man tave vel matyti 4u.gif
Yra ir tavo siūti gražieji dovanų maišiukai, kuriuos užpildysime dovanytėmis. Tai naršys po juos mažos rankytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2010 12 12, 12:18)
Vyksta stebuklai: dingstam  , o prieš Kalėdas vėl atsirandam smile.gif Smagu ir man tave vel matyti 4u.gif
Yra ir tavo siūti gražieji dovanų maišiukai, kuriuos užpildysime dovanytėmis. Tai naršys po juos mažos rankytės thumbup.gif

wub.gif , supratau ax.gif ... tada šįkart papildysim sąskaitėlę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti