Juta, reikalingas adresas, kuriuo siųsti dovanėles. Ačiū!
O taip pat ar būtų galima ne tik prisidėti, bet ir sudalyvauti šventėje?
Na, pernai tikrai dalyvavo visos norinčios. Buvo be galo smagu!
Tikslią šventės datą paskelbsim temoje. Visada derinam su Kūdikių namais prieš 3 darbo dienas- taip yra todėl, kad maži vaikiukai neretai serga ir žiemos metu ten "siaučia" karantinai.
Preliminariai planuojama šventė gruodžio 28 Bet gali nutikti taip, jog teks nukelti po Naujųjų.
Šventėje dalyvauja visi pageidaujantys - vaikučių pulkas, tai ir rankų, priglaudžiančių juos prie savąs, reikia kuo daugiau....
Dėkui už pinigėlius:
Jūratei U, 20 Lt
Dianai D, 200 Lt
(banko mok. -2,40Lt)
Sąskaitoje yra 325,82 Lt
Preliminariai planuojama šventė gruodžio 28 Bet gali nutikti taip, jog teks nukelti po Naujųjų.
Šventėje dalyvauja visi pageidaujantys - vaikučių pulkas, tai ir rankų, priglaudžiančių juos prie savąs, reikia kuo daugiau....
Dėkui už pinigėlius:
Jūratei U, 20 Lt
Dianai D, 200 Lt
(banko mok. -2,40Lt)
Sąskaitoje yra 325,82 Lt
Labas matytiems ir ne tik Skubu skubu ir as pasirodyti sioje temeleje, saunuole juta2007, kad vel organizuoji As butinai prisidesiu tik siek tiek veliau, o jei pavyks ir sudalyvausiu
Sweikutes, ir tikiuosi, kad siais metais pavyks sudalyvaut, nes praeitus praleidau:(
laba diena,
as irgi labai noreciau prisijungti prie jusu. siemet tik dovenelemis ir pinigeliais, nes pati turiu maza leliuka, tad dar bijau visokiu virusiuku, o kitais metais ir aplankyt manau galeciau. Ar galeciau gauti informacijos kokiu dovaneliu smagiausia butu vaikiukams gauti?. ar pakuoti dovaneles? kam galeciau perduoti? mano el. pastas: rasa.pikelyte@gmail.com
as irgi labai noreciau prisijungti prie jusu. siemet tik dovenelemis ir pinigeliais, nes pati turiu maza leliuka, tad dar bijau visokiu virusiuku, o kitais metais ir aplankyt manau galeciau. Ar galeciau gauti informacijos kokiu dovaneliu smagiausia butu vaikiukams gauti?. ar pakuoti dovaneles? kam galeciau perduoti? mano el. pastas: rasa.pikelyte@gmail.com
Apie mūsų akciją paskelbta Policijos Departamento kolegoms.
Jurgita, būtinai pranešk man, ar bus dalyvaujančių.
Jurgita, būtinai pranešk man, ar bus dalyvaujančių.
juta turėtumėt gauti namučiuosna su pristatymu vaikiškų knygelių, šviesios Jums su vaikučiais šventės
Smagu, kad būsų kompanija vis didėja
Dėkui visiems, prisidedantiems, palaikantiems.
Kūdikių namų vaikučių amžius patrauklus įvaikinimui ar paimti globai į savo šeimą. Kaskart vis rusena Viltis, jog vaikučių tuose namuose bus mažiau. Bet, deja, realybė yra tokia: vaikiukų nemažėja: vyresni iškeliauja į kitus globos namus, tęsti gyvenimo kelio valdiškų namų labirintuose, o kūdikiai, palikti ligoninėse ar paimti iš asocialių gimdytojų, randa prieglobstį Kūdikių namučiuose. ..
Gaunu laiškų, kuriuose klausiama, kada ir kaip galima aplankyti mažylius individualiai. Dėl apsilankymo reiktų tartis su kūdikių namų administracija, tel. 8 5 234 03 00.
Dėkui už pinigėlius:
Jūratei U, 20 Lt
Dianai D, 200 Lt
Brigita A. 20 Lt (
banko mok. -3,60 Lt
Sąskaitoje yra 344,42 Lt
Dėkui visiems, prisidedantiems, palaikantiems.
Kūdikių namų vaikučių amžius patrauklus įvaikinimui ar paimti globai į savo šeimą. Kaskart vis rusena Viltis, jog vaikučių tuose namuose bus mažiau. Bet, deja, realybė yra tokia: vaikiukų nemažėja: vyresni iškeliauja į kitus globos namus, tęsti gyvenimo kelio valdiškų namų labirintuose, o kūdikiai, palikti ligoninėse ar paimti iš asocialių gimdytojų, randa prieglobstį Kūdikių namučiuose. ..
Gaunu laiškų, kuriuose klausiama, kada ir kaip galima aplankyti mažylius individualiai. Dėl apsilankymo reiktų tartis su kūdikių namų administracija, tel. 8 5 234 03 00.
Dėkui už pinigėlius:
Jūratei U, 20 Lt
Dianai D, 200 Lt
Brigita A. 20 Lt (
banko mok. -3,60 Lt
Sąskaitoje yra 344,42 Lt
Sveika, Juta
Dingusi buvai. Norėčiau ir aš prisidėti. Pervesiu pinigėlius ir jei reikės, kaip pernai - mielai padėsiu
Dingusi buvai. Norėčiau ir aš prisidėti. Pervesiu pinigėlius ir jei reikės, kaip pernai - mielai padėsiu
QUOTE(aleksiuke @ 2010 12 11, 22:54)
Sveika, Juta
Vyksta stebuklai: dingstam , o prieš Kalėdas vėl atsirandam Smagu ir man tave vel matyti
Yra ir tavo siūti gražieji dovanų maišiukai, kuriuos užpildysime dovanytėmis. Tai naršys po juos mažos rankytės
QUOTE(juta2007 @ 2010 12 12, 12:18)
Vyksta stebuklai: dingstam , o prieš Kalėdas vėl atsirandam Smagu ir man tave vel matyti
Yra ir tavo siūti gražieji dovanų maišiukai, kuriuos užpildysime dovanytėmis. Tai naršys po juos mažos rankytės
, supratau ... tada šįkart papildysim sąskaitėlę