Gal Vilniuj visos sausainių formelės išpirktos buvau šian thomas philips Žirmūnuose, tai nė vienos formelės nėra tęsiu toliau paieškas o gal kokiam kalvarijų turguj gali būt?
QUOTE(AkvileZ @ 2010 12 06, 19:12)
Šiandien rimi prie sausainiu radau pirkti meduolinį namelį. Tereikia su glajum suklijuoti detales Kaina vieuolika su centais. Nepirkau, nežinau kokia kokybė.
Geras, reikes rytoj pažiūrėt
QUOTE(sonata25 @ 2010 12 06, 19:33)
Geras, reikes rytoj pažiūrėt
Tikrai maciau Arenos rimi. Prie ju keptos duonos lentynoje buvo
QUOTE(tarškaliukas @ 2010 12 05, 23:27)
Sveiki, norisi prikepti meduoliukų ir pridėti prie dovanėlių.
Kaip "veiksmas" vyksta su "Katarynkomis" ? http://kokonas.wordp...inkos-ii-dalis/ Gal kas bandėte jau, koks skonis? Kaip pavyksta iškepti?
Beje, gal galima sužinoti kokiomis proporcijomis naudoti prieskonius?
Kaip "veiksmas" vyksta su "Katarynkomis" ? http://kokonas.wordp...inkos-ii-dalis/ Gal kas bandėte jau, koks skonis? Kaip pavyksta iškepti?
Beje, gal galima sužinoti kokiomis proporcijomis naudoti prieskonius?
As dariau. Dar mano saldituve bresta
Bet vakar kepdama cipciuko meduoliukus pabandziau viena briedi israityt, skonis visai nieko, patiko
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 12 06, 20:48)
Bet vakar kepdama cipciuko meduoliukus pabandziau viena briedi israityt, skonis visai nieko, patiko
as mastau is tos teslos bandyti israityti vardus zmoniu,kurie bus prie Kuciu stalo . tik klausimas,kaip man visa tai pavyks
Sveikos Gal turite kokių nors receptukų be meduolių, kurie tiktų kalėdinėms dovanėlėms? Pvz. saldainių, pyragų
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 12 06, 20:48)
Aš brandinsiu iš dvigubos normos Nes jei skanu bus, kaip kitą normą subrandinsiu.
Arba būsiu laiminga, arba teks greit ieškoti cipciuko recepto
QUOTE(LauritaK @ 2010 12 06, 21:07)
Sveikos Turiu klausimuka Kai iskepat meduoliukus, juos dedat i dezutes ir laikote iki Kaledu. Kada juos marginat? Ar galima iskepus ismarginti ir tuomet iki svenciu laikyti?
Siandien issikepiau Cipciuko meduoliu is dvigubos normos. Tai neskubedama per kelias dienas ismarginsiu ir desiu i puoda iki kaledu. Nes tie kuriuos kepiau praejusi antradieni, siandien laaabai skanus vyrai apsisukdami eina apie puoda
QUOTE(Nova @ 2010 12 06, 11:38)
Mmm...butinai isbandysiu
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 06, 11:21)
meducio lakstu netinka, per minksta
kepiau is meducio lakstu, puikiausias namas gavosi ir visai ne per minkstas. siemet vel toki pati kepsiu.
QUOTE(ugnieshka @ 2010 12 06, 19:25)
Gal Vilniuj visos sausainių formelės išpirktos buvau šian thomas philips Žirmūnuose, tai nė vienos formelės nėra tęsiu toliau paieškas o gal kokiam kalvarijų turguj gali būt?
Yra daug ir ivairiu formeliu Prismoj. Maximoj akropolio irgi maciau.
Na va radau Prismoj eglutės formelę sausainiam ir dar mačiau labai gražių namelių maximoj radau angeliuko formeles ir žvaigždutės, o žmogeliuko ar meškiuko dar teks paieškoti