Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Gal Vilniuj visos sausainių formelės išpirktos doh.gif buvau šian thomas philips Žirmūnuose, tai nė vienos formelės nėra verysad.gif tęsiu toliau paieškas cool.gif o gal kokiam kalvarijų turguj gali būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 12 06, 19:12)
Šiandien rimi prie sausainiu radau pirkti meduolinį namelį. Tereikia su glajum suklijuoti detales  lotuliukas.gif Kaina vieuolika su centais. Nepirkau, nežinau kokia kokybė.

bigsmile.gif Geras, reikes rytoj pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 12 06, 19:33)
bigsmile.gif  Geras, reikes rytoj pažiūrėt  bigsmile.gif

Tikrai maciau Arenos rimi. Prie ju keptos duonos lentynoje buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2010 12 05, 23:27)
Sveiki, norisi prikepti meduoliukų ir pridėti prie dovanėlių.
Kaip "veiksmas" vyksta su "Katarynkomis" biggrin.gif ? http://kokonas.wordp...inkos-ii-dalis/ Gal kas bandėte jau, koks skonis? Kaip pavyksta iškepti?
Beje, gal galima sužinoti kokiomis proporcijomis naudoti prieskonius?

As dariau. Dar mano saldituve bresta
Bet vakar kepdama cipciuko meduoliukus pabandziau viena briedi israityt, skonis visai nieko, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 12 06, 20:48)
Bet vakar kepdama cipciuko meduoliukus pabandziau viena briedi israityt, skonis visai nieko, patiko smile.gif

as mastau is tos teslos bandyti israityti vardus zmoniu,kurie bus prie Kuciu stalo . tik klausimas,kaip man visa tai pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal turite kokių nors receptukų be meduolių, kurie tiktų kalėdinėms dovanėlėms? Pvz. saldainių, pyragų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 12 06, 20:48)

Aš brandinsiu iš dvigubos normos biggrin.gif Nes jei skanu bus, kaip kitą normą subrandinsiu.
Arba būsiu laiminga, arba teks greit ieškoti cipciuko recepto cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu klausimuka smile.gif Kai iskepat meduoliukus, juos dedat i dezutes ir laikote iki Kaledu. Kada juos marginat? Ar galima iskepus ismarginti ir tuomet iki svenciu laikyti?
Atsakyti
QUOTE(LauritaK @ 2010 12 06, 21:07)
Sveikos smile.gif Turiu klausimuka smile.gif Kai iskepat meduoliukus, juos dedat i dezutes ir laikote iki Kaledu. Kada juos marginat? Ar galima iskepus ismarginti ir tuomet iki svenciu laikyti?

Siandien issikepiau Cipciuko meduoliu is dvigubos normos. Tai neskubedama per kelias dienas ismarginsiu ir desiu i puoda iki kaledu. Nes tie kuriuos kepiau praejusi antradieni, siandien laaabai skanus thumbup.gif vyrai apsisukdami eina apie puoda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 12 06, 11:38)
Pyragas su džiovintais vaisiais

Mmm...butinai isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 06, 11:21)
meducio lakstu netinka, per minksta  4u.gif

kepiau is meducio lakstu, puikiausias namas gavosi ir visai ne per minkstas. siemet vel toki pati kepsiu.

QUOTE(ugnieshka @ 2010 12 06, 19:25)
Gal Vilniuj visos sausainių formelės išpirktos  doh.gif buvau šian thomas philips Žirmūnuose, tai nė vienos formelės nėra  verysad.gif tęsiu toliau paieškas  cool.gif o gal kokiam kalvarijų turguj gali būt?  g.gif

Yra daug ir ivairiu formeliu Prismoj. Maximoj akropolio irgi maciau.
Atsakyti
Na va radau Prismoj eglutės formelę sausainiam ir dar mačiau labai gražių namelių rolleyes.gif maximoj radau angeliuko formeles ir žvaigždutės, o žmogeliuko ar meškiuko dar teks paieškoti unsure.gif
Atsakyti