QUOTE(vivir @ 2010 12 15, 13:19)
Jolanka, grybukus visad kepu pagal Jolkos 999 recepta, o meduoliukus kepiau pagal Cipciuko recepta, tiek ant vienu tiek ant kitu laikosi puikiai. O as tiek ilgai niekad nemaisau
koks 15min ir glajus gatavas
Kur tas receptas?
Ar ten rankomis formuojami? Nes jei keptuveje tai man neaktualu, nes neturiu.
As pagal Kirbes kepiau visus, man patiko. Cia rankomis minkoma ir formuojama tesla.
QUOTE(saide @ 2010 12 15, 15:02)
Idedu ir as savo pirmuosius blynus
gavos labai dideli ir kadangi namie pakankamai dregna isbego karamele tai uztat tokie kaip apibege nuo langu...
Labai grazus.
Pernai ir man karamele is langeliu isbego, per ilgai stovejo matyt ir kad ir nedfregna bet pratirpo.
QUOTE(Ulė @ 2010 12 15, 17:36)
jolanka,vieni is tobuliausiu ir graziausiu matytu nameliu
o grybai
atnesu ir as savo namus...nelabsi jie kruostus,dailus
,bet man paciai mieli,nes labai daug prie ju dirbau,stengiaus
vyras guodzia...sako kas ziema tau graziau atrodo ar naujos statybos namas,ar pakrypes,susmukes pusnyse paskendes namukas,taj va mano tokie,pakrype ir susmuke,bet matosi,kad ranku darbo
Aciu, bat paciai tai vis atrodo, kad kazko truksta. As vis Nerytes darbais geriuosi ir jos kruopstumu
Jetauuuu, kokie fainuliukai, ale ir energijos ir noro tiek iskept, jau cia verta pagyrimo viena tas kad kruva, kaip kazkas sake visas kaimasssss
Kokio jie didumo?
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 15, 19:35)
Namas gavosi galingas(is 3 normu).Viduje siurprizas -ananasinis tortas
Diiiidelis tikrai, jei tortas viduje. Ale jis nepages, ir kaip ji ismsit? Nukeliamas namelis?