Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Ulė @ 2010 12 15, 18:36)
atnesu ir as savo namus...

nu tikxliai.. visas kaimas thumbup.gif super, bet tai tu cia tokia susni ju prisikepei, vadinasi, jie gana mazyciai? ka? dievazi, siandien visa diena dekoravau savo nama doh.gif gal del to, kad pirmas blynas smile.gif kita vertus, vis palaukt reik, tai viena puse susigrazinu, tai kita smile.gif bet su kiemu, tai nupiginai ax.gif nebeuzteko glazuros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 12 15, 19:07)
ir aš dar del tu kliju  blush2.gif  doh.gif as i stipriai iki putu isplakiau baltyma, tada sudejau pudra ir vel isplakiau. buvo skystoka tai dar nemazai ipyliau pudros  rolleyes.gif sulipo per nakti man namelis, bet pakrapscius trupa ta glazura  doh.gif neturi taip buti ane?
nesuprantu skaitau, kitos is vis baltymo neplaka vieno, o iskarto su pudra  doh.gif tai nezinau kaip is tikro

Tikrai nereikia plakt baltymo o tik išsukti. Nuo plakimo atsiras oro burbuliukų, nuo tų burbuliukų glaistas pasidaro trapus-nebe glaistas o morengas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na fainu cia nameliu parodet thumbup.gif

QUOTE(editav @ 2010 12 15, 13:50)
Jurgachka, o tu Katarzynkas kepei? As irgi noriu kepti Nerytes meduolius, bet ji kelis turi, tai neapsisprendziu pagal kuri recepta kept:geda2:

Aha, Katarzynkas thumbup.gif

QUOTE(ugnieshka @ 2010 12 15, 15:50)
Jurgachka, o kakava dėjot tą natūralią nesaldžią?

Jau atsake Neryte- nesaldzia dedu ax.gif

Siandien susikarpiu trafaretus namukui, ryt kepsiu sienas, bet va nezinau, kaip apsiskaiciuot, kiek tos teslos reiks g.gif
Atsakyti
Sveiki, kepant meduolius pagal Cypciuko recepta reikia 100 gr riebalu - ar tiks tam reikalui sviestas?Buvau parduotuveje, galvojau pirkti margarina, bet pamirsau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamycka: 15 gruodžio 2010 - 19:05
QUOTE(mamycka @ 2010 12 15, 19:05)
Sveiki, kepant meduolius pagal Cypciuko recepta reikia 100 gr riebalu - ar tiks tam reikalui sviestas?Buvau parduotuveje, galvojau pirkti margarina, bet pamirsau doh.gif

manau kad tiks.tik sakyciau riebesni reiketu gal,ne tuos riebalu misinius
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 12 15, 18:48)
Tikrai nereikia plakt baltymo o tik išsukti. Nuo plakimo atsiras oro burbuliukų, nuo tų burbuliukų glaistas pasidaro trapus-nebe glaistas o morengas  mirksiukas.gif

aisku 4u.gif tai namuka suklijavau su morengu blush2.gif biggrin.gif nu tai vaziuojant i svecius jauciu, subyres mano kurinys doh.gif
Atsakyti

sraigyte smile.gif, o prieskonius bandei pakaitinti kartu su medum?
[/quote]

nea, reiks pabandyt.. gal nors truputi patamses g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 12 06, 00:08)
o as jau iskepiau kaledini pyraga, suvyniojau ir padejau....
user posted image

Issikepiau ir as,kokioi temperaturoi laikote si pyraga?Tinka kambario?Ar saldytuve?Per tas dvi savaites nereikia jo isvyniot?Nes bijau kad gali but kaip vakar drauge sake-isvyniosi per kaledas,o jis visas zaliais pelesiais apejes doh.gif
Atsakyti
Stai merginos .Prisiziurejau cia as jusu grozybiu ir padariau namuka .Bet taip pavargau bedarydama ,kad jau numojau ranka i "sniega" biggrin.gif .Todel namas mazai apsnigtas rolleyes.gif
Namas gavosi galingas(is 3 normu).Viduje siurprizas -ananasinis tortas
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 12 15, 20:05)

kepiau su sviestu,puikiai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 12 15, 19:35)
kepiau su sviestu,puikiai gavosi smile.gif

As visiems kepiniams naudoju tik margarina skirta kepiniams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 12 15, 13:19)
Jolanka, grybukus visad kepu pagal Jolkos 999 recepta, o meduoliukus kepiau pagal Cipciuko recepta, tiek ant vienu tiek ant kitu laikosi puikiai. O as tiek ilgai niekad nemaisau  g.gif  koks 15min ir glajus gatavas  g.gif

Kur tas receptas? 4u.gif Ar ten rankomis formuojami? Nes jei keptuveje tai man neaktualu, nes neturiu.
As pagal Kirbes kepiau visus, man patiko. Cia rankomis minkoma ir formuojama tesla.

QUOTE(saide @ 2010 12 15, 15:02)
Idedu ir as savo pirmuosius blynus blush2.gif  gavos labai dideli ir kadangi namie pakankamai dregna isbego karamele tai uztat tokie kaip apibege nuo langu...

Labai grazus.
Pernai ir man karamele is langeliu isbego, per ilgai stovejo matyt ir kad ir nedfregna bet pratirpo.

QUOTE(Ulė @ 2010 12 15, 17:36)
jolanka,vieni is tobuliausiu ir graziausiu matytu nameliu wub.gif
o grybai wub.gif  wub.gif

atnesu ir as savo namus...nelabsi jie kruostus,dailus blush2.gif ,bet man paciai mieli,nes labai daug prie ju dirbau,stengiaus 4u.gif  biggrin.gif vyras guodzia...sako kas ziema tau graziau atrodo ar naujos statybos namas,ar pakrypes,susmukes  pusnyse paskendes namukas,taj va mano tokie,pakrype ir susmuke,bet matosi,kad ranku darbo lotuliukas.gif  4u.gif

Aciu, bat paciai tai vis atrodo, kad kazko truksta. As vis Nerytes darbais geriuosi ir jos kruopstumu 4u.gif

Jetauuuu, kokie fainuliukai, ale ir energijos ir noro tiek iskept, jau cia verta pagyrimo viena tas kad kruva, kaip kazkas sake visas kaimasssss 4u.gif
Kokio jie didumo?

QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 15, 19:35)
Namas gavosi galingas(is 3 normu).Viduje siurprizas -ananasinis tortas

Diiiidelis tikrai, jei tortas viduje. Ale jis nepages, ir kaip ji ismsit? Nukeliamas namelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 15 gruodžio 2010 - 19:55