Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Nerytė @ 2010 12 15, 17:14)
kakava dedasi karti - naturali

gali saldytuve palikti wink.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Casual,2010 12 15, 17:19]
o medu naturalu dedat? man visada gaunasi gan tamsus smile.gif

dejau ir naturalu ir dirbtini ir vis tiek nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2010 12 15, 16:26)
O proporcijas gal galit pasakyti  4u.gif

proporciju neturiu, nes reiktu tiksliai sverti baltyma ir pudra, o siaip paplaku baltyma tada palaipsniui beriu cukraus pudra, ipilu citrinos sulciu arba iberiu rugsteles ir ziuriu tirstuma, turi buti tirstokas, bet nepertirstas, kad galetum lengvai dekoruoti, o jei skystas bus tai ir nubegs... skystas naudojamas uzpildymams mirksiukas.gif

sraigyte smile.gif, o prieskonius bandei pakaitinti kartu su medum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 15 gruodžio 2010 - 16:33
O visdelto neigudusiai rankai, su kuo geriau dekoruoti tuos namelius ir meduolius?Svirkstu medicininiu, krapstuku ar spec svirkstu?
Jei teisingai supratau namuka kepti ir dekoruoti galiu drasiai nors ir siandien - iki kaledu jam ir jo skoniui nieko nenutik s ax.gif
O dabar sakykit, meduolius jei iskepsiu - tai juos laikyti sandariai ar galiu ir ant lekstes?
PS ir visdelto niu gi pasiulykit kokia skania saldzia meduoline tesla aaa blush2.gif Nerytes ten nesuprantu su tom porcijom, nes jos padaryta sausainiams o is kur as zinau kiek mazdaug namukui reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truputukas: 15 gruodžio 2010 - 16:42
QUOTE(truputukas @ 2010 12 15, 17:33)
O visdelto neigudusiai rankai, su kuo geriau dekoruoti tuos namelius ir meduolius?Svirkstu medicininiu, krapstuku ar spec svirkstu?
Jei teisingai supratau namuka kepti ir dekoruoti galiu drasiai nors ir siandien - iki kaledu jam ir jo skoniui nieko nenutik s ax.gif
O dabar sakykit, meduolius jei iskepsiu - tai juos laikyti sandariai ar galiu ir ant lekstes?
PS ir visdelto niu gi pasiulykit kokia skania saldzia meduoline tesla aaa blush2.gif Nerytes ten nesuprantu su tom porcijom, nes jos padaryta sausainiams o is kur as zinau kiek mazdaug namukui reikia...

kepiau is cipciuko, tik nieko ten nekaitinau, nedeginau cool.gif Man isejo 2 tokie nameliai: 25x13x20 cm (ilgisxplotisxaukstis)
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 15, 17:49)
kepiau is cipciuko, tik nieko ten nekaitinau, nedeginau  cool.gif  Man isejo 2 tokie nameliai: 25x13x20 cm (ilgisxplotisxaukstis)

kaip tu besmegeni nudazei taip tolygiai baltai? mirkei glazuroje?kaip reikia padaryti,kad neliktu pirstu atspaudu?
Atsakyti
Sveikos, pora dienu skaitinejau sia tema. Issirinkau Beatos imbierinius sausainius - rezultatas fantastiskas thumbup.gif Tik vietoj gritineles grietine dejau... Daugiau neeksperimentuosiu ir kaledoms kepsiu siuos. Beje, kepiau plonucius plonucius, man tokie buvo skaniausi...
Kaip galvojate, jei vietoj sviesta deciau misini kepiniams, ar itakotu sausainiu kokybe? g.gif g.gif
Dar l. noriu namuka pastatyti, taciau cia savaitgaliui...
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 15, 17:52)
kaip tu besmegeni nudazei taip tolygiai baltai? mirkei glazuroje?kaip reikia padaryti,kad neliktu pirstu atspaudu?

man ir butu idomu g.gif
Atsakyti
jolanka,vieni is tobuliausiu ir graziausiu matytu nameliu wub.gif
o grybai wub.gif wub.gif

atnesu ir as savo namus...nelabsi jie kruostus,dailus blush2.gif ,bet man paciai mieli,nes labai daug prie ju dirbau,stengiaus 4u.gif biggrin.gif vyras guodzia...sako kas ziema tau graziau atrodo ar naujos statybos namas,ar pakrypes,susmukes pusnyse paskendes namukas,taj va mano tokie,pakrype ir susmuke,bet matosi,kad ranku darbo lotuliukas.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 15, 18:36)

atnesu ir as savo namus...

cia jau visas kaimas thumbup.gif
Atsakyti
ir aš dar del tu kliju blush2.gif doh.gif as i stipriai iki putu isplakiau baltyma, tada sudejau pudra ir vel isplakiau. buvo skystoka tai dar nemazai ipyliau pudros rolleyes.gif sulipo per nakti man namelis, bet pakrapscius trupa ta glazura doh.gif neturi taip buti ane?
nesuprantu skaitau, kitos is vis baltymo neplaka vieno, o iskarto su pudra doh.gif tai nezinau kaip is tikro
Atsakyti
Labas,mergaites 4u.gif

o jau groziu cia kiek pas jus!!o paskutiniai namukai tai isvis fantastika..... wub.gif wub.gif wub.gif

as ir truputi tais kepiniais uzsikretus,tai kepiau siand meduoliukus pagal Cypciuka.labai patiko tesla,ir kad minkstuciai jie iskepe.taciau prisidirbau su soda...atrodo gerai nugesinau,bet jauciasi man skonis..labai gaila ismesti sitoki kieki meduoliu lauk..gal galima kazkaip pamaskuoti ta soda?galvoju jei gausiai glazuravus,kazkiek pavyktu paslepti sodos skoni? unsure.gif buciau labai dekinga uz patarima... 4u.gif
Atsakyti