Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Kettim @ 2010 12 14, 19:24)
ikelsiu ir as savo kaledines dovaneles. blush2.gif
user posted image

Labai gražūs wub.gif Gal galėtumėte parašyti kaip darote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 15, 09:59)
labai grazu  thumbup.gif  kaip skonis tu milteliu braskinu ? :)ruosiuos ir as puost meduolius, bet kolkas niekur kaune nerandu kur ju pirkt  doh.gif  idomu koks skonis, ar labai sintetinis ? smile.gif

As neragavau, o MB sake, kad jam nelabaiii, ir tikrai sintetinis.... sake mano pasigamintas tikrai skanesnis buna. Taip gaila, 24 grybus aptepiau, dar gerai kad rugsteles iberiau nemazai ir truputi citrinos del kvapo.
Juk sitie gatavi dazai visi sintetiniai, ir tikrai neskanus. Pernai turejau atveztu svedisku didelese tubelese Oetker, patogu, bet skonis feeeeeee.
O jau tie spalvoti kur kitos firmos yra parduotuvese pirkti tai isvis skonis tragiskas.
Na, cia mano nuomone 4u.gif

Del verslo nameliu tai nzn nzn ar noreciauuuuu tokius kepti, juk darbelio tai yra biggrin.gif Gyvenu provincijoj, kur visi visko nori pigiai arba uz dyka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na jūsų nameliai tai pasakiški wub.gif aš šiais metais apsiribosiu meduoliuku kepimu, nes nežinau ar ir juos pavyks iškepti biggrin.gif
kažkuri sakė, kad labai patiko meduoliukai pagal Nerytės receptą, gal galit įdėt nuorodą kuris tiksliau? ir dar klausimėlis, ar galiu pasidaryti tarkim tešlą šiandien vakare, palikt šaldytuve ir kepti ją ryt vakare? neturiu namie geros orkaitės tai su visa tešla važiuočiau kitur kepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 12 15, 08:48)
Čia yra keletas kalėdinių tarafaretų, dar čia. Gal kas nors tiks  mirksiukas.gif

aciu,bet nieko tinkamo neradau-teko paciai paisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 12 15, 11:32)
As neragavau, o MB sake, kad jam nelabaiii, ir tikrai sintetinis.... sake mano pasigamintas  tikrai skanesnis buna. Taip  gaila, 24 grybus aptepiau, dar gerai kad rugsteles iberiau nemazai ir truputi citrinos del kvapo.
Juk sitie gatavi dazai visi sintetiniai, ir tikrai neskanus. Pernai turejau atveztu svedisku didelese tubelese Oetker, patogu, bet skonis feeeeeee.
O jau tie spalvoti kur kitos firmos yra parduotuvese pirkti tai isvis skonis tragiskas.
Na, cia mano nuomone  4u.gif

Del verslo nameliu tai nzn nzn ar noreciauuuuu tokius kepti, juk darbelio tai yra  biggrin.gif  Gyvenu provincijoj, kur visi visko nori pigiai arba uz dyka  smile.gif

o kaip galima pasidaryti spalvotus, nesintetinius glajus?

damos, zinokit, pradedu namo klijavima, pasiziuriu youtube kaip elgtis su tuo purskimo maiseliu, vakar pirktu wink.gif kokiu geriu radau, kaip paformuot, kaip pagrazinti ir t.t. smile.gif ogi prisipilu koses i maisa ir nieko neiseina, subega i vientisa mase ir vsio, jokiu rastu doh.gif sakyciau skysta, bet i du baltymus idejau 400 g pudros, kai parasyta pagal recepta 200. tureciau dar - ideciau lotuliukas.gif bet neber wink.gif teks laukt, gal pastings pati ta kose ir tada kas iseis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 12 15, 02:28)
bent jau man niekas neissitampe, aisku kepant kai kurios formos pakito, taciau statant dejau daugiau glajaus, tai i akis nekrenta  ax.gif

QUOTE(Gingerr @ 2010 12 15, 09:14)
man siaip jau deformavosi kepimo metu, taciau va kai pradejau jau delioti, tai teko apsipjaustyti, (kietas visai normaliai pjaustesi) vistik, kai apsipjaustai, sakyciau lengviau susidelioti, as sus smaigstukais susmaigsciau, o netrukus eisiu su glajum terliot.

ačiū už atsakymus 4u.gif bandysim šįvakrą kept rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 12 15, 10:24)
man tai tesla buvo kaip molis su zvyru.. maniau, kad jos nepavyks iskocioti :/ taciau, gavosi neblogai, nors iskepus nesigavo labai jau lygus. as kepiau pagal recepta is pirmo psl.

aš taip pat dariau nameli pagal 1 pus. bet mano tešla gavosi tokia minkšta kad vos nuo stalo atkramščiau doh.gif

Negaliu į jūsų darbus žiūrėti, pavydas apima nuo tokių gropžybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 14, 22:08)

Kettim, grybukai nuostabus  thumbup.gif

aciu. 4u.gif

QUOTE(Indii @ 2010 12 15, 11:18)
Labai gražūs  wub.gif  Gal galėtumėte parašyti kaip darote?  smile.gif

Dariau is cipciuko meduolines teslos.Kotelius ir kepureles kepiau atskirai,paskui sujungiau aisingu.Kepureles dariau taip: padariau rutuliukus,ispaudziau skylute ir dejau i skarda,skylute i apacia.Kotelius iviniojau kiekviena atskirai i kepimo popieriu,kad nesuplokstetu. 4u.gif
p.s: jie gerokai padideja kepant. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 15, 12:28)
aš taip pat dariau nameli pagal 1 pus. bet mano tešla gavosi tokia minkšta kad vos nuo stalo atkramščiau  doh.gif

Negaliu į jūsų darbus žiūrėti, pavydas apima nuo tokių gropžybių wub.gif

tas tai tiesa, man aplink pirstus taip apsiklijavo, kad jau nebezinojau, kaip nusigramdyti biggrin.gif o apie stala - net nekalbu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 12 15, 12:30)
tas tai tiesa, man aplink pirstus taip apsiklijavo, kad jau nebezinojau, kaip nusigramdyti biggrin.gif o apie stala - net nekalbu  doh.gif  lotuliukas.gif

o ji ištikro turi būti kieta
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 15, 12:34)
o ji ištikro turi būti kieta

priklauso nuo recepto pagal kuri kepi.
mano -minkstutele ax.gif bet ishkepe, suklijavau- stovi bigsmile.gif thumbup.gif
i ta pati puslapi su jolankos ar Nerytes ir kitu mamu nuotraukom idet nedrisciau , bet is esmes rezultatas labai mielas wub.gif liko tik palaukt kol tvora prisiklijuos.

ai, dar palei namo siena ejo sargyba zuikis. o tuo metu kaip tik prisnigo dideles pusnys, zuikis tik-plumpt veidu i sniega doh.gif ojoj kol ishkrapsciau biggrin.gif gerai kad atsarginis zuikis meduoliuose buvo bigsmile.gif

man tik toks klausimas- o jus tuos namukus po to valgot?
per kaledas?
negaila?

nes jei neketinat valgyt tai turbut galima kietesne tesla daryt kad tvirtesnis namas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 12 15, 11:20)
sakyciau skysta, bet i du baltymus idejau 400 g pudros, kai parasyta pagal recepta 200. tureciau dar - ideciau  lotuliukas.gif  bet neber wink.gif teks laukt, gal pastings pati ta kose ir tada kas iseis smile.gif

Pabandykite ilgiau pasukti mediniu šauktu - turėtų labiau sutirštėti. AŠ paskutinį kartą patingėjau ir vietoj ilgo sukimo pasirinkau įdėti daugiau cukraus pudros - visi meduolių papuošimai nubyrėjo doh.gif tai jau nusprendžiau, kad kitą kartą nepatingėsiu ir gerą pusvalanduką padirbėsiu.
Atsakyti