jetau kokie visų fainuoliai kalėdiniai gardumynai..mergytės, gal kuri turite parduoti meduoliukams formytes,noriu jų išsikepti.. parašykite į až..būsiu labai dėkinga..
QUOTE(vivir @ 2010 12 14, 17:45)
O sakduma, tai kiekvienas pagal svae pritaiko
taip taip, tik as norejau perspeti, kad tiksliai laikantis recepto, gaunasi saldus saldus
QUOTE(avietia @ 2010 12 14, 18:01)
su degintu cukrum pagal cypciuka tai labaio terliones daug ir laiko daug atima
QUOTE(Casual @ 2010 12 14, 18:01)
Gali ir manishkius pabandyt. man-skanus- kitokiu net nebandau. tik ishkepe buna minkstoki bet vestant sukieteja.
aciu, reiks maza porcijyte bandyt,jei Nerytes isbrokuosiu
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 14, 21:08)
idomu ar maniskiu pomidorais neapmetysi
labai labai tikiuosi kad trecias syis nemeluos
QUOTE(irenairsavi @ 2010 12 14, 21:21)
o ypac namukui, manau, reikia kietesniu sienu rytoj gal suklijuosiu ir pasirodysiu savo "pirmagimi"
as namui kepsiu sienas pagal Bea recepta, manau bus labai gerai
gal kuri zinot kodel man taip sunkiai klijuojasi sienos? sonine ir sudauzyt sugebejau, tai reiks darytis siek tiek papildomos teslos netycia nukrito ant grindu
atrodo toks tirstas tas glajus..... bet labai vargstu klijuojant
QUOTE(mulatux @ 2010 12 13, 21:08)
jei darysiu tik su aguonom,be razinu ir migdolu(nes ne visi jas megsta),ar nelabai sugadinsiu bendra skoni?
Ne, tikrai nesugadinsite skonio As taip pat darau be razinu, nes MB ju nepernesa.
Skanaus vyniotinio!
Cia mano meduoliai (man 13)
QUOTE(Karolina12 @ 2010 12 14, 23:08)
Na tu saunuole Puiku Mama labai dziaugiasi tavim
sios dienos dalis mano darbo - dar nepapuostos katarinkos
biski sleivi,bet papuosiu baltu glajumi,gal dar kokiais pabarstukais,perrisiu raudona juostele ir bus aceit kaledine dovana kiekvienam
saunumelis
aciu.skanaus ir jums
biski sleivi,bet papuosiu baltu glajumi,gal dar kokiais pabarstukais,perrisiu raudona juostele ir bus aceit kaledine dovana kiekvienam
QUOTE(Renata123 @ 2010 12 14, 22:58)
Ne, tikrai nesugadinsite skonio As taip pat darau be razinu, nes MB ju nepernesa.
Skanaus vyniotinio!
Skanaus vyniotinio!
saunumelis
aciu.skanaus ir jums
QUOTE(Mimuke @ 2010 12 14, 22:51)
gal kuri zinot kodel man taip sunkiai klijuojasi sienos? sonine ir sudauzyt sugebejau, tai reiks darytis siek tiek papildomos teslos netycia nukrito ant grindu
nezinau kaip daro profesionales, bet pas mane tai paprastai - statau siena ir is karto ja paremiu pvz su puodeliu, o jau tada pilu glaju
rytoj nuiminesiu puodelius ir dekoruosiu du namukus. vaikai nori kuo spalvingesniu, o man vien balto glajaus kur ne kur -butu pats grazumas..... na bet lygiuosimes i vaiku norus siuo metu vaizdelis toks:
beje kam glajus per saldus - siulau vietoj citrinos sulciu iberti citrinos rugsties. oho kaip rugstele pramusha ta salduma, o ir glajaus nesuskystina. aishku nieko tame sveiko, bet turint omeny kad ar taip ar taip baltymas + dazai, tai jau nesveikiau nebera kur
gal kasnors kurnors mate bato trafareta?
Mergaites, pagelbekite prasau, kur rasti Cypsiuko meduoliu recepta?
is anksto dekoju
is anksto dekoju
QUOTE(mamycka @ 2010 12 14, 23:59)
Mergaites, pagelbekite prasau, kur rasti Cypsiuko meduoliu recepta?
is anksto dekoju
is anksto dekoju
čia
pirmam šios temos puslapy yra visos nuorodos į visus receptus
as tesugebejau siandien issipjaustyti detales, is jau iskeptu lakstu, o tiksliau jas apsislifuoti taciau pabandziau ir susismeigiau su smeigtukais, labai liux stovi, o jau ryt uzsiimsiu su glajum terliotis tik dar klausimas, baltyma isplati reik? iki kokio standumo, jei jau taip?