Auksiuke, jolanka - dievuleliau kokie grazus jusu nameliai
dideli dieliausi komplintai jusu rankelems
QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 14, 17:42)
As pabadymui jau kepiau dvi meduoliu partijas- pagal
Bea ir pagal
Cypciuka nelikau suzaveta ne vienu variantu. Bea meduoliukai gal labiau sausainiai, as per storai juos iskocojau, jei daryti plonesnius, kokiu 3-4 mm, visai nieko butu sausainukai
O va Cypciuko meduoliai man nepatiko jau tuo, kad ziauriai issipute ir tapo panasesni i bandeles
paskui sukrito siek tiek, graziai tokiu nepadekoruosi
skonis neblogas, tas guminiskumas gal nieko, tik saldoki mano skoniui
ryt bandysiu pagal Nerytes recepta
jei ir sis variantas nesuzaves, grisiu prie Bea varianto, tik kepsiu plonesnius ir su ruduoju cukrumi, ka butu tamsesni
idomu ar maniskiu pomidorais neapmetysi
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 12 14, 19:49)
Ką tik iš orkaitės Nerytės kalėdiniai sausainiai
atrodo puikiai, o kaip skonis?
Kettim, grybukai nuostabus