QUOTE(Galleta @ 2010 12 14, 18:18)
QUOTE(ingridukas @ 2010 12 13, 21:13)
Noriu paklaust-siandien meduolius su pjaustytu obuoliu sudejau i dezute.Kiek laiko jie taip gali but?Ar galiu juos taip kartu su tuo obuoliu ir laikyt iki kaledu?Ar butinai dezute turi buti metaline?(neturiu tokios)
man irgi idomu, gal kas atsakys
as irgi kaip tik siandien priekepiau ir sudejau i dezutes su obuoliu pjaustytu, ir atejau pasiziureti kiek laiko taip laikyti galima, ar tas obuolys neprades puti?
labai laukiam atsakymo is zinanciu
Papildyta:
QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 14, 18:42)
As pabadymui jau kepiau dvi meduoliu partijas- pagal
Bea ir pagal
Cypciuka nelikau suzaveta ne vienu variantu. Bea meduoliukai gal labiau sausainiai, as per storai juos iskocojau, jei daryti plonesnius, kokiu 3-4 mm, visai nieko butu sausainukai
O va Cypciuko meduoliai man nepatiko jau tuo, kad ziauriai issipute ir tapo panasesni i bandeles
paskui sukrito siek tiek, graziai tokiu nepadekoruosi
skonis neblogas, tas guminiskumas gal nieko, tik saldoki mano skoniui
ryt bandysiu pagal Nerytes recepta
jei ir sis variantas nesuzaves, grisiu prie Bea varianto, tik kepsiu plonesnius ir su ruduoju cukrumi, ka butu tamsesni
as ir kaip tik bandziau cypciuko ir bea, tai bea man labiau patiko
niekaip neisgavau to guminiskumo kaip cypciuko rasoma, ir be to man sunkiai labai tesla lipdesi, miltu reikejo gerokai dadeti, gal kazka negerai dariau
del tamsumo idejau sauskteli kakavos, tai gavosi labai gera spalva, o kakavos skonio nesijaucia, su degintu cukrum pagal cypciuka tai labaio terliones daug ir laiko daug atima