Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

help.gif gal kuri matet kur kaune yra dan sukker braskiu skonio cukraus miltelius? http://www.dansukker...ult.aspx?ID=511 sokoladiniu jau turiu , nu situ nematau niekur . mirksiukas.gif
Atsakyti
Iskepiau siandien kaledini pyraga su dziovintais vaisiais ir meduolius pagal Neryete.Norejau ikelt foto,bet kaskas fotobuckete pasikeite,nesigauna nuotrauku cia ikelt.Ryt bandysiu meduolius pagal Cypsiuka. smile.gif
Noriu paklaust-siandien meduolius su pjaustytu obuoliu sudejau i dezute.Kiek laiko jie taip gali but?Ar galiu juos taip kartu su tuo obuoliu ir laikyt iki kaledu?Ar butinai dezute turi buti metaline?(neturiu tokios) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 12 13, 19:56)
Aciu aciu  4u.gif  o pati bandei jau ji kepti? Kokie atsiliepimai?

ne,nebandziau ir jau nebepabandysiu-kepsiu be gen.repeticijos iskart kaledom.labai tikiuosi,kad viskas gerai gausis ir bus skanus,nes vesiuosi pas anyta-reikia gi martelei sužibėti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 13, 20:24)
help.gif gal kuri matet kur kaune yra dan sukker braskiu skonio cukraus miltelius? http://www.dansukker...ult.aspx?ID=511  sokoladiniu jau turiu , nu situ nematau niekur .    mirksiukas.gif

as isvis tokio nebuvau maciusi blush2.gif o tavo avataro sausainukai man taip graziai atrodo bigsmile.gif jie gal su tokiu cukrumi ir nuspalvinti..? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 12 13, 18:56)
Aciu aciu  4u.gif  o pati bandei jau ji kepti? Kokie atsiliepimai?

Nors ne manes klausete, bet galiu pasidalinti nuomone. Vyniotinis tiesiog nuostabus thumbup.gif Labai tinkantis Kaledoms, ypac, jei tingisi daryti daug mazyciu ausyciu su aguonom, tai sitas labai tinka! Mano mazai seimai jis labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 12 13, 22:01)
Nors ne manes klausete, bet galiu pasidalinti nuomone. Vyniotinis tiesiog nuostabus  thumbup.gif  Labai tinkantis Kaledoms, ypac, jei tingisi daryti daug mazyciu ausyciu su aguonom, tai sitas labai tinka! Mano mazai seimai jis labai patinka  wub.gif

jei darysiu tik su aguonom,be razinu ir migdolu(nes ne visi jas megsta),ar nelabai sugadinsiu bendra skoni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 13 gruodžio 2010 - 21:09
Kokiu grozybiu cia pridejot per kelias dienas thumbup.gif

AS taip pat jau iskepiau "Katarinkas", ispaisiau. Laukiu kol suminkstes, tikiuosi taip ir bus po keliu dieneliu g.gif

Nerytes meduoline girlianda superine 4u.gif
Tuo paciu noriu Nerytes paklausti apie namelio dekoravima. Pjaudama formas ispjoviau pilnai langus, o dabar noriu padaryti tokias kaip ir groteles, bet neturiu supratimo kaip tai padaryti su glajumi ir ar isvis tai yra imanoma. g.gif Gal patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2010 12 13, 16:50)
Norejau paklaust kiek naudojai medaus? (g ar ml) ir koki cukru naudojai? smile.gif

Cukru dejau paprasta balta 4u.gif O medu dejau tikra, ne dirbtini, ir 3 saukstus valgomus pakabinau su kaupu, kad butu rudesni, tai dėjau dar papildomai valgoma sauksta Geros giros salyklo ( buna pirkt rinkinys girai pasidaryt - ten ieina toks rudas tirstas salyklas ir mieliu pokuciai) ir pagal recepta man pasirode siek tiek per mazai miltu, tai koki 50 g dar pridejau. Beje jei darysi, neissigask, kad silta tesla baisiai lipni, nes atvesus maziau limpa ir lengvai kociojasi mirksiukas.gif

Beje, soda nugesinau. Kazkaip as bijau, kad nesijaustu bjauraus jos kvapo beee.gif , jei desiu negesinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spudga: 13 gruodžio 2010 - 22:02
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 13, 20:10)
Na va, katik išbandžiau Cipciuko meduolius  thumbup.gif  Sumasčiau greitesnį ir man priimtinesnį būdą dėl to deginto cukraus, gal kam pravers. Puode tirpinau margariną, medų ir iškart supyliau rudąjį cukrų, viską sutirpinau, dar karštą užpyliau ant plaktų kiaušinių. Įdėjus gesintos sodos, viskas suputojo, vadinas mano technika pasiteisino, meduoliukai gavos putlūs, minkšti  thumbup.gif  thumbup.gif

Prieš tai kepiau tik Bea meduolius, bet šitie man labiau patiko, o ir greičiau pasigamina, nereik šaldyti tešlos.

Norejau pasiteirauti..o ar jums uzpylus karsta mase, kiausiniu nesutrauke? unsure.gif as kazkaip visad labai del to bijau su tom karstom masem, netgi sviesta atsaldau iki visisko saltumo, nes ne karta taip esu sugadinus tesla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2010 12 13, 21:55)
Cukru dejau paprasta balta  4u.gif O medu dejau tikra, ne dirbtini, ir  3 saukstus valgomus pakabinau su kaupu, kad butu rudesni, tai dėjau dar papildomai valgoma sauksta Geros giros salyklo ( buna pirkt rinkinys girai pasidaryt - ten ieina toks rudas tirstas salyklas ir mieliu pokuciai) ir pagal recepta man pasirode siek tiek per mazai miltu, tai koki 50 g dar pridejau. Beje jei darysi, neissigask, kad silta tesla baisiai lipni, nes atvesus maziau limpa ir lengvai kociojasi  mirksiukas.gif

Beje, soda nugesinau. Kazkaip as bijau, kad nesijaustu bjauraus jos kvapo  beee.gif  , jei desiu negesinta

Uj aciu 4u.gif Reiks bandyt ax.gif
Atsakyti
Stai ir musu pernai metu kaledinis namukas ir sausainukai:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 13, 20:52)
ne,nebandziau ir jau nebepabandysiu-kepsiu be gen.repeticijos iskart kaledom.labai tikiuosi,kad viskas gerai gausis ir bus skanus,nes vesiuosi pas anyta-reikia gi martelei sužibėti  rolleyes.gif
Papildyta:

as isvis tokio nebuvau maciusi  blush2.gif  o tavo avataro sausainukai man taip graziai atrodo  bigsmile.gif  jie gal su tokiu cukrumi ir nuspalvinti..?  bigsmile.gif

Suzibesi, butinai 4u.gif

As pernai naudojau abu situos cukrus, visai liuks.

QUOTE(Renata123 @ 2010 12 13, 21:01)
Nors ne manes klausete, bet galiu pasidalinti nuomone. Vyniotinis tiesiog nuostabus  thumbup.gif  Labai tinkantis Kaledoms, ypac, jei tingisi daryti daug mazyciu ausyciu su aguonom, tai sitas labai tinka! Mano mazai seimai jis labai patinka  wub.gif

Aciu, gal bandyt ax.gif Nors as kepu pyragus pagal savo kuciuku receptuka, tai gaunasi irgi superrr, tik va cia idaro receptas man patiko. Nes anksciau dedavau gatava is skardines aguonu mase.
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 13, 19:24)
help.gif gal kuri matet kur kaune yra dan sukker braskiu skonio cukraus miltelius? http://www.dansukker...ult.aspx?ID=511  sokoladiniu jau turiu , nu situ nematau niekur .    mirksiukas.gif

prismoj,Oze 4u.gif
Atsakyti