gal kuri matet kur kaune yra dan sukker braskiu skonio cukraus miltelius? http://www.dansukker...ult.aspx?ID=511 sokoladiniu jau turiu , nu situ nematau niekur .
Iskepiau siandien kaledini pyraga su dziovintais vaisiais ir meduolius pagal Neryete.Norejau ikelt foto,bet kaskas fotobuckete pasikeite,nesigauna nuotrauku cia ikelt.Ryt bandysiu meduolius pagal Cypsiuka.
Noriu paklaust-siandien meduolius su pjaustytu obuoliu sudejau i dezute.Kiek laiko jie taip gali but?Ar galiu juos taip kartu su tuo obuoliu ir laikyt iki kaledu?Ar butinai dezute turi buti metaline?(neturiu tokios)
Noriu paklaust-siandien meduolius su pjaustytu obuoliu sudejau i dezute.Kiek laiko jie taip gali but?Ar galiu juos taip kartu su tuo obuoliu ir laikyt iki kaledu?Ar butinai dezute turi buti metaline?(neturiu tokios)
QUOTE(jolanka @ 2010 12 13, 19:56)
Aciu aciu o pati bandei jau ji kepti? Kokie atsiliepimai?
ne,nebandziau ir jau nebepabandysiu-kepsiu be gen.repeticijos iskart kaledom.labai tikiuosi,kad viskas gerai gausis ir bus skanus,nes vesiuosi pas anyta-reikia gi martelei sužibėti
Papildyta:
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 13, 20:24)
gal kuri matet kur kaune yra dan sukker braskiu skonio cukraus miltelius? http://www.dansukker...ult.aspx?ID=511 sokoladiniu jau turiu , nu situ nematau niekur .
as isvis tokio nebuvau maciusi o tavo avataro sausainukai man taip graziai atrodo jie gal su tokiu cukrumi ir nuspalvinti..?
QUOTE(jolanka @ 2010 12 13, 18:56)
Aciu aciu o pati bandei jau ji kepti? Kokie atsiliepimai?
Nors ne manes klausete, bet galiu pasidalinti nuomone. Vyniotinis tiesiog nuostabus Labai tinkantis Kaledoms, ypac, jei tingisi daryti daug mazyciu ausyciu su aguonom, tai sitas labai tinka! Mano mazai seimai jis labai patinka
QUOTE(Renata123 @ 2010 12 13, 22:01)
Nors ne manes klausete, bet galiu pasidalinti nuomone. Vyniotinis tiesiog nuostabus Labai tinkantis Kaledoms, ypac, jei tingisi daryti daug mazyciu ausyciu su aguonom, tai sitas labai tinka! Mano mazai seimai jis labai patinka
jei darysiu tik su aguonom,be razinu ir migdolu(nes ne visi jas megsta),ar nelabai sugadinsiu bendra skoni?
Kokiu grozybiu cia pridejot per kelias dienas
AS taip pat jau iskepiau "Katarinkas", ispaisiau. Laukiu kol suminkstes, tikiuosi taip ir bus po keliu dieneliu
Nerytes meduoline girlianda superine
Tuo paciu noriu Nerytes paklausti apie namelio dekoravima. Pjaudama formas ispjoviau pilnai langus, o dabar noriu padaryti tokias kaip ir groteles, bet neturiu supratimo kaip tai padaryti su glajumi ir ar isvis tai yra imanoma. Gal patarsit?
AS taip pat jau iskepiau "Katarinkas", ispaisiau. Laukiu kol suminkstes, tikiuosi taip ir bus po keliu dieneliu
Nerytes meduoline girlianda superine
Tuo paciu noriu Nerytes paklausti apie namelio dekoravima. Pjaudama formas ispjoviau pilnai langus, o dabar noriu padaryti tokias kaip ir groteles, bet neturiu supratimo kaip tai padaryti su glajumi ir ar isvis tai yra imanoma. Gal patarsit?
QUOTE(Buzzy @ 2010 12 13, 16:50)
Norejau paklaust kiek naudojai medaus? (g ar ml) ir koki cukru naudojai?
Cukru dejau paprasta balta O medu dejau tikra, ne dirbtini, ir 3 saukstus valgomus pakabinau su kaupu, kad butu rudesni, tai dėjau dar papildomai valgoma sauksta Geros giros salyklo ( buna pirkt rinkinys girai pasidaryt - ten ieina toks rudas tirstas salyklas ir mieliu pokuciai) ir pagal recepta man pasirode siek tiek per mazai miltu, tai koki 50 g dar pridejau. Beje jei darysi, neissigask, kad silta tesla baisiai lipni, nes atvesus maziau limpa ir lengvai kociojasi
Beje, soda nugesinau. Kazkaip as bijau, kad nesijaustu bjauraus jos kvapo , jei desiu negesinta
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 13, 20:10)
Na va, katik išbandžiau Cipciuko meduolius Sumasčiau greitesnį ir man priimtinesnį būdą dėl to deginto cukraus, gal kam pravers. Puode tirpinau margariną, medų ir iškart supyliau rudąjį cukrų, viską sutirpinau, dar karštą užpyliau ant plaktų kiaušinių. Įdėjus gesintos sodos, viskas suputojo, vadinas mano technika pasiteisino, meduoliukai gavos putlūs, minkšti
Prieš tai kepiau tik Bea meduolius, bet šitie man labiau patiko, o ir greičiau pasigamina, nereik šaldyti tešlos.
Prieš tai kepiau tik Bea meduolius, bet šitie man labiau patiko, o ir greičiau pasigamina, nereik šaldyti tešlos.
Norejau pasiteirauti..o ar jums uzpylus karsta mase, kiausiniu nesutrauke? as kazkaip visad labai del to bijau su tom karstom masem, netgi sviesta atsaldau iki visisko saltumo, nes ne karta taip esu sugadinus tesla
QUOTE(spudga @ 2010 12 13, 21:55)
Cukru dejau paprasta balta O medu dejau tikra, ne dirbtini, ir 3 saukstus valgomus pakabinau su kaupu, kad butu rudesni, tai dėjau dar papildomai valgoma sauksta Geros giros salyklo ( buna pirkt rinkinys girai pasidaryt - ten ieina toks rudas tirstas salyklas ir mieliu pokuciai) ir pagal recepta man pasirode siek tiek per mazai miltu, tai koki 50 g dar pridejau. Beje jei darysi, neissigask, kad silta tesla baisiai lipni, nes atvesus maziau limpa ir lengvai kociojasi
Beje, soda nugesinau. Kazkaip as bijau, kad nesijaustu bjauraus jos kvapo , jei desiu negesinta
Beje, soda nugesinau. Kazkaip as bijau, kad nesijaustu bjauraus jos kvapo , jei desiu negesinta
Uj aciu Reiks bandyt
Stai ir musu pernai metu kaledinis namukas ir sausainukai:
QUOTE(mulatux @ 2010 12 13, 20:52)
ne,nebandziau ir jau nebepabandysiu-kepsiu be gen.repeticijos iskart kaledom.labai tikiuosi,kad viskas gerai gausis ir bus skanus,nes vesiuosi pas anyta-reikia gi martelei sužibėti
Papildyta:
as isvis tokio nebuvau maciusi o tavo avataro sausainukai man taip graziai atrodo jie gal su tokiu cukrumi ir nuspalvinti..?
Papildyta:
as isvis tokio nebuvau maciusi o tavo avataro sausainukai man taip graziai atrodo jie gal su tokiu cukrumi ir nuspalvinti..?
Suzibesi, butinai
As pernai naudojau abu situos cukrus, visai liuks.
QUOTE(Renata123 @ 2010 12 13, 21:01)
Nors ne manes klausete, bet galiu pasidalinti nuomone. Vyniotinis tiesiog nuostabus Labai tinkantis Kaledoms, ypac, jei tingisi daryti daug mazyciu ausyciu su aguonom, tai sitas labai tinka! Mano mazai seimai jis labai patinka
Aciu, gal bandyt Nors as kepu pyragus pagal savo kuciuku receptuka, tai gaunasi irgi superrr, tik va cia idaro receptas man patiko. Nes anksciau dedavau gatava is skardines aguonu mase.
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 13, 19:24)
gal kuri matet kur kaune yra dan sukker braskiu skonio cukraus miltelius? http://www.dansukker...ult.aspx?ID=511 sokoladiniu jau turiu , nu situ nematau niekur .
prismoj,Oze