Sveikos, kepejeles
Rasiau Cypciuko temoj, bet man ten niekas taip ir neatsake
Du kartus pagal Cypciuko recepta kepiau meduolius ir abu kartus kazka negerai dariau turbut,tik nesuprantu, ka
Visu pirma, stengdamasi laikytis recepto,tesla dariau maloniai minksta, kad nebutu per kieta,kaip Cypciukas sako. Bet ji limpa prie ranku. Dadedu miltu, kol pradedu minkyti, lyg ir nieko, tik daugiau paminkau - vel limpa. O kocelas visad lipo, kiek miltu bedeciau. Galiausiai formavau rankomis bandeles,plojau ir spaudziau figureles. Bet kepant jos man issipute, na, nelygus virsus gavos, kaip matau jusu nuotraukose. Bet cia dar ne beda. Pirma karta kai kepiau - pridege apacia. Antra karta kepiau trumpiau - gavos zali viduj
Bandziau dar kisti i orkaite - dabar jau kauliniai
O kepiau antradieniui vaikui i m-kla Kaledinei sventei...Teks nesti sakoti.. Skaiciau cia jusu komentarus, kad reik daryt plonesnius meduoliukus, kad jie gerai iskeptu. Bet juk pati cypciukas sake, kad kociot reikia apie 1cm storio.
Jau nieko nebesuprantu... Ir trecia karta turbut jau nebebandysiu...
Sudejau obuolio i dubeni. Kur meduolis liecias su obuoliuku - minkstesnis, kuris nesiliecia - kietas. Jei jie man vis tik iki antradienio suminkstetu, sudejus i lekste klasej per pora valandu, kol vyks vaidinimai ,vel gali sukieteti, ar jau nebe?
Is anksto dekoju uz komentarus