Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Sveikutes, sedziu ir ieskau info apie prieskonius, ir nerandu doh.gif : kur galima pirkti jau gatava ju misini? vakar apejau visokias akropolio presto ir kitas kvepiancias biggrin.gif parduotuves, tai kai paklausdavau ar neturi prieskuoniu meduoliams tik keistai nuzvelgdavo ir galva pakaraipydavo g.gif Maximoj irgi neradau. Skaitau kad daugelis pacios darot, bet kokio proporcijom? ir kaip susimalti visokius vazdikelius ir imbierus kai neturi kavamales?
Tikiuosi pagelbesit 4u.gif
Atsakyti
meduoliams prieskoniu maciau rimi parduotuveje prie visu kitu prieskoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2010 12 05, 20:21)
Sveikutes, sedziu ir ieskau info apie prieskonius, ir nerandu doh.gif : kur galima pirkti jau gatava ju misini? vakar apejau visokias akropolio presto ir kitas kvepiancias  biggrin.gif parduotuves, tai kai paklausdavau ar neturi prieskuoniu meduoliams tik keistai nuzvelgdavo ir galva pakaraipydavo g.gif  Maximoj irgi neradau. Skaitau kad daugelis pacios darot, bet kokio proporcijom? ir kaip susimalti visokius vazdikelius ir imbierus kai neturi kavamales?

aš maliau tik gvazdikėlius, o visą kitą maltus pirkau. Imbiero malto yra, cinamono malto yra, kardamono malto yra, gvazdikėlius galima sumušti įvyniojusį rankšluosti su mušekliu mėsai mušti, muskato malto taip pat yra. o proporcijas pagal receptą arba pagal skonį.
Atsakyti
Sveikos, aš irgi šiemet labai noriu išsikepti meduoliukų, bandysiu Cipciuko receptą ir dar gal kokį kietesnių meduoliukų rolleyes.gif
tik apvažinėjau jau visus didesnius prekybos centrus Vilniuje ir niekur nerandu gražesnių ir didesnių formelių verysad.gif labai noriu žmogeliuko ir meškiuko bet niekur nerandu jų, gal kas kur matėt? g.gif
user posted image
user posted image
dar nežiūėjau Thomas Philips gal ten gali būti? g.gif kur jūs perkat? ar iš kartono darotės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ducis @ 2010 12 05, 17:44)
Aš žadėjau pišti ant popieriaus, bet užsisakiau iš arivetos įrangos , tai greit atsiuntė.
o namelio trafaretą, sesers vyras kompu nupiešė biggrin.gif
Papildyta:
aš šiandien bandžiau kepti  ir iškepiau meduolius pagal  Cipsiuko repceptą, gavos minkšti, skanūs. Aš prieskonių nemažai dėjau: cinamono, kardamono, muskato, gvazdikėlių, imbiero. Tai kalėdom pakvipo visi namai biggrin.gif

Ar jums pagal si recepta tesla neisejo " biri". Isminkiau, ir ziuriu, kad iskociojus, tesla liks prie stalo prilipus unsure.gif
Papildyta:
Meduoliu prieskoniu siandien pirkau Oze, parduotuveleje Prieskoniu abecele. 100gr 69 ct kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2010 12 05, 18:21)
Sveikutes, sedziu ir ieskau info apie prieskonius, ir nerandu doh.gif : kur galima pirkti jau gatava ju misini? vakar apejau visokias akropolio presto ir kitas kvepiancias  biggrin.gif parduotuves, tai kai paklausdavau ar neturi prieskuoniu meduoliams tik keistai nuzvelgdavo ir galva pakaraipydavo g.gif  Maximoj irgi neradau. Skaitau kad daugelis pacios darot, bet kokio proporcijom? ir kaip susimalti visokius vazdikelius ir imbierus kai neturi kavamales?

As siandien pirkau meduoliu prieskonius Vln Akropolio Maximoj.
Atsakyti
Kepiau tuos Pepparkakor meduoliukus. Nu skanūs. Bet man gal truputį per saldūs. Bet pataisoma. bigsmile.gif Ir papaišyt pabandžiau. Štai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2010 12 05, 20:45)
Ar jums pagal si recepta tesla neisejo " biri". Isminkiau, ir ziuriu, kad iskociojus, tesla liks prie stalo prilipus  unsure.gif
Papildyta:
Meduoliu prieskoniu siandien pirkau Oze, parduotuveleje Prieskoniu abecele. 100gr 69 ct kainavo  smile.gif

As irgi si savaitgali kepiau cipciuko meduoliu, tai kai isminkai tesla, gali pasirodyti, jog ji lips prie stalo, bet kas keisciausia, kad ji man kociojosi netgi nepabarscius stalo miltais smile.gif) buvau tikrai labai nustebus, nes jau galvojau, kad nieks man ten nesigaus, tesla per minksta atrode smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2010 12 05, 19:58)

dar nežiūėjau Thomas Philips gal ten gali būti?  g.gif kur jūs perkat? ar iš kartono darotės?  rolleyes.gif

Kaune laabai graziu ten formeliu yra wub.gif
prieskoniu visokiu meduoliam taip pat drinks_cheers.gif
QUOTE(Ievsius @ 2010 12 05, 21:36)
Kepiau tuos Pepparkakor meduoliukus.

kaip grazuuuu wub.gif

As sian kepiau cipsiuko meduolius,man tobuli wub.gif pranoko net svediskus smile.gif ,skonis kaip medaus torto lakstu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 05, 21:58)
Kaune laabai graziu ten formeliu yra wub.gif

Ačiū, Ule, pabandysiu užsukt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norisi prikepti meduoliukų ir pridėti prie dovanėlių.
Kaip "veiksmas" vyksta su "Katarynkomis" biggrin.gif ? http://kokonas.wordp...inkos-ii-dalis/ Gal kas bandėte jau, koks skonis? Kaip pavyksta iškepti?
Beje, gal galima sužinoti kokiomis proporcijomis naudoti prieskonius?
Atsakyti
Patarkit, kaip puosiate meduoliukus? Kaip darote glaju ir kaip ji taip plonai uztepate ant meduoliuko?

Papildyta:
QUOTE(ugnieshka @ 2010 12 05, 19:58)
Sveikos, aš irgi šiemet labai noriu išsikepti meduoliukų, bandysiu Cipciuko receptą ir dar gal kokį kietesnių meduoliukų  rolleyes.gif
tik apvažinėjau jau visus didesnius prekybos centrus Vilniuje ir niekur nerandu gražesnių ir didesnių formelių  verysad.gif labai noriu žmogeliuko ir meškiuko bet niekur nerandu jų, gal kas kur matėt?  g.gif

dar nežiūėjau Thomas Philips gal ten gali būti?  g.gif kur jūs perkat? ar iš kartono darotės?  rolleyes.gif

Siandien Prismoj pirkau eglute ir varpeli gan didelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otava: 05 gruodžio 2010 - 21:49