Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(kristynka* @ 2010 12 12, 08:37)
pagal kuri recepta daugiausiai kepate meduolius? noreciau pabandyti ir as issikept, mano maziu labai megsta biggrin.gif
Pagal bea
Pagal Owly
Pagal Askulia
Pagal Cipciuka

Cipciukas favoritas thumbup.gif Nameliui - Bea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 12 12, 08:37)
pagal kuri recepta daugiausiai kepate meduolius? noreciau pabandyti ir as issikept, mano maziu labai megsta biggrin.gif
Pagal bea
Pagal Owly
Pagal Askulia
Pagal Cipciuka

ziurint kokiu meduoliuku jus norit, minkstesni yr cipciuko, o jei kietu ir plonesniu tai labai geri yra Nerytes blog'e, nepatingekit susiraskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 12 12, 12:08)
ziurint kokiu meduoliuku jus norit, minkstesni yr cipciuko, o jei kietu ir plonesniu tai labai geri yra Nerytes blog'e, nepatingekit susiraskit  mirksiukas.gif

Man atvirkščiai biggrin.gif Minkštesni Nerytės,kietesni Cipciuko mirksiukas.gif
Atsakyti
kepiau vakar Nerytes,laabai patiko bigsmile.gif
p.s. kitų nebandžiau dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2010 12 11, 23:29)
Jeigu dar kazkam reikia, tai permatomu, skaidriu celofaniniu maiseliu meduoliukams yra SCHETELIG'e, Vilniuje, Zirmunuose, ivairiu dydziu 4u.gif
Gal kas kur matet zvaigzduciu formeliu sausainiukams nuo maziausios iki didziausios (kad sulipinus gautusi eglute)? Niekur nerandu verysad.gif

Triju dydziu zvaigzduciu rinkini syryt pirkau Maxima bazej Aleksote - Kaune. Beje ten pirkau ir Dr Oetkerio piestukus clap.gif clap.gif clap.gif , o Hyperyje vakar vakare jau nebebuvo.
P.S. Uoj, nepastebejau, kat tu Vilniuj ax.gif, Na bet vistiek ir ten yra Maxima baze mirksiukas.gif

Pries dvi dienas kepiau Beatos imbierinukus
http://www.beatosvir...iai-sausainiai/
, buvo kieti, bet traskus. Sudejau vakar i dezute su obuoliuko pusele - siandien paragauju - griuk negyvas - ziauriai skanu good.gif - tiesiog tirpsta burnoj, isryskejo apelsino zieveles kvapas, nu vienu zodziu... Manau, kad jie bus mano siumetiniai favoritai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spudga: 12 gruodžio 2010 - 13:11
QUOTE(Agniska @ 2010 12 12, 12:18)
Man atvirkščiai biggrin.gif Minkštesni Nerytės,kietesni Cipciuko mirksiukas.gif

nezinau apie kuriuos jus snekat, bet as apie situs Nerytes http://www_neringa-b...-meduoliai.html , tai nezinau, kaip jie gali but minksti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 12 gruodžio 2010 - 13:33
QUOTE(rootha @ 2010 12 12, 13:32)
nezinau apie kuriuos jus snekat, bet as apie situs Nerytes  http://www_neringa-b...-meduoliai.html , tai nezinau, kaip jie gali but minksti  g.gif

Nerodo nuorodos g.gif Jei nesunku dar kartą nukopinkit
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 11, 23:55)
Merginos, niekaip nerandu, o kuiciuosi per foruma kuris laikas verysad.gif
Zinau kad buvo kazkoks vyniotinis su aguonom, visu labai giriamas, labai noreciau rasti receptuka, tad jeigu kuri turit issisaugojusi nuoroda imeskit ka blush2.gif

gal sitas? http://www.supermama...;#entry22001322
Atsakyti
QUOTE(patiNuostabiausia @ 2010 12 11, 14:59)
Sveikos visos besiruošiančios ir kepančios sausainius ir kitus dalykėlius smile.gif)

Iškilo klausimas.. kaip padaryti mėlyną, žalią, raudoną, geltoną glajų?

Jei kelias mėlynes įdėčiau? biggrin.gif
maistinių dažų nerandu..

Aš pyliau truputį skysčio nuo obuolių sultyse marinuotų burokėlių, tai gavosi ryški rožinė spalva. Pačių mėlynių aš nedėčiau, o tas skystis kur lieka atsildžius tai tikriausiai tiktų.
Kai reikėjo žalios spalvos (dariau eglutes), tai patepiau baltu glajumi ir užbarsčiau žalios spalvos kokosų drožlių.(būna maximoje, visokių spalvų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martam: 12 gruodžio 2010 - 13:56
QUOTE(Agniska @ 2010 12 12, 13:39)
Nerodo nuorodos g.gif Jei nesunku dar kartą nukopinkit

Nerytes Pepparkakor
Atsakyti
Gal kam reikia formelių? Siunčiausi sau iš ebay, bet pardavėjas kelių nesiuntė, teko užsisakyti daugiau nei man reikia. Dydis 13 cm.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2010 12 11, 23:29)
Jeigu dar kazkam reikia, tai permatomu, skaidriu celofaniniu maiseliu meduoliukams yra SCHETELIG'e, Vilniuje, Zirmunuose, ivairiu dydziu 4u.gif
Gal kas kur matet zvaigzduciu formeliu sausainiukams nuo maziausios iki didziausios (kad sulipinus gautusi eglute)? Niekur nerandu verysad.gif

Eglutę trijų dydžių pirkau Žalgirio Maximoj, o tų dažymo pieštukų vakar Prismoj radau. Dar Panoramos Rimi fainų formelių mačiau, kelios sukabintos ir tarp jų briedis labai fainas bigsmile.gif

Šiandien bandysiu kepti meduoliukus pagal Cypsiuką, bet neturiu nei sodos nei acto, ar galiu juos pakeisti kepimo milteliais? jei taip tai kiek maždaug reikia jų dėti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnieshka: 12 gruodžio 2010 - 14:40