Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(mulatux @ 2010 12 11, 14:57)
o tu pagal kuri recepta kepsi?kur Neryte,ar kur as buvau idejus? jei pagal mano nuoroda,tai jiems iskepus ,reikia dar laiko kol suminkstes,nes kada as cia kepiau  mastau.gif  skleroze  biggrin.gif  gal 3dienos jau praejo,bet dar kietas kaip akmuo  biggrin.gif  ziuresiu kada jis cia man suminkstes,jei suminkstes  biggrin.gif

Pagal taviski 4u.gif Nu matysim, kaip cia gausis, bet kokiu atveju tesla jau paslepta saldytuve bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 11, 11:38)
kokie faini!!!! wub.gif

oj, tikrai nemaciau... primink kokie tie eziukai? nelabai suprantu apie ka kalba... blush2.gif
4u.gif Aciu  biggrin.gif

Aciu, visoms uz pagyrimus smile.gif As tai vis kazko dar nepatenkinta, ale taip turbut visoms buna, kai pamatai grazesnius tai vis nori ir pats tai pasiekti, tobiuleti.
Bandysiu Neryte tavo namukus megdziot 4u.gif Aisku neisieis tokie elegantiski, ale noris tokiu mazuciuku pabandyti.
O kas liecia puosimus, tai tavo patys paciausi, neperkrauti, tokie meniski visada, nors ir viena ar 2 spalvomis dailinti.

Cia kartoju pacituota ta zinute is anksciau:

user posted image

smile.gif turiu klausima.
Iskepus eziukus juo pamirkiau i sokolada, kai nudziuvo, aisingu padariau spygliukus, ir kai sudziuvo, vos pajudinu, jie ir nubyra unsure.gif
O dar galvojau ir juos sudesiu i dovaneles, taigi nutrupes ten viskas.
Ka negerai darau? Gal darant spygliuka, nepsispaudziu normaliai?

Neryte, gal tu gali patart? Tu piesinuku meistre, gal as ta aisinga negera darau?
Baltymas+pudra+rugstele, bet kad visur toks receptukas.

Prikepiau tu eziuku galybes, tai kai pradejo nudziuve nutrupinet, tada nupaisiau pelytes ax.gif Gal nenubirs ausys ir uodegos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 12 11, 12:29)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
o kaip shokoladini glaju padarot?

Cia man liko nuo grybuku galvyciu, tai ir pabandziau. O darau taip: juodas sokoladas 100g + sveistas 30 g + pienas 30 ml, viska ant garu voneles istirpinu ir piesiu dantu krapstuku.
O grybuku galvas mirkau tiesiog i ta mase ir gerai nuvarvinu.

QUOTE(spudga @ 2010 12 11, 13:02)
Klausimėlis toms, kurios Katarinkas kepėt.  Ar laikėt tešla 2 sav.? Gal užtektų ir keleto dienų? Šiandien užminkiau, tai kepimas jau per Kalėdas gautusi... doh.gif
O sodos ar kepimo miltelių tikrai nereikia?

As pasidariau, ir galvoju laikysiu. Tiksliau jau mano stovi saldytuve keleta dienu.
Bet manau nieko ten tokio istraukus ir anksciau kepti, bet zinoma norisi daryti kaip zmones isbande pataria, nes pastabas ir visas vingrybes gal ne be reiklao paraso 4u.gif
Nedejau nieko, viska dariau pagal recepta.
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 11, 13:57)
sveikutes  4u.gif
Nerytes meduoliuose medus dedasi dirbtinis ar natūralus?  4u.gif

mulatux, visiskai teisingai atsake 4u.gif

QUOTE(patiNuostabiausia @ 2010 12 11, 14:59)
Jei kelias mėlynes įdėčiau? biggrin.gif
maistinių dažų nerandu..

tik jas pertrink per sieteli, kad neliktu nei seklyciu nei odeles, nes po to kimsis kai noresi dekoruoti

QUOTE(jolanka @ 2010 12 11, 16:18)
Bandysiu Neryte tavo namukus megdziot  4u.gif Aisku neisieis tokie elegantiski, ale noris tokiu mazuciuku pabandyti.
O kas liecia puosimus, tai tavo patys paciausi, neperkrauti, tokie meniski visada, nors ir viena ar 2 spalvomis dailinti.

Cia kartoju pacituota  ta zinute is anksciau:
smile.gif  turiu klausima.
Iskepus eziukus juo pamirkiau i sokolada, kai nudziuvo, aisingu padariau spygliukus, ir kai sudziuvo, vos pajudinu, jie ir nubyra  unsure.gif
O dar galvojau ir juos sudesiu i dovaneles, taigi nutrupes ten viskas.
Ka negerai darau? Gal darant spygliuka, nepsispaudziu normaliai?

Neryte, gal tu gali patart? Tu piesinuku meistre, gal as ta aisinga negera darau?
Baltymas+pudra+rugstele, bet kad visur toks receptukas.

jolanka, sekmes, tikiuo, kad iseis grazus namelis wink.gif o eziukai kokie grazuoliukai! wub.gif

gali buti, kad glajus nesilaiko, nes riebu ir nelygus dar pavirsius. niekad nebandzius ant sokolado dekoruoti aisingu.
as irgi taip pat darau - baltymas, pudra ir citrinos rugstele arba sultys. viska dedu is akies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 11 gruodžio 2010 - 16:27
Kepiau eilinius metus pagal Cipciuka meduolius. Isejo issipute, minksti. Dar teks kokias 3 normas kept biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif as su tokiu klausimu pas jus, gal jis ir kartosis, atleiskit jei ka mirksiukas.gif tai va, ar galima butu kept namuka pagal Cipciuko recepta.. as meduolius kepiau, tai viskas ok, bet ar namukas laikysis... ir ar galima butu jau kept ar palaukt arciau iki kaledu...? ir siaip toks dalykas pas mane, kai storiau iskocioju tesla (na apie 0,7cm) tai man pridega, jei laukiu kad iskeptu, o jei nedalaukiu, tada apacia gerai, bet vidui neiskepes... tai va ir galvoju, jei padarysiu plonesni, tai man gali neislaikyti sienos ar stogas... na ir dar toks klausimas, ar is vienos meduoliu normos iseitu namukas, na ne didziulis, toks vidutiniskas, 15-20 cm ilgio, panasaus aukscio... Jei nesunku, patarkit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jeigu dar kazkam reikia, tai permatomu, skaidriu celofaniniu maiseliu meduoliukams yra SCHETELIG'e, Vilniuje, Zirmunuose, ivairiu dydziu 4u.gif
Gal kas kur matet zvaigzduciu formeliu sausainiukams nuo maziausios iki didziausios (kad sulipinus gautusi eglute)? Niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 11, 22:55-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 12 11, 22:55)
labas vakaras smile.gif as su tokiu klausimu pas jus, gal jis ir kartosis, atleiskit jei ka mirksiukas.gif  tai va, ar galima butu kept namuka pagal Cipciuko recepta.. as meduolius kepiau, tai viskas ok, bet ar namukas laikysis... ir ar galima butu jau kept ar palaukt arciau iki kaledu...? ir siaip toks dalykas pas mane, kai storiau iskocioju tesla (na apie 0,7cm) tai man pridega, jei laukiu kad iskeptu, o jei nedalaukiu, tada apacia gerai, bet vidui neiskepes...  tai va ir galvoju, jei padarysiu plonesni, tai man gali neislaikyti sienos ar stogas... na ir dar toks klausimas, ar is vienos meduoliu normos iseitu namukas, na ne didziulis, toks vidutiniskas, 15-20 cm ilgio, panasaus aukscio... Jei nesunku, patarkit  ax.gif  4u.gif

As savo nameli kepiau pagal cipciuka, irgi pabijojau, kad gali negerai but, tai siek tiek miltu daugiau idejau, bet is tikro tai net nezinau ar cia buvo butina.. bet faktas, kad stovi viskas normaliai thumbup.gif
o jeigu pridega tai gal bandyk kepti net ant tokios karstos temperaturos, nes kai per karsta vidus nespeja iskept, o virsus apdega, cia zinoma dar ir nuo orkaites priklauso smile.gif
Beje mano namelis buvo kaip suprantu kokiais 10cm didesnis, tai man prireike beveik triju normu, trecios liko, tai meduoliuku prisikepiau. Tai cia taip manau, kad jei ne plonai kociosit, tai dvieju tikrai gali reikti smile.gif
Atsakyti
Merginos, niekaip nerandu, o kuiciuosi per foruma kuris laikas verysad.gif
Zinau kad buvo kazkoks vyniotinis su aguonom, visu labai giriamas, labai noreciau rasti receptuka, tad jeigu kuri turit issisaugojusi nuoroda imeskit ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 11, 21:41)
Kepiau eilinius metus pagal Cipciuka meduolius. Isejo issipute, minksti. Dar teks kokias 3 normas kept biggrin.gif

biggrin.gif as irgi simet tik situos kepu.

QUOTE(Apia @ 2010 12 11, 22:29)
Jeigu dar kazkam reikia, tai permatomu, skaidriu celofaniniu maiseliu meduoliukams yra SCHETELIG'e, Vilniuje, Zirmunuose, ivairiu dydziu 4u.gif
Gal kas kur matet zvaigzduciu formeliu sausainiukams nuo maziausios iki didziausios (kad sulipinus gautusi eglute)? Niekur nerandu verysad.gif

As pirkau pernai Kepejo parduotuveje, ten visas rinkinukas ir su padekliuku ir koteliu ant kurio zvaigzdes gali uzdeti smile.gif
Manau ju ten visada buna.
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2010 12 11, 22:29)

Issipiesk pagal cia idetus trafaretus zvaizgdes, ir issikepsi eglute smile.gif nereiks pinigu leist formelem, ir issikepsi norimo dydzio smile.gif
Atsakyti
pagal kuri recepta daugiausiai kepate meduolius? noreciau pabandyti ir as issikept, mano maziu labai megsta biggrin.gif
Pagal bea
Pagal Owly
Pagal Askulia
Pagal Cipciuka
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2010 12 11, 23:29)

pirkau maximoj,trys dydžiai,apie 4Lt mokėjau 4u.gif
Atsakyti