QUOTE(Nerytė @ 2010 12 11, 11:38)
kokie faini!!!!
oj, tikrai nemaciau... primink kokie tie eziukai? nelabai suprantu apie ka kalba...
Aciu
Aciu, visoms uz pagyrimus
As tai vis kazko dar nepatenkinta, ale taip turbut visoms buna, kai pamatai grazesnius tai vis nori ir pats tai pasiekti, tobiuleti.
Bandysiu
Neryte tavo namukus megdziot
Aisku neisieis tokie elegantiski, ale noris tokiu mazuciuku pabandyti.
O kas liecia puosimus, tai tavo patys paciausi, neperkrauti, tokie meniski visada, nors ir viena ar 2 spalvomis dailinti.
Cia kartoju pacituota ta zinute is anksciau:
turiu klausima.
Iskepus eziukus juo pamirkiau i sokolada, kai nudziuvo, aisingu padariau spygliukus, ir kai sudziuvo, vos pajudinu, jie ir nubyra
O dar galvojau ir juos sudesiu i dovaneles, taigi nutrupes ten viskas.
Ka negerai darau? Gal darant spygliuka, nepsispaudziu normaliai?
Neryte, gal tu gali patart? Tu piesinuku meistre, gal as ta aisinga negera darau?
Baltymas+pudra+rugstele, bet kad visur toks receptukas.
Prikepiau tu eziuku galybes, tai kai pradejo nudziuve nutrupinet, tada nupaisiau pelytes
Gal nenubirs ausys ir uodegos
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 12 11, 12:29)
Cia man liko nuo grybuku galvyciu, tai ir pabandziau. O darau taip: juodas sokoladas 100g + sveistas 30 g + pienas 30 ml, viska ant garu voneles istirpinu ir piesiu dantu krapstuku.
O grybuku galvas mirkau tiesiog i ta mase ir gerai nuvarvinu.
QUOTE(spudga @ 2010 12 11, 13:02)
Klausimėlis toms, kurios Katarinkas kepėt. Ar laikėt tešla 2 sav.? Gal užtektų ir keleto dienų? Šiandien užminkiau, tai kepimas jau per Kalėdas gautusi...
O sodos ar kepimo miltelių tikrai nereikia?
As pasidariau, ir galvoju laikysiu. Tiksliau jau mano stovi saldytuve keleta dienu.
Bet manau nieko ten tokio istraukus ir anksciau kepti, bet zinoma norisi daryti kaip zmones isbande pataria, nes pastabas ir visas vingrybes gal ne be reiklao paraso
Nedejau nieko, viska dariau pagal recepta.