Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(jolanka @ 2010 12 11, 01:12)

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
o kaip shokoladini glaju padarot?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 11, 13:22)
Pirkau uzvakar aleksoto maxima bazej. Pramones maximoj jau nebebuvo.

Aciu labai 4u.gif Kad ir nelabai pakeliui, bet vistiek reiks vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2010 12 11, 12:00)
Buvau pirkus Akropolio Maximoj (Kaune)

Jau ir pati pritrukau  - vaikai taip intensyviai darbavosi, kad du pakuciai per diena isejo doh.gif  Nulekiau i Akropoli, bet ten jau nebebuvo  verysad.gif  Nezinau dabar i kuria Maxima lekt, kad gauciau. Gal galit kas konkreciau kurioj Maximoj matet? Dar daug reikia apipaisyt  bigsmile.gif (Cia kalba apie Dr.Oetker dazu tuteles eina  blush2.gif )

Aš Hyperio pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimėlis toms, kurios Katarinkas kepėt. Ar laikėt tešla 2 sav.? Gal užtektų ir keleto dienų? Šiandien užminkiau, tai kepimas jau per Kalėdas gautusi... doh.gif
O sodos ar kepimo miltelių tikrai nereikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spudga: 11 gruodžio 2010 - 13:04
QUOTE(spudga @ 2010 12 11, 14:02)
Klausimėlis toms, kurios Katarinkas kepėt.  Ar laikėt tešla 2 sav.? Gal užtektų ir keleto dienų? Šiandien užminkiau, tai kepimas jau per Kalėdas gautusi... doh.gif
O sodos ar kepimo miltelių tikrai nereikia?

as tai lauksiu 2sav.,bet manau galima ir anksciau,nes bandomaja katarinka kepiau 1savaites laiko,tai gavosi viskas puikiai,kazin ar kas pasikeis dar po savaites.
viska dejau pagal recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 11 gruodžio 2010 - 13:06
QUOTE(Agniska @ 2010 12 11, 14:02)
Aš Hyperio pirkau mirksiukas.gif

as ir hyperio pirkau newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 11, 14:05)
as tai lauksiu 2sav.,bet manau galima ir anksciau,nes bandomaja katarinka kepiau 1savaites laiko,tai gavosi viskas puikiai,kazin ar kas pasikeis dar po savaites.
viska dejau pagal recepta  mirksiukas.gif

Bandysiu tada po sav. kept. Nenoriu pasilikt visko paskutinei dienai. O tai ir taip bus ka veikt pries pat Kaledas 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2010 12 11, 14:15)
Bandysiu tada po sav. kept. Nenoriu pasilikt visko paskutinei dienai. O tai ir taip bus ka veikt pries pat Kaledas    000054.gif

o tu pagal kuri recepta kepsi?kur Neryte,ar kur as buvau idejus? jei pagal mano nuoroda,tai jiems iskepus ,reikia dar laiko kol suminkstes,nes kada as cia kepiau mastau.gif skleroze biggrin.gif gal 3dienos jau praejo,bet dar kietas kaip akmuo biggrin.gif ziuresiu kada jis cia man suminkstes,jei suminkstes biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Nerytes meduoliuose medus dedasi dirbtinis ar natūralus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 11, 14:57)
sveikutes  4u.gif
Nerytes meduoliuose medus dedasi dirbtinis ar natūralus?  4u.gif

nesigilinau i ta recepta,bet manau galima tiek dirbtini,tiek naturalu. kiek skaiciau,tai su dirbtiniu medum meduoliai greiciau suminksteja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 11 gruodžio 2010 - 14:16
QUOTE(mulatux @ 2010 12 11, 15:15)
nesigilinau i ta recepta,bet manau galima tiek dirbtini,tiek naturalu. kiek skaiciau,tai su dirbtiniu medum meduoliai greiciau suminksteja

ačiukas,pabandysiu su dirbtiniu tada 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos besiruošiančios ir kepančios sausainius ir kitus dalykėlius smile.gif)

Iškilo klausimas.. kaip padaryti mėlyną, žalią, raudoną, geltoną glajų?

Jei kelias mėlynes įdėčiau? biggrin.gif
maistinių dažų nerandu..
Atsakyti