Nerytė,nuostabias rankas turi
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 09, 19:25)
o kaži kiek š... prisikvėpuojat šaligatviu praėjus palei judresnę gatvę
nevaikstau as palei gatves bet ne tame esme. zinoma daug
o siaip, tai jei turiu pasirinkima, tai kas man patinka, siuo atveju renkuosi nevalgyt tokiu meduoliuku bet jus valgykit. skanaus,jei tik jums tinka as juk jums nesakau, kad vai feee, kai jus galit... kiekvienam sergam skirtinga "liga"
As manau, kad meduoliuka galima ideti celofana, uzristi kaspineli ir pakabinti ant eglutes. Bus ir grazu ir gerai.
QUOTE(eglys @ 2010 12 09, 15:48)
sveikos,klausimukas toms,kurios kepe dziovintu vaisiu pyraga isoriskai jis jums kieteja ar minksteja? nes kazkaip man jis pakietejo, bet cia gal tik isore, o vidus mikstas bus? neramu jau daros
pas mane virsus kietas, o vidus minksteja, bet as laistau ji, tai gal del to....
QUOTE(rootha @ 2010 12 09, 19:50)
pas mane virsus kietas, o vidus minksteja, bet as laistau ji, tai gal del to....
O kaip jus zinot ar vidus minksteja?
As tai tik virsu jo pravynioju, aplaistau brendziuku ir palaukus kiek laiko atgal susuku, net neragavus as jo dar saziningai laikau iki kaledu sekmadieni bus trecias laistymas jau
O del to klausimu kur mergina viena klause, ka daryti kad butu grazus issipute bet nesijaustu sodos skonio? gal kas zinot atsakyma? Kiek sodos sumazint galima butu? Nes ir man smarkiai jautesi
Ar gerai uzgesinot soda? Nes as dedu saziningai du saukstelius, aisq be kaupu. Ir acto nepagailiu
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 09, 18:50)
na aš savo pvz pasižiūriu tai jie tokie naminiai o čia tokie.. išbaigti...
QUOTE(une @ 2010 12 09, 19:24)
nevaikstau as palei gatves bet ne tame esme. zinoma daug
o siaip, tai jei turiu pasirinkima, tai kas man patinka, siuo atveju renkuosi nevalgyt tokiu meduoliuku bet jus valgykit. skanaus,jei tik jums tinka as juk jums nesakau, kad vai feee, kai jus galit... kiekvienam sergam skirtinga "liga"
QUOTE(vivir @ 2010 12 09, 21:52)
Ar gerai uzgesinot soda? Nes as dedu saziningai du saukstelius, aisq be kaupu. Ir acto nepagailiu
Nu man atrodo, kad gerai, nes uzputojo!
O kiek reikia to acto?
Ir kodel negerai kepimo milteliai?
QUOTE(krissp @ 2010 12 09, 20:59)
Nu man atrodo, kad gerai, nes uzputojo!
O kiek reikia to acto?
O kiek reikia to acto?
Gal ju maziau reikia, net nezinau O minkant ir man tesla lipo prie ranku, bet kuo toliau, tuo maziau. Tad miltu pasiberiau tik kociojimui. Ir jie minkstuciai
QUOTE(convict @ 2010 12 09, 20:48)
O kaip jus zinot ar vidus minksteja?
As tai tik virsu jo pravynioju, aplaistau brendziuku ir palaukus kiek laiko atgal susuku, net neragavus as jo dar saziningai laikau iki kaledu sekmadieni bus trecias laistymas jau
O del to klausimu kur mergina viena klause, ka daryti kad butu grazus issipute bet nesijaustu sodos skonio? gal kas zinot atsakyma? Kiek sodos sumazint galima butu? Nes ir man smarkiai jautesi
as su dantu krapstukais badau ta pyraga ir tik tada sulieju, savaitgali jau bus antras laistymas as irgi neragauju, saziningai irgi laikau
o del sodos, tai blogai nugesinat, imkit ne kaupina sauksteli, poto suberkit i valgoma dideli sauksta ir tada uzpilkit actu, man kaip putojo tai net ir per krastus lipo...
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 06, 11:38)
senos temos paskutiniuose puslapiuose praktiskai vien apie glaju ir piesima kalbama glajus: baltymas su cukraus pudra ir citrinos rugstele. plonos linijos gerai gaunasi su tokiu maiseliu
Patarkit, kur tokiu maiseliu Vilniuje yra pirkti. Sorry, gal raset, bet darbe man SM neatsidaro, tai tik vakare truputi laiko turiu paskaityti
mergaites, o ko jus taip tos sodos isikabinusios? juk yra kepimo milteliai - visada su jais darau, ir tikrai jokio skirtumo, isskyrus kad bjauraus sodos skonio nesijaucia
beje, iskepiau ir as nameliui remus - pirma karta gyvenime, reikia tik suklijuot, bet kazkaip baugu, kad sugrius, tai laika tempiu ateisiu pasirodyti, kai padarysiu
beje, iskepiau ir as nameliui remus - pirma karta gyvenime, reikia tik suklijuot, bet kazkaip baugu, kad sugrius, tai laika tempiu ateisiu pasirodyti, kai padarysiu