meduolių skonis su prieskoniais keičiasi ir gana stipriai ir spalva patamsėja, bet tuo pačiu ir tokie gaunasi kalėdiniai.na, bent jau man..bet man šeima mėgsta tik minimaliai, kad būtų įdėta...
buvau išsikepus vienus meduolius, kurie tiek buvo sukietėję, kad maniau jau reikės mesti lauk, bet....kažkuri patarėt, kad reikia įdėti į dėžutę su obuolių griežinėliais...ačiū...meduoliai tapo nuostabiai skanūs...
kažin ar aš nesusirgau,na žinot,kaip kleptomanija, ar panašios priklausomybės ligos ,nes kiekvieną dieną turiu ką nors išsikept, o jei neiškepu, atrodo kažko trūksta kažko tą dieną nepadariau toks noras vis naują receptą išbandyt
QUOTE(K&A @ 2010 12 05, 12:24)
O ar keičiasi meduoliukų skonis įdėjus tuos meduolių prieskonius?
Dabar dvejoju, dėt ar ne, praeitais metais kepiau be nieko, tai visai skanu buvo ir be jų..
Dabar dvejoju, dėt ar ne, praeitais metais kepiau be nieko, tai visai skanu buvo ir be jų..
as dejau tik cinamono, nes seimyna nelabai megsta prieskuonius. Meduoliai gavosi labai skanus
Linksmuoliukas, man tas pats
man iškilo klausimas dėl eglės trafareto.žadėjo duoti pažįstama formeles, bet neberanda, tai reikia bandyti pagal trafaretą, bet kaip jūs ant kokio didelio lapo piešiat iš rankos, taip?nes bandžiau atsispausdinti kur radau eglės trafaretą tai nesąmonė ir per mažas iš neproporcingas...nu gal aš blondinė, bet nesuprantu...net susinervinau
apie prieskonius meduoliams dar norejau paklausti... kokius dedat be cinamono?
QUOTE(Barbaryta @ 2010 12 05, 12:47)
apie prieskonius meduoliams dar norejau paklausti... kokius dedat be cinamono?
as visus kurie nurodyti recepte tiek, kad pati pasirenku ju kieki kuriu nelabai megstu maziau, kuriuos labiau siek tiek daugiau nei recepte
Laba diena
Lbai noriu Jūsų patarimo Kalėdoms noriu iškepti 4 namukus, ar galiu bandyti kepti porą dienų anksčiau (nes aisku per Kūčias nebus laiko), palikti iškeptus trafaretus, o klijuoti ir puošti per pačias Kalėdas? Ar nieko neatsikis jiems? Tiesiog nesu kepus, tai nežinau kaip ten bus
Gal galit pasiūlyt kokį receptuką?
Ačiū labai.
Lbai noriu Jūsų patarimo Kalėdoms noriu iškepti 4 namukus, ar galiu bandyti kepti porą dienų anksčiau (nes aisku per Kūčias nebus laiko), palikti iškeptus trafaretus, o klijuoti ir puošti per pačias Kalėdas? Ar nieko neatsikis jiems? Tiesiog nesu kepus, tai nežinau kaip ten bus
Ačiū labai.
QUOTE(sonata25 @ 2010 12 05, 15:33)
Laba diena
Ačiū labai.
Ačiū labai.
Jetau, tu tuos namukus kepk nors ir pries dvi savaites nieko jiems nenutiks Nes jei paisliksi viska paskutinei dienai, juolab 4, tai tu siu metu svenciu nepamirsi visa gyvenima
Papildyta:
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 05, 13:23)
man iškilo klausimas dėl eglės trafareto.žadėjo duoti pažįstama formeles, bet neberanda, tai reikia bandyti pagal trafaretą, bet kaip jūs ant kokio didelio lapo piešiat iš rankos, taip?nes bandžiau atsispausdinti kur radau eglės trafaretą tai nesąmonė ir per mažas iš neproporcingas...nu gal aš blondinė, bet nesuprantu...net susinervinau
Atsidaryk trafareto nuotrauka, issididink kiek reikia, uzsidek lapa ant ekrano ir persipiesk..tada ta persipiesk ant kartono.
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 04, 01:18)
O kiek apytiksliai gaunasi tų meduolių? Gal reikėjo iš dviejų normų daryti?
Ar skanūs meduoliai?
cia jau priklauso ka lipdysi as tai 1 norma dariau pabandymui,nes pirma karta juos kepsiu,tai ir del skonio nieko negaliu pasakyti Ar skanūs meduoliai?
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 05, 16:44)
Atsidaryk trafareto nuotrauka, issididink kiek reikia, uzsidek lapa ant ekrano ir persipiesk..tada ta persipiesk ant kartono.
butent taip ir esu padarius-liux ideja kas nemoka piesti
labas vakarelis
Kaledoms ruosiuosiu jau ir as,kepiau namuka,pernai iskarpas dariau pati,o symet,jau nusprendziau pasinaudoti interneto platybemis,radau pora geru trafaretu namuku iskarpoms pasidaryti
Dalinuosi geru puslapiu ir su jumis :
http://www.gingerbre...ead-houses.html
Spauskit ant sito uzrazo,tada parsisius visas aprasymas,o atsispausdinti galima,tik reikiamius maketus :
Click here to open this free pattern
Zemiau yra ,dar vieno namuko trafaretas
Kaledoms ruosiuosiu jau ir as,kepiau namuka,pernai iskarpas dariau pati,o symet,jau nusprendziau pasinaudoti interneto platybemis,radau pora geru trafaretu namuku iskarpoms pasidaryti
Spauskit ant sito uzrazo,tada parsisius visas aprasymas,o atsispausdinti galima,tik reikiamius maketus :
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 05, 15:44)
Jetau, tu tuos namukus kepk nors ir pries dvi savaites nieko jiems nenutiks Nes jei paisliksi viska paskutinei dienai, juolab 4, tai tu siu metu svenciu nepamirsi visa gyvenima
Ir šiaip turbūt nepamiršiu, nes kepsiu pirmą kartą
Mano idėja ta, kad susirinkę svečiai patys sulipdytų ir papuoštų namukus tai va, dėl to ir mastau, ar jie per daug nesustinds, kad po poros dienų juos tik lipdyti ...ir iš vis ar sulipma su tuo glaistu (kiauš.balt+pudra) ...?
QUOTE(Vaidosee @ 2010 12 05, 17:15)
labas vakarelis
Aš nusižiūrėjau čia :
http://www.cityout.l...lio_pasaka_foto
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 05, 15:23)
Aš žadėjau pišti ant popieriaus, bet užsisakiau iš arivetos įrangos , tai greit atsiuntė.
o namelio trafaretą, sesers vyras kompu nupiešė
Papildyta:
aš šiandien bandžiau kepti ir iškepiau meduolius pagal Cipsiuko repceptą, gavos minkšti, skanūs. Aš prieskonių nemažai dėjau: cinamono, kardamono, muskato, gvazdikėlių, imbiero. Tai kalėdom pakvipo visi namai
QUOTE(Vaidosee @ 2010 12 05, 15:15)
labas vakarelis
o as siandien pati is popieriaus issikarpiau savo isivaizduojamo namelio trafaretus daug maz isivaizduoju kaip puosiu, tai ryt eisiu ieskotis ivairiu smulkmeneliu tam ik neapsisprendziu kaip pati pagrinda puost kazkaip vien tuom glajum apliet nesinori, bet gal ryt per paieska kas susigalvos