Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Neryte, fantastisko grozio tavo nameliai thumbup.gif labai skoningi wub.gif

norejau paklausti, kokio aukscio blekoje reikia kepti ta kaledini dziovintu vaisiu pyraga? 4u.gif g.gif ar iskeptu jis, jei krastai per kokius tris pirstus ar turi buti plonesnis? blush2.gif

QUOTE(Nerytė @ 2010 12 09, 15:38)


nebijau salmoneles, nes zinau, kad gyvena nat luksto, del to labai kruopsciai nuplaunu, bijau to sudziuvusio baltymo vaikui duoti po menesio...
pati suvalgyciau, bet vaikui geriau nerizikuoju
turi buti tirstas, kad nenubegtu 4u.gif


man asmeniskai ne del baltymu nesinori tu meduoliu po to valgyti, bet del dulkiu unsure.gif juk per 2-3 savaites jie tikrai padulka normaliai... blush2.gif
Atsakyti
dziaugiuosi 4u.gif sekmes dekoruojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 12 09, 16:59)
norejau paklausti, kokio aukscio blekoje reikia kepti ta kaledini dziovintu vaisiu pyraga?  4u.gif   g.gif  ar iskeptu jis, jei krastai per kokius tris pirstus ar turi buti plonesnis?  blush2.gif

as kepiau per 2kartus skirtingose formose. abieju aukstis apie 7cm,tik viena staciakampio formos,kita apvali,tai apvalus pyragas gavosi kiek aukstesnis,staciakampe forma neuzsipilde iki pat virsaus ,bet abu iskepe normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 09 gruodžio 2010 - 16:12
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 09, 16:52)
parodau namelius,

Idealus wub.gif

QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 09, 17:04)
Na pabandziau ir as iskepti ka meduolius.

mmmmm, net matosi kad saknus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 09, 17:08)
as kepiau per 2kartus skirtingose formose. abieju aukstis apie 7cm,tik viena staciakampio formos,kita apvali,tai apvalus pyragas gavosi kiek aukstesnis,staciakampe forma neuzsipilde iki pat virsaus ,bet abu iskepe normaliai


aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 09, 18:00)
dziaugiuosi 4u.gif  sekmes dekoruojant mirksiukas.gif

Labai gražūs nameliai thumbup.gif ir su kaminais
O iš ko padaryti dūmai?
Atsakyti
dekui, merginos uz namelius smile.gif o dumai padaryti is vatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2010 12 09, 15:48)
sveikos,klausimukas toms,kurios kepe dziovintu vaisiu pyraga  4u.gif  isoriskai jis jums kieteja ar minksteja?  g.gif nes kazkaip man jis pakietejo, bet cia gal tik isore, o vidus mikstas bus?  g.gif  neramu jau daros  biggrin.gif


Pas mane minksteja lyg ir g.gif bet as ji laistau brendziu biggrin.gif

turbut jau kalbeta, bet gal greit kuri atsakysit, nereik man ilgai kuistis blush2.gif (ot tingine blush2.gif ) o glaju namukam reik daryti tokiom pat proporcijom kaip ir meduoliam? Ar turi buti tirstesnis glajus?

Kepiau siandien ir as meduolius. Pabandymui is dvieju teslu. Viena tesla pirktine, prismoj, speciali meduoline. Kita dariau pati, pagal cipciuka, idejus sauksteli specialiu prieskoniu meduoliams. Man amseniskai pirktines teslos zymiai zymiai skanesni, vyrui namines teslos. Man naminej tesloj manau nepatinka tie prieskoniai doh.gif o be to smarkiai jauciasi soda unsure.gif
Ryt kepsiu vel is puse porcijos be jokiu prieskoniu, arba tik su cinamonu, ir desiu maziau sodos ziuresiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 12 09, 15:59)
bet del dulkiu  unsure.gif  juk per 2-3 savaites jie tikrai padulka normaliai...  blush2.gif

o kaži kiek š... prisikvėpuojat šaligatviu praėjus palei judresnę gatvę cool.gif

Neryte, mieli nameliukai wub.gif tokie inteligentiški wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 12 08, 16:16)
Šiandien išbandžiau kitokius Kalėdinius meduoliukus smile.gif

Receptuką radau rusiškame forume, tik aš dariau iš pusės normos, ir tai gavosi 90 meduoliukų bigsmile.gif



o kaip Jums paciai sie meduoliai? ar skanus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 09, 18:25)
o kaži kiek š... prisikvėpuojat šaligatviu praėjus palei judresnę gatvę  cool.gif

Neryte, mieli nameliukai  wub.gif  tokie inteligentiški  wub.gif

4u.gif aciu
prajuokinai su inteligentiskumu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, prasau jusu pagalbos! 4u.gif
Vakar kepiau meduoliukus pagal cipciuko recepta, tik vietoj sodos dejau 2saukstelius kepimo milteliu ir nedeginau cukraus, miltu dejau daugiau nei recepte, nes tesla lipo prie ranku. Gavosi nepasipute ir tokie balksvi(negrazus), kietoki, traskus, bet skonis neblogas.
Siandien kepiau, dejau soda ir deginau cukru. Su tuo cukrum, tai nesiseke, susoko jis man. Gavosi grazus , issipute, rusvi, bet skonis nelabai, jauciasi soda. Rytoj zadu vel kepti, tik nzn, kaip cia daryti, kad butu skanus ir grazus?! g.gif
Atsakyti