Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Sveiki! Išsikepėm ir mes namuką. Kadangi su menais ne kažin kas tai papuoštas kukliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spudga: 09 gruodžio 2010 - 09:39
kokio tirstumo turetu buti glajus meduoliukam puosti? ar tokiopat tirstumo tinka ir eziuku spygliam?
Atsakyti
Kaune, kepejo parduotuvej gertrudos g. 2 yra tokie maiseliai po 50cnt. meduoliu dekoravimui,paisau ir sirdis dainuoja biggrin.gif linija plonyte,nesipeckioji,sedi ir megaujies bigsmile.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ule, o tu ar praduri skylę, ar prakerpi. Nusipirkus turiu tokių pačių, bet man kažkas schmoll.gif Trukdo ta juosta šone labai, kemšasi, nors glajų lyg tobulą padariau... nesuprantu, ką ne taip darau g.gif
Jau sugadinau du maišelius - vieną pradūriau, blogai, kitą prakirpau - dar blogiau.
Atsakyti
O man su tais maišeliais prakirpus linija gaunasi ne apvali, bet plokščia. Patys maišeliai labai tvirti, bet man norisi dėti papildomai antgalį.
Atsakyti
as nukerpu V forma 4u.gif visai prie pat plonai 4u.gif
ispaisiau jau virs 100 meduoliu su vienu maiseliu viskas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Kaledinio namuko trafaretu nuoroda gal kas turit sad.gif(((
Atsakyti
Ačiū Ule 4u.gif Bandysiu nukirpti taip kaip tu parašei
Atsakyti
na va,neiskentejau ir maza gabaleli katarinku ( http://kokonas.wordp...s/#comment-2561 ) teslos issiemiau is saldytuvo.kaip ir planavau,pabandziau varda israityti,tai su siuo metu turima tesla gavosi 2raides biggrin.gif siaip viskas lyg ir gerai butu,tik kazkodel kept pradejo nuo apacios,nors ijuntas buvo rezimas,kad keptu tiek virsus,tiek apacia... tai rezultate virsus grazus,o apacia padegus.gal reikia mazesni karsti jungti g.gif
ai,dar buvau nulipinus skrybele,bet tik idejus i orkaite ji susmego ir gavosi apvalus blynas biggrin.gif
stai mano dar nepapuostos raideles smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 09 gruodžio 2010 - 13:23
as maiselius naudoju su antgaliu visada -reikia prakirpti maiseli ir is vidaus ikisti antgali
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2010 12 09, 11:35)
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Sveiki! Išsikepėm ir mes namuką. Kadangi su menais ne kažin kas tai papuoštas kukliai.

Nugi gražus 4u.gif . Aš dar takelį dariau, kurį aplipinom skitls saldainiais ir stogą su saldainiukais papuošėm.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 12 09, 01:39)
nepasirodysi?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

man dar toks klausimas iskilo  ax.gif kai issikepsiu visas detales, gal pirma sienas galiu papuost, o tik tada nama "statyt" ? ar geriau pirma viska sutvirtint ir tada puosti? ar jokio skirtumo?  g.gif

parodysiu smile.gif
as pirma suklijavau, po to dekoravau, bet lengviau yra pirma ispaisyti ornamentus, o po to suklijuoti 4u.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 09, 08:43)
Jie gi sudziusta.... ten nieko nelieka.. beje, jei bijai salmoneliozes, tai ji tik ant luksto buna (jei buna), tad atsargai galima nuplauti su soda ir siltu vandeniu kiausini. O per dvi savaites tikrai neapsinuodysi, jei bijai kad pasens..  g.gif na mano tokia nuomone..

nebijau salmoneles, nes zinau, kad gyvena nat luksto, del to labai kruopsciai nuplaunu, bijau to sudziuvusio baltymo vaikui duoti po menesio...
pati suvalgyciau, bet vaikui geriau nerizikuoju

QUOTE(mulatux @ 2010 12 09, 09:42)
kokio tirstumo turetu buti glajus meduoliukam puosti? ar tokiopat tirstumo tinka ir eziuku spygliam?

turi buti tirstas, kad nenubegtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 09 gruodžio 2010 - 14:47