Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(daliasmi @ 2010 12 08, 17:59)
merginos ,reikia pagalbos,ar kalediniam vaisiu pyragui galima naudot paprasta cukru,ne rudaji?

galima.tik as vis painioju doh.gif kazkuris yra saldesnis,tai nebent tik del to pasidomek kuris butent,kad nepersistengti su saldumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 08 gruodžio 2010 - 17:07
QUOTE(jurstai @ 2010 12 08, 16:19)
4u.gif Merginos as su klausimeliu - kiek reikia acto 2 a.s. sodos uzgesinti? Ir dar - man penktadienio vakarui reiktu meduoliuku (na cia pagal cypciuko recepta jau nusiziurejau) - tai kada geriau kepti - siandien, ar rytoj?  blush2.gif

i dubeneli sudekit soda ir ipilkit sauksta sodos, jei matysit, kad neistirpo visa soda, dar dapilkit 4u.gif
Jei reikes penktadieniui, tai kepkit jau siandien, pastoveje, bus suminsteje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliasmi @ 2010 12 08, 16:59)
merginos ,reikia pagalbos,ar kalediniam vaisiu pyragui galima naudot paprasta cukru,ne rudaji?

tiks ir paprastas - baltas cukrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaidrius "cezancius" maisiukus siandien pirkau Gurmans stende PANORAMOJ pries Timarii parduotuve. Kaina 50cnt. ir daaaug kokybiskesni nei Timarri (ten maciau jie kazkokiom lipniom juostom suklijuoti, mazesni ir brangesni smile.gif 6,99Lt/10vnt) 4u.gif

Del cukraus - baltas saldesnis, jo maziau reiktu det kiek suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 12 08, 17:16)
Šiandien išbandžiau kitokius Kalėdinius meduoliukus smile.gif

Receptuką radau rusiškame forume, tik aš dariau iš pusės normos, ir tai gavosi 90 meduoliukų bigsmile.gif

Gal kas išbandysit 4u.gif

Labai idomus, o atrodo skaaaanai, issisaugojau, reiks pabandyt, dekui....
O as zadejau jau si savaitgali kepti ir puostis nameli, tai vadinas reiks dar palaukt schmoll.gif , zhiogo sese kaip jusu namelis, minkstas ar kaip, gal nuotraukyte imesit blush2.gif
Atsakyti
Aš puošiau su baltymu jau ir namą ir meduolius. Jiems nieko neatsitiks. Kiek žinau ir ankstesnėse temose skaičiau, puošiama iš anksto ir niekas nesugenda. Juk į tą kiaušinio baltymą daug cukraus pudros pridedama ir citrinos sulčių. Meduolius, kurie pardavinėjami mugėse tikrai ne iš vakaro kepami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ducis @ 2010 12 08, 18:34)
Aš puošiau su baltymu jau ir namą ir meduolius. Jiems nieko neatsitiks. Kiek žinau ir ankstesnėse temose skaičiau, puošiama iš anksto ir niekas nesugenda. Juk į tą kiaušinio baltymą daug cukraus pudros pridedama ir citrinos sulčių. Meduolius, kurie pardavinėjami mugėse tikrai ne iš vakaro kepami ax.gif

Tai iki kalėdų tikrai nieko neatsitiks, bet aš kalbu apie meduolinių žaisliukų nuo eglutės valgymą po visų švenčių... g.gif Kažkaip neramu man būtų tą įsisenėjusį baltymą duot valgyt.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 08, 21:27)
Tai iki kalėdų tikrai nieko neatsitiks, bet aš kalbu apie meduolinių žaisliukų nuo eglutės valgymą po visų švenčių...  g.gif  Kažkaip neramu man būtų tą įsisenėjusį baltymą duot valgyt.

o jei juodą ir baltą šokoladą išlyditum ant garų ir juo puoštumėt? Aš dalį meduoliukų taip puošiau su šokoladu, tik juos visus tepiau juo ir pabarstukais puošiau.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 08, 12:06)
Dekoruoti meduoliai greiciau genda, o nedekoruoti gali issilaikyti ir pusmeti  4u.gif

Nesutinku. Cukraus pudra, baltymas ir rusgtele gali laikytis labai ilgai. Jis sudziuna.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 08, 20:06)
Nesutinku. Cukraus pudra, baltymas ir rusgtele gali laikytis labai ilgai. Jis sudziuna.

tai reiskia galima jau dabar kepti ir puosti? noriu kaip dovanas daryti, tai paskutinei savaitei pasilikti schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, truputi pasimeciau, ziuriu ta trafareta namukui, bet man jis kazko nesueina, pvz pagrindo ilgis 35cm, o krastines 27.5, tai kaip cia, na suprantu po cm uzsides, bet ne tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 08, 20:38)
tai reiskia galima jau dabar kepti ir puosti? noriu kaip dovanas daryti, tai paskutinei savaitei pasilikti  schmoll.gif

As si savaitgali pradesiu kept, nes darbu milijonas man...
Atsakyti