QUOTE(Ulė @ 2010 12 08, 10:22)
kepiau cipciuko meduolius,sodos dejau tik 1 sauksteli,cukraus nedeginau naudojau ruda
is vienos normos gavosi 122 meduoliai
is vienos normos gavosi 122 meduoliai
tai kad pats cipciukas rases kad nedaug gaunasi palyginus... man gavosi apie 30 meduoliu
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 08, 12:30)
Merginos, aš su klausimu
Puošiu dabar meduolius glajumi su kiaušinio baltymu. Noriu kabinti ant eglutės, bet man dabar toks klausimas iškilo, ar galima bus tuos meduolius valgyti po kalėdų? Jaučiu, per anksti puošti pradėjau, suges tas baltymas
Puošiu dabar meduolius glajumi su kiaušinio baltymu. Noriu kabinti ant eglutės, bet man dabar toks klausimas iškilo, ar galima bus tuos meduolius valgyti po kalėdų? Jaučiu, per anksti puošti pradėjau, suges tas baltymas
tikrai niekas nesuges
Papildyta:
QUOTE(Itukas @ 2010 12 08, 12:31)
sveikos mergaites. NEtycia paskaiciau kad nerandate persvieciamu maisiuku meduoliu pakavimui. PErnai as irgi ieskojau ju tai daug ir visokiu radau KAuno bazese, sandeliuose kur prekiauja maiseliais, vienkartiniais indais ir tt. ir kaina keli centai uz maisiuka:)
o tie maiseliai is to braskancio permatomo dovanu pakavimo popieriaus? na kaip geles kad vynioja? nes as is tokio nemaciau radau tik su kaledu seneliais