Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(delamorte @ 2010 12 08, 08:38)
Ačiū už receptą, padėjot apsispręsti, kokius meduolius šioms Kalėdoms kepti smile.gif Tik noriu dėl glaisto paklausti (saldžiarūgščio dukra nemėgsta)- o jei šokoladinį? Tiktų? Gal žinot, ar išeitų padaryti iš tokių cukraus miltelių- My Webpage

tikrai išeitų thumbup.gif lygiai taip pat smagiai dekoruojasi, tik receptas lt kalba ant pakuotės prašytas visiškai netiksliai smile.gif
Atsakyti
kepiau cipciuko meduolius,sodos dejau tik 1 sauksteli,cukraus nedeginau naudojau ruda 4u.gif

is vienos normos gavosi 122 meduoliai smile.gif

http://skanusgyvenim...-meduoliai.html
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 08, 10:08)
visiskai permatomu nera, dabar tik uzvezta su visokiais kaledu seneliais ir pan  4u.gif perku permatoma pakavimo popieriu ir pakuoju  4u.gif
Papildyta:
o as norejau paklausti ar yra skirtumas  i cipciuko meduolius deti margarina ar sviesta? ar labai itakos neturi? kepiau pirma karta su sviestu, tai gavosi labai gerai, dabar noreciau deti margarina, bet baisoka kad gali  nebesigaut taip gerai ...

Skaidrių maišelių yra pirkti Timari parduotuvėje Panoramoje
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 07, 07:26)
Sveiki, aš jau iškepiau. neiškenčiau tešlos taip ilgai brandinti, laikiau šaldytuve gal 4-5 dienas. Kočiojau labai plonai, kaip pepparkakor, bet manau, kad buvo ne blogesni nei lipdytiniai meduoliai.

Pastebėjimai:
tešla labai gerai minkosi, lipdosi, kočiojasi, tik būtina išėmus iš šaldytuvo ją gerai atšildyti iki kambario temperatūros. Kuo daugiau su tešla dirbama, tuo labiau ji paslankesnė ir geriau valdoma.
Man patiko, kad sausainiai iškočioti ir išpjauti formelėmis labai geria laiko formą, neišsikraipo.
Dauguma ragavusių prašė recepto wink.gif)

O sakykit, sios "Katarynkos" minkstos gaunasi ar kietos?
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 08, 10:08)
visiskai permatomu nera, dabar tik uzvezta su visokiais kaledu seneliais ir pan  4u.gif perku permatoma pakavimo popieriu ir pakuoju  4u.gif
Papildyta:
o as norejau paklausti ar yra skirtumas  i cipciuko meduolius deti margarina ar sviesta? ar labai itakos neturi? kepiau pirma karta su sviestu, tai gavosi labai gerai, dabar noreciau deti margarina, bet baisoka kad gali  nebesigaut taip gerai ...

As visada kepu su margarinu ir viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 12 08, 08:38)
Ačiū už receptą, padėjot apsispręsti, kokius meduolius šioms Kalėdoms kepti smile.gif Tik noriu dėl glaisto paklausti (saldžiarūgščio dukra nemėgsta)- o jei šokoladinį? Tiktų? Gal žinot, ar išeitų padaryti iš tokių cukraus miltelių- My Webpage

manau, kad gautusi, nes tai glaistas, o koki glaista pilsit nera skirtumo, skonio reikalas wink.gif

QUOTE(Linafedo @ 2010 12 08, 10:31)
O sakykit, sios "Katarynkos" minkstos gaunasi ar kietos?

jei nepadauginsit miltu ir iskepus palaikysit neuzdengtus - bus minksti smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš su klausimu g.gif
Puošiu dabar meduolius glajumi su kiaušinio baltymu. Noriu kabinti ant eglutės, bet man dabar toks klausimas iškilo, ar galima bus tuos meduolius valgyti po kalėdų? Jaučiu, per anksti puošti pradėjau, suges tas baltymas doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. NEtycia paskaiciau kad nerandate persvieciamu maisiuku meduoliu pakavimui. PErnai as irgi ieskojau ju tai daug ir visokiu radau KAuno bazese, sandeliuose kur prekiauja maiseliais, vienkartiniais indais ir tt. ir kaina keli centai uz maisiuka:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Itukas @ 2010 12 08, 11:31)
sveikos mergaites. NEtycia paskaiciau kad nerandate persvieciamu maisiuku meduoliu pakavimui. PErnai as irgi ieskojau ju  tai daug ir visokiu radau KAuno bazese, sandeliuose kur prekiauja  maiseliais, vienkartiniais indais ir tt. ir kaina keli centai uz maisiuka:) 4u.gif

Gaila, bet siemet juos pardavineja tik dideliais pokais doh.gif Man pasiule pirkt 100vnt. berods, o man tereikejo max 10vnt.
Atsakyti
Kažkuri rašėte apie pieštukus meduolių dekoravimui,kur jų rasti ir kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 12 08, 12:39)
Kažkuri rašėte apie pieštukus meduolių dekoravimui,kur jų rasti ir kaip atrodo?

toki sakini radau pernai metu viename kometare: "gali nusipirkti prekybos centre (mačiau Mindaugo ‘Maximoje’, Fabijoniškių ‘Maximoje’, Mandarino ‘Rimi’ ir kitose didesnėse parduotuvėse) tokius dekoravimo pieštukus (jų yra 5 ar 6 spalvos). Jais labai nesunku naudotis ir gan gražiai atrodo. Kainuoja pakuotė gal apie 10 Lt. "
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 08, 11:30)
Merginos, aš su klausimu  g.gif
Puošiu dabar meduolius glajumi su kiaušinio baltymu. Noriu kabinti ant eglutės, bet man dabar toks klausimas iškilo, ar galima bus tuos meduolius valgyti po kalėdų? Jaučiu, per anksti puošti pradėjau, suges tas baltymas  doh.gif  doh.gif

4u.gif
Atsakyti