Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

As bliuda su mase vistiek dejau ant garu, nors ir nedejau deginto cukraus 4u.gif bet tik tam, kad istirptu gerai visas sudetas cukrus.

Man gavosi apie 4 skardos, negrudant. Siandien jau nusidaziau dali, ryt vel dazysiu. Daziau ir su pagaliuku, ir su med.svirkstu ir galiausiai emiau uzsegama maiseli. Tai su juo sekesi geriausiai ax.gif

Kas del dazymo, tai dazyt reikia atvesusius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 07 gruodžio 2010 - 20:34
QUOTE(vivir @ 2010 12 07, 20:33)
As bliuda su mae vistiek dejau ant garu, nors ir nedejau deginto cukraus  4u.gif  bet tik tam, kad istirptu gerai visas sudetas cukrus.

Man gavosi apie 4 skardos, negrudant. Siandien jau nusidaziau dali, ryt vel dazysiu. Daziau ir su pagaliuku, ir su med.svirkstu ir galiausiai emiau uzsegama maiseli. Tai su juo sekesi geriausiai  ax.gif

Kas del dazymo, tai dazyt reikia atvesusius  ax.gif


Jei Cipciuko meduoliai, tai reikia butinai kaitint blink.gif juk parasyta...

Man gavosi 2 pilnos skardos, nelieciant vieno prie kito, nes sulimpa.
Atsakyti
Aš kątik iškepiau partiją Bea meduoliukų, gražiausius atrinkau, pradursčiau skyles - bus kabinimui ant eglutės, tik dar glajum papuošiu ryt.
Gavau lb įdomų minkštų meduolių receptą, ryt bandysiu juos kepti, jei viskas pavyks - įkelsiu receptuką. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Na, prisiduodu dėl "pirktinio gatavo namuko", kurį tereikia suklijuoti ir papuošti biggrin.gif Žinokit visai nieko, skonis irgi neblogas, tai nusipirksiu savo sugalvotai atrakcijai bigsmile.gif
Pirkau "Rimi", kainavo 11 su centais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 07, 07:26)
Sveiki, aš jau iškepiau. neiškenčiau tešlos taip ilgai brandinti, laikiau šaldytuve gal 4-5 dienas. Kočiojau labai plonai, kaip pepparkakor, bet manau, kad buvo ne blogesni nei lipdytiniai meduoliai.

Pastebėjimai:
tešla labai gerai minkosi, lipdosi, kočiojasi, tik būtina išėmus iš šaldytuvo ją gerai atšildyti iki kambario temperatūros. Kuo daugiau su tešla dirbama, tuo labiau ji paslankesnė ir geriau valdoma.
Man patiko, kad sausainiai iškočioti ir išpjauti formelėmis labai geria laiko formą, neišsikraipo.
Dauguma ragavusių prašė recepto wink.gif)

smile.gif Ačiū už komentarą. Aš bandysiu savo kantrybę laukti dviejų savaičių.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 07, 20:35)
Jei Cipciuko meduoliai, tai reikia butinai kaitint  blink.gif juk parasyta...

Man gavosi 2 pilnos skardos, nelieciant vieno prie kito, nes sulimpa.

As kaitinau ant garu 4u.gif tik cukraus nedeginau ax.gif o naudojau rudaji 4u.gif
Atsakyti
Katarzynki

user posted image

http://www_neringa-b...katarzynki.html
Atsakyti
Dekoravimui glajumi ar šokoladu galima paprasčiausiai susisukti tūtelę iš kepimo popieriaus, jei neturit kitokių priemonių (o šokoladui kitokios nelabai ir tiktų, manau 4u.gif ). Bus patogiau, nei su medicininiu švirkšu, ir skylutę pasidarysit norimo dydžio, kad būtų siaurutė ar plastesnė linija. ČIA filmukas, kaip tą tūtelę susisukti.
Atsakyti
Labas rytas,
Aš turiu permatomų kalėdinių maišelių, atrodo su Kalėdų seneliu , galėčiau iki 50 vnt perleisti. Šią savaitę būsiu užimta, galime tartis kitai savaitei
Atsakyti
Sakykite kas kepete imbierinius sausainius, ar juos galima išsikepti dabar ir laikyti iki kalėdu ar reikia prieš pat kaledas kepti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 07, 22:44)

Ačiū už receptą, padėjot apsispręsti, kokius meduolius šioms Kalėdoms kepti smile.gif Tik noriu dėl glaisto paklausti (saldžiarūgščio dukra nemėgsta)- o jei šokoladinį? Tiktų? Gal žinot, ar išeitų padaryti iš tokių cukraus miltelių- My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 12 07, 20:07)
Jau klausiau, bet kazkaip nieks neatsake.. kur yra pirkti tu skaidriu maiseliu meduoliams pakuoti? gal kas mate vilniuje? As jau koki menesi visur ieskau, nerandu  doh.gif

visiskai permatomu nera, dabar tik uzvezta su visokiais kaledu seneliais ir pan 4u.gif perku permatoma pakavimo popieriu ir pakuoju 4u.gif
Papildyta:
o as norejau paklausti ar yra skirtumas i cipciuko meduolius deti margarina ar sviesta? ar labai itakos neturi? kepiau pirma karta su sviestu, tai gavosi labai gerai, dabar noreciau deti margarina, bet baisoka kad gali nebesigaut taip gerai ...
Atsakyti