As bliuda su mase vistiek dejau ant garu, nors ir nedejau deginto cukraus bet tik tam, kad istirptu gerai visas sudetas cukrus.
Man gavosi apie 4 skardos, negrudant. Siandien jau nusidaziau dali, ryt vel dazysiu. Daziau ir su pagaliuku, ir su med.svirkstu ir galiausiai emiau uzsegama maiseli. Tai su juo sekesi geriausiai
Kas del dazymo, tai dazyt reikia atvesusius
QUOTE(vivir @ 2010 12 07, 20:33)
As bliuda su mae vistiek dejau ant garu, nors ir nedejau deginto cukraus bet tik tam, kad istirptu gerai visas sudetas cukrus.
Man gavosi apie 4 skardos, negrudant. Siandien jau nusidaziau dali, ryt vel dazysiu. Daziau ir su pagaliuku, ir su med.svirkstu ir galiausiai emiau uzsegama maiseli. Tai su juo sekesi geriausiai
Kas del dazymo, tai dazyt reikia atvesusius
Man gavosi apie 4 skardos, negrudant. Siandien jau nusidaziau dali, ryt vel dazysiu. Daziau ir su pagaliuku, ir su med.svirkstu ir galiausiai emiau uzsegama maiseli. Tai su juo sekesi geriausiai
Kas del dazymo, tai dazyt reikia atvesusius
Jei Cipciuko meduoliai, tai reikia butinai kaitint juk parasyta...
Man gavosi 2 pilnos skardos, nelieciant vieno prie kito, nes sulimpa.
Aš kątik iškepiau partiją Bea meduoliukų, gražiausius atrinkau, pradursčiau skyles - bus kabinimui ant eglutės, tik dar glajum papuošiu ryt.
Gavau lb įdomų minkštų meduolių receptą, ryt bandysiu juos kepti, jei viskas pavyks - įkelsiu receptuką.
Gavau lb įdomų minkštų meduolių receptą, ryt bandysiu juos kepti, jei viskas pavyks - įkelsiu receptuką.
Labas vakaras
Na, prisiduodu dėl "pirktinio gatavo namuko", kurį tereikia suklijuoti ir papuošti Žinokit visai nieko, skonis irgi neblogas, tai nusipirksiu savo sugalvotai atrakcijai
Pirkau "Rimi", kainavo 11 su centais
Na, prisiduodu dėl "pirktinio gatavo namuko", kurį tereikia suklijuoti ir papuošti Žinokit visai nieko, skonis irgi neblogas, tai nusipirksiu savo sugalvotai atrakcijai
Pirkau "Rimi", kainavo 11 su centais
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 07, 07:26)
Sveiki, aš jau iškepiau. neiškenčiau tešlos taip ilgai brandinti, laikiau šaldytuve gal 4-5 dienas. Kočiojau labai plonai, kaip pepparkakor, bet manau, kad buvo ne blogesni nei lipdytiniai meduoliai.
Pastebėjimai:
tešla labai gerai minkosi, lipdosi, kočiojasi, tik būtina išėmus iš šaldytuvo ją gerai atšildyti iki kambario temperatūros. Kuo daugiau su tešla dirbama, tuo labiau ji paslankesnė ir geriau valdoma.
Man patiko, kad sausainiai iškočioti ir išpjauti formelėmis labai geria laiko formą, neišsikraipo.
Dauguma ragavusių prašė recepto )
Pastebėjimai:
tešla labai gerai minkosi, lipdosi, kočiojasi, tik būtina išėmus iš šaldytuvo ją gerai atšildyti iki kambario temperatūros. Kuo daugiau su tešla dirbama, tuo labiau ji paslankesnė ir geriau valdoma.
Man patiko, kad sausainiai iškočioti ir išpjauti formelėmis labai geria laiko formą, neišsikraipo.
Dauguma ragavusių prašė recepto )
Ačiū už komentarą. Aš bandysiu savo kantrybę laukti dviejų savaičių.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 07, 20:35)
Jei Cipciuko meduoliai, tai reikia butinai kaitint juk parasyta...
Man gavosi 2 pilnos skardos, nelieciant vieno prie kito, nes sulimpa.
Man gavosi 2 pilnos skardos, nelieciant vieno prie kito, nes sulimpa.
As kaitinau ant garu tik cukraus nedeginau o naudojau rudaji
Dekoravimui glajumi ar šokoladu galima paprasčiausiai susisukti tūtelę iš kepimo popieriaus, jei neturit kitokių priemonių (o šokoladui kitokios nelabai ir tiktų, manau ). Bus patogiau, nei su medicininiu švirkšu, ir skylutę pasidarysit norimo dydžio, kad būtų siaurutė ar plastesnė linija. ČIA filmukas, kaip tą tūtelę susisukti.
Labas rytas,
Aš turiu permatomų kalėdinių maišelių, atrodo su Kalėdų seneliu , galėčiau iki 50 vnt perleisti. Šią savaitę būsiu užimta, galime tartis kitai savaitei
Aš turiu permatomų kalėdinių maišelių, atrodo su Kalėdų seneliu , galėčiau iki 50 vnt perleisti. Šią savaitę būsiu užimta, galime tartis kitai savaitei
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 07, 22:44)
Ačiū už receptą, padėjot apsispręsti, kokius meduolius šioms Kalėdoms kepti Tik noriu dėl glaisto paklausti (saldžiarūgščio dukra nemėgsta)- o jei šokoladinį? Tiktų? Gal žinot, ar išeitų padaryti iš tokių cukraus miltelių- My Webpage
QUOTE(Fregata @ 2010 12 07, 20:07)
Jau klausiau, bet kazkaip nieks neatsake.. kur yra pirkti tu skaidriu maiseliu meduoliams pakuoti? gal kas mate vilniuje? As jau koki menesi visur ieskau, nerandu
visiskai permatomu nera, dabar tik uzvezta su visokiais kaledu seneliais ir pan perku permatoma pakavimo popieriu ir pakuoju
Papildyta:
o as norejau paklausti ar yra skirtumas i cipciuko meduolius deti margarina ar sviesta? ar labai itakos neturi? kepiau pirma karta su sviestu, tai gavosi labai gerai, dabar noreciau deti margarina, bet baisoka kad gali nebesigaut taip gerai ...