QUOTE(Birmania @ 2012 02 09, 20:17)
trumpai apibūdinsiu tuos įtarimą keliančius požymiu, tai pvz: į moterų tualetą pakabino tokį mažuliuką veidrodį kuris visas subraižytas,vėliau tualete radau numestą žiogelį,buvo mano gimtadienis tas žmogus nieko nuo stalo neparagavo,ir šiaip labai yra pavydus ir nebendraujantis žmogus ir kažkaip paskutiniu laiku labai kažkaip pradėjo nesisekti,o dar tie sapnai mažų ir didelių katinų kiek skaičiau reiškia blogą linkinčius,negerus žmones,gal būt aš neteisi jūs pataisykite mane,gal būt ir manyje priežastis tiesiog ieškau atsakymų visur.Na bent kokiu atveju žadu artimiausiu laiku apsilankyti pas būrėja,kuri gal būt atsakys į mano kai kuriuos klausymus.
bet kaip suprantu, darbe dirbate ne jus dviese, tad tai padaryti (pakabinti veidrodeli, numesti (ar pamesti) ziogeli gali bet kas. Jei jau tikrai tai susije su kazkokiais siekiais - nebutinai tai skirta Jums. Jei Jus i tai paziuresite is kitos puses (kad tai visiskai su Jumis nesusije), tikrai prades vel sektis. Gal Jus tiesiog labai "uzsikabinote" uz tos minties, kad tas zmogus Jums nori pakenkti. gal nesekmiu priezastys slypi visai kitur.