QUOTE(Birmania @ 2012 02 09, 21:17)
trumpai apibūdinsiu tuos įtarimą keliančius požymiu, tai pvz: į moterų tualetą pakabino tokį mažuliuką veidrodį kuris visas subraižytas,vėliau tualete radau numestą žiogelį,buvo mano gimtadienis tas žmogus nieko nuo stalo neparagavo,ir šiaip labai yra pavydus ir nebendraujantis žmogus ir kažkaip paskutiniu laiku labai kažkaip pradėjo nesisekti,o dar tie sapnai mažų ir didelių katinų kiek skaičiau reiškia blogą linkinčius,negerus žmones,gal būt aš neteisi jūs pataisykite mane,gal būt ir manyje priežastis tiesiog ieškau atsakymų visur.Na bent kokiu atveju žadu artimiausiu laiku apsilankyti pas būrėja,kuri gal būt atsakys į mano kai kuriuos klausymus.
visu pirma, reikia maziau demesio i toki zmogu kreipti, nes kai bijai, atidarai jam kelia tau kenkti. vienas is paprasciausiu budu - isegti i rubus grafke (tikrai nezinau, kaip teisingai tas zodis lietuviskai skamba, kas zino, parasykite
) labai gerai atbaidina "puolimas", t.y. pvz jei neraugauja nuo stalo nieko, reikejo paklaust, kodel neragauji, o jei atejei be reikalo, tai geriau iseik. Veidrodi reketu jam ant stalo padet ir paklaust, ar ne tu kartais pakabinai, jei sakytu ne, tai atgal neimti, o pasakyti, tai ismesk ir apsisukus iseiti. zodziu, pagal situacija "grazinti" tokiam zmogui viska, kad nepasiliktu tau. toks elgesys padeda bet kokioj situacijoj. pvz., jei tai tikrai, sakykim, burtai is jo puses, tai tokiu budu tu grazini jam atgal ir jis silpneja. na o jei tai tik bandymas tave paerzinti, tai tokiu budu tu nenusileidi ir dazniausiai po kiek laiko jam tai atsibos. zodziu, naglesne ir abejingesne reiktu buti. tada joks S nelimpa
isitikinau