QUOTE(Hmmm... @ 2015 01 06, 11:06)
Tą patį galėtų sakyti alkoholikai, narkomanai ir kiti nuo ko nors priklausomi žmonės
Kaip ir norint atsikratyti kitų priklausomybių, taip ir čia reikia nustoti pataikauti savo "nenormaliems" poreikiams, nustoti slėptis už išsigalvotų trukdžių (aplinka kalta, aš nieko pakeist negaliu), ir eiti pirmyn.
Ok, baigiu. Tai tik mano nuomonė. Tegu ieškosi bobučių, kurios "atkerės" nuo savęs pačio. Jei labai tikės tuo, mažu ir paveiks. Placebas irgi tam tikrais atvejais veikia. Sėkmės jam.
Alkoholikai saves alkoholikais nepripazista
Anksciau galvojau, kad jie savotiskai ligoniai, bet jie visiski bevaliai, tai neliga
Iliuminata, tavo draugui sunku pripazinti, kad jam istikruju nieko nereikia ir pats nelabai moka kazka myleti
Panasu, kad save jis myli
Nes geriau galvoja, kad prakeiktas kazkieno, negu kad nelabai sugeba aukotis ir tikrai myleti kita
( auka siuo atveju gal kiek beviltiskai skamba, bet aukotis meiles vardan irgi reikia moketi, o ne kai kazkas skriaudzia, panasu, kad jam ta drauge" reikalinga" kitiems padejuoti, koks jis bejegis pries ja, kad kazkas kaip jus pagailetumete, gal tik jums atrodo, kad jus tik draugiskai, o jums jis dejuoja, butent del vieno tikslo
, kazko daugiau tikisi
) Na bet kuriuoatveju jis tikrai neprakeiktas
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..