Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

Gal galesite man padeti? Koks cia butu columbios komplekto modeliukas, koks pavadinimas? blush2.gif Pardaveja raso, kad naujos 2012/2013 metu kolekcijos, bet kai pasiziuriu oficialu columbios puslapi, tai tokio nematau, ir kitur nerandu. Gal nemoku ieskoti doh.gif
user posted image

ir dar klausimelis. jeigu mano vyrukas dabar yra 107 cm ugio, tai kokio jam dydzio reiketu 4-5, ar 6-7 m? Ar lengvai ir graziai uzsilenkia rankoves ir kelnyciu apacia?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaisu @ 2012 10 16, 00:11)
Gal galesite man padeti? Koks cia butu columbios komplekto modeliukas, koks pavadinimas?  blush2.gif  Pardaveja raso, kad naujos 2012/2013 metu kolekcijos, bet kai pasiziuriu oficialu columbios puslapi, tai tokio nematau, ir kitur nerandu. Gal nemoku ieskoti  doh.gif 
user posted image

ir dar klausimelis. jeigu mano vyrukas dabar yra 107 cm ugio, tai kokio jam dydzio reiketu 4-5, ar 6-7 m? Ar lengvai ir graziai uzsilenkia rankoves ir kelnyciu apacia?

Dekui  4u.gif

Sveikutes mane taip pat domina apie siuos kombinezonus. Kas atsakysite is anksto aciu 4u.gif
Mums 9 men , bet jau 10kg ir 80cm ugio. Ar 2T uztektu siai ziemai ar reiktu 3T g.gif Klausimai gal ir kartojasi bet aciu atsakiusioms 4u.gif O ar jis bus pakankamai siltas tokio amziaus vaikui? Ar reiktu rinktis pukini? Sriukes vidus sito modelio nera nei flyso nei buna panasiai kaip kailiukas specialus.
Pvz man su pukine striuke nera jau labai silta , kai uzsidedu. Silciau su sportinio stiliaus striuke kurios turi specialia medziaga nepraleidzia dregmes ir salcio.
Man tai man , bet kazin kaip vaikui sedinciam vezime? g.gif Aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*EUPHORIA* @ 2012 10 16, 09:02)
Sveikutes mane taip pat domina apie siuos kombinezonus. Kas atsakysite is anksto aciu  4u.gif 
Mums 9 men , bet jau 10kg ir 80cm ugio. Ar 2T uztektu  siai ziemai ar reiktu 3T g.gif  Klausimai gal ir kartojasi bet aciu atsakiusioms  4u.gif  O ar jis bus pakankamai siltas tokio amziaus vaikui? Ar reiktu rinktis pukini?  Sriukes vidus  sito modelio nera nei flyso nei buna  panasiai kaip kailiukas  specialus.
Pvz man  su pukine striuke nera jau  labai silta , kai uzsidedu. Silciau su sportinio stiliaus striuke kurios turi specialia medziaga nepraleidzia dregmes ir salcio.
Man tai man , bet kazin kaip vaikui sedinciam vezime?  g.gif Aciuuuu  4u.gif

Manau kad jums uztektu is 2t. Va del silumos, tai taip individualu... Vienos ziurek po tais paciais rubeliais deda maikutes, o kitos liemenes vilnos. Jus gi sedesite tik vezime, tai pagalvokite paprasciausiai apie koju apklota ar koki vokeli ir tada kombio uzteks silumai.
Pukinius kombius reikia noreti tinkamai priziureti. Jei skalbiant skalbiankelej naudoja mikstikli arba nuo netinkamo rezimo sukrenta pukai, tai jis neveikia visai. Tuom isitikinti galima paziurejus i puku issidestyma pries ryskia sviesa ir matos kaip jie nevienodai pasiskirste ir kiek daug persvieciamu "pliku" tarpu 4u.gif
Atsakyti
As randu tokius naujos kolekcijos berniukams: http://www.columbia....default,pd.html

Paprasykit pardavejo nuorodos kaip irodymo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 16, 09:20)
As randu tokius naujos kolekcijos berniukams: http://www.columbia....default,pd.html

Paprasykit pardavejo nuorodos kaip irodymo.

As irgi tik tokius radau. Bet ka jinai siulo, tai komplektas ir skirtas 4-5, ir 6-7 metams, o tokiu dydziu niekur neradau. Ar gali buti kad cia neoriginalai g.gif juk visko buna
Atsakyti
QUOTE(Kaisu @ 2012 10 16, 09:34)
As irgi tik tokius radau. Bet ka jinai siulo, tai komplektas ir skirtas 4-5, ir 6-7 metams, o tokiu dydziu niekur neradau. Ar gali buti kad cia neoriginalai  g.gif  juk visko buna

Na toddler ir vaiku skysrius skirias gi modeliai biggrin.gif Ziuriu Columbia savo puslapyje tikrai nerodo jokiu setukus vaikams tik maziukams... g.gif Bet zinokit tikrai ne visi imanomo modeliai buna pacioje parduotuveje, pasibaigus dydziams jie nepildo dazniausiai g.gif Tai gal jusu parduoti visi? Ir kazkiek yra tik kitu pardaveju parduotuvese. Nes Columbia tikrai placiai "save parduoda"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 16 spalio 2012 - 08:47
Ups, as anto toddler irgi uzsiciklinus. O spalva turi pavadinima? butu galima dar taip pagooglint.
Atsakyti
dekui uz pagalba 4u.gif
pabandziau i visagali google suvesti "columbia buga" ir man pateike tokiu ir dar tuos, kuriu ieskojau
Jeigu kam nors dar reikia
http://www.backcount...et-toddler-boys

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaisu @ 2012 10 16, 09:34)
As irgi tik tokius radau. Bet ka jinai siulo, tai komplektas ir skirtas 4-5, ir 6-7 metams, o tokiu dydziu niekur neradau. Ar gali buti kad cia neoriginalai  g.gif  juk visko buna

tikrai originalai, nepadirbneja...nebijokite galite pirkti, aisku jei tinka.
man situose modeliukuose nepatinka, kad kur riezas guma o ne lipukas. (turime su guma, nesakyciau kad ziauriai nepatogu, bet su lipuku patogiau. ty jeigu kombis didokas, su lipuku galetumete uzspausti, o tokia rankove reikes uzlenkti.

o dar nepatogu, kaip rase ingute, kad tuose modeliukuose kur dvipuse striuke, uztrautukas per zemai prie kaklo,

nors pati spalva superine, ir medziaga mano megstamiausia omnisield.
Atsakyti
Sveikutes mane taip pat domina apie siuos kombinezonus. Kas atsakysite is anksto aciu  4u.gif 
Mums 9 men , bet jau 10kg ir 80cm ugio. Ar 2T uztektu  siai ziemai ar reiktu 3T g.gif  Klausimai gal ir kartojasi bet aciu atsakiusioms  4u.gif  O ar jis bus pakankamai siltas tokio amziaus vaikui? Ar reiktu rinktis pukini?  Sriukes vidus  sito modelio nera nei flyso nei buna  panasiai kaip kailiukas  specialus.
Pvz man  su pukine striuke nera jau  labai silta , kai uzsidedu. Silciau su sportinio stiliaus striuke kurios turi specialia medziaga nepraleidzia dregmes ir salcio.
Man tai man , bet kazin kaip vaikui sedinciam vezime?  g.gif Aciuuuu  4u.gif

Turime tokį tik senesnes kolekcijos, spalvos kitos, o modelis tas pats, tai 2T dabar 80 cm ir apie 10 kg tai kelnės pats tas, ant pacio jau maziausio kiek įmanoma susegimo, o prasiilginti tikrai dar yra daug vietos, striukės rankoves ilgokos, bet ne baisiai, labai gerai vaikui kaklas bent pas mus uzsidengia šitame modelyje ir striuke dvipuse, tai is vienos puses omni-shield, o kur kita tai kažkokia kitokia truputi medžiaga, ciut tokia minkstesne, siaip labai neblogas variantas....
Atsakyti

Mums 9 men , bet jau 10kg ir 80cm ugio.

pirlciau tokiam leliui tik pukinuka. 24men...ziema atvaiksciosite tobulai (jei dabar 80cm), ir kiek ten lelius toks juda, pagrinde rogese, vezime, arba max su mama uz rankos...
pukiniai tikrai siltesni tokiems mazai judantiems, net ner ko lginti su tais termokombiais.
Atsakyti
Na va dabar aiskeja, kad pukiniai siltesni, tai kam as tada kitoki rinkaus? Turiu omeny buga set. Susalsim? g.gif
Atsakyti