Man dave tokius matavimus pardavejas T2/T3:
STRIUKYTE:
Visas ilgis 38/41 cm
Plotis 37/38 cm
Rankove nuo kakliuko 37/41 cm
Rankove nuo pazastuko 25/29 cm
KELNYTES
Visas ilgis 67-70/78-81 cm (reguliujasi lipukais)
Nugaryteje nuo kakliuko iki klynuko 45/48 cm
Nuo klynuko i apacia 28/33 cm
QUOTE(Tina* @ 2012 10 12, 20:47)
Man dave tokius matavimus pardavejas T2/T3:
STRIUKYTE:
Visas ilgis 38/41 cm
Plotis 37/38 cm
KELNYTES
STRIUKYTE:
Visas ilgis 38/41 cm
Plotis 37/38 cm
KELNYTES
Nu net nezinau... jei skaiciai atitinka realybe, tai panasu kad kelnytes ciut uz maniskes didesnes.. gal bandykite 2t... nugis isgyvensit kaip nors mes tai isf=gyvenom ir jus ne kur dingsit
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 12, 20:54)
Nu net nezinau... jei skaiciai atitinka realybe, tai panasu kad kelnytes ciut uz maniskes didesnes.. gal bandykite 2t... nugis isgyvensit kaip nors mes tai isf=gyvenom ir jus ne kur dingsit
Pamatavu siandien savo ta 18 men ir riikuosiu imti T3. Labai jau panasus ismatavimai T2n i T3. Net smalsu kuom cia viskas baigsis Butinai atnesiu fotoreportaza.
O gal galit man kuri pamatuot vidpaduka 7 dydzio http://www.littleadv...ow-Charcoal.jpg? Aciu. Manau 12,5 cm pedai turetu but pats tas.
QUOTE(Tina* @ 2012 10 13, 10:56)
Pamatavu siandien savo ta 18 men ir riikuosiu imti T3. Labai jau panasus ismatavimai T2n i T3. Net smalsu kuom cia viskas baigsis Butinai atnesiu fotoreportaza.
O gal galit man kuri pamatuot vidpaduka 7 dydzio http://www.littleadv...ow-Charcoal.jpg? Aciu. Manau 12,5 cm pedai turetu but pats tas.
Tokiai pedai reikia USA8 dydzio. Na jei tiksliau, tai USA7 yra 12cm pedai, o USA8 13cm pedai. Nzn ar verta imt mazesni dydi, kai peda per dvieju dydziu pasirinkimo viduri
QUOTE(No Fear @ 2012 10 13, 14:37)
Tokiai pedai reikia USA8 dydzio. Na jei tiksliau, tai USA7 yra 12cm pedai, o USA8 13cm pedai. Nzn ar verta imt mazesni dydi, kai peda per dvieju dydziu pasirinkimo viduri
su 7 dydziu irgi normaliai istrauksite iki pavasario, jeigu koja labai neaugs.
manau jeigu koja 12.4 mikite 7, jeigu 12.6 imkite 8. ir pabandykite prisiminti kada kojos augimo suolis buvo....jei dar nebuvo, reiskias bus, ir tada manau imkite 8.
Mamytes o kur perkat naujus columbia kombius?
Nuo kada rengiate kombius jau storuosius ziemai skirtus? Dabar mes su striukyte dar tempuam ir mastau arvreik papildomai ieskotis rudeninio kokio dar greitai kombio ar jau pasalus rengiat storinukus?
QUOTE(bemsiuke @ 2012 10 14, 22:45)
Nuo kada rengiate kombius jau storuosius ziemai skirtus? Dabar mes su striukyte dar tempuam ir mastau arvreik papildomai ieskotis rudeninio kokio dar greitai kombio ar jau pasalus rengiat storinukus?
Jei turi dvieju daliu, tai dedi pirma striuke o paskui kelnes kai visai susala, o del vientiso tai nezinau... priklauso nuo istucijos, ar daug juda, ar tik vezime sedi ir t.t. bet visada mano poziuris: jei reikia, tai dedu kad butu silta ir nrziuriu nei laiko, nei vietos, nei sezono. Pati ju nesioju zieminius ugg tipo batus, nes juose naturalaus kailio nekaista koja, yra patogu ir malonu. Tai man dzin kad ne ziema, jei man nera persilta... Taip ir vaikus rengiu
Aš saviškį jau rengiu Buga set'o striukyte, man šalta, pati jau išsitraukiau pūkinę striukę pasivaikščiojimams po kiemą
QUOTE(raminta1985 @ 2012 10 14, 20:50)
Mamytes o kur perkat naujus columbia kombius?