Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

Ryskiai, Ingusia31, jau perspaudet. Juk nesiokite ta savo 4m dydi ir eikit sapnuot ruzava dangu, nes jau juokinga darosi doh.gif
Ir turi kantrybes su jumis gincytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 08 spalio 2012 - 23:40
QUOTE(No Fear @ 2012 10 09, 00:37)
Ryskiai, Ingusia31, jau perspaudet. Juk nesiokite ta savo 4m dydi ir eikit sapnuot ruzava dangu, nes jau juokinga darosi doh.gif
Ir turi kantrybes su jumis gincytis.

Nebeturiu, nes matau, kad neverta eikvot jegas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2012 10 09, 00:37)

Taigis kad ne as spaudziau, ne as rasiau kad is taupumo cia visos perkat kazkokius dydzius ir kad man atrodo kad nesamone ir t.t. (skaityti reiktu diskusijos pradzia) Mano reikalas pasakyti savo nuomone, ideti foto su matmenim kombio ar nuotrauka ant vaiko kaip atrodo ir patarti dvejojanciom. Bet ne as puoliau kitas nuprotinti, skupinti ir sakyti "nenormalus siulymai".
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 08, 23:45)
Taigis kad ne as spaudziau, ne as rasiau kad is taupumo cia visos perkat kazkokius dydzius ir kad man atrodo kad nesamone ir t.t. (skaityti reiktu diskusijos pradzia) Mano reikalas pasakyti savo nuomone, ideti foto su matmenim kombio ar nuotrauka ant vaiko kaip atrodo ir patarti dvejojanciom. Bet ne as puoliau kitas nuprotinti, skupinti ir sakyti "nenormalus siulymai".

O kam jus puciat burbula is paprastu zodziu. Nemokejot nuomones priimti ir tiek. Nereikia manyti, kad tik jusu nuomone teisinga, o kitu zmoniu nuomones neegzistuoja. Buvo gi ir foto ir ismatavimu ir is kitu mamu. Nustokit gincytis. 4u.gif
Paskaitau as ta tema laikas nuo laiko ir pokalbi sekiau dar anksciau, nei jus cia isiliejot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojoj kas cia dedas - audra stiklinej kilo doh.gif Gal dar galit man duot 2T ismatavimus? Tik sikart be karo unsure.gif Nusiraminkit mamukai, is sono skaitant jau ima juokingai ir kvailai sis gincas atrodyt. Paskui raso straipsnius visokie parapsichologai, kad supermamoj mamos nupuse doh.gif Labankt ir visoms po 4u.gif
Atsakyti

user posted image

Manau kad geriausiai 2T tiktų 18-24 mėnesių vaikučiams standartinio vidutinio ugio (nuo 80 iki 86cm) bet tikrai ne ilgiau schmoll.gif
Atsakyti
Ismasciau kodel Bugos kombinzonai pas mus skiriasi savo ismatavimais-keliais cm.Taip yra del to,kad siuviniuose yra leidziama +1 arba -1 centimetro paklaida.Matyt standartas yra 33 cm. Pas mane +1 cm,o pas kazka kita buvo 32 cm(-1cm).
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 09, 01:25)

user posted image

Manau kad geriausiai 2T tiktų 18-24 mėnesių vaikučiams standartinio vidutinio ugio (nuo 80 iki 86cm) bet tikrai ne ilgiau  schmoll.gif

Išmatavau 2T Buga kombinezoną, kelnyčių visas ilgis iki 71-72 cm, nuo klyniuko 26 cm, striukės ilgis 39 cm, vidinė rankovytės siūlė 25 cm. Na, dydžiai nėra vienodi, ar ne? Nebūtina to paties kombio siūlyti visiems atvejams 4u.gif

Dar kartą sakau, 3T buvo labai didelis. Nupirko mamytė, kurios dukrytė yra 94 ūgio ir sakė puikiai tinka ir turėtų išnešioti visą žiemą.
Diskusijos čia beprasmės. Nėra vienodų vaikų (mamų biggrin.gif ), o, ir pasirodo, kombinezonai skiriasi lotuliukas.gif

Beje, tokio kombinezono, kur striukė dvipusė, nerekomenduočiau dėl atviro kakliuko 4u.gif
Atsakyti
BUGOS kombio 4t matmenys:
visas ilgis reguliojasi nuo 84cm iki 89cm
nuo klyno iki apacios 34.5cm
rankove nuo peties siules 36cm
bendras striukes ilgis 41cm

perkant turekite omeny kad apie 4-5cm susivalgo galuniu sulenkimui, pritupimams, ir pan.

matavau toki:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 09 spalio 2012 - 10:46
Siaip tai matavimo metrai, liniuotes turi paklaidas ir kartais nenormalias. Pamenu, kai poliklinikoj dukryte matuodavo, tai vienam kabinete tiek, kitam jau kokiais keliais cm daugiau ar maziau biggrin.gif Tai tik ranka numodavo, kad netikslios matavimo priemones. O ir namie berods turejau 2 metrus, kurie skiriasi kazkiek.

Siaip tai butu gerai, kad taip tiksliai pamatuoti kombiai atsidurtu temos pradzioj, pirmoj zinutej. Nereiktu mamoms blaskytis ir skaityt istisu paklodziu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2012 10 09, 10:55)
Išmatavau 2T Buga kombinezoną, kelnyčių visas ilgis iki 71-72 cm, nuo klyniuko 26 cm, striukės ilgis 39 cm, vidinė rankovytės siūlė 25 cm. Na, dydžiai nėra vienodi, ar ne? Nebūtina to paties kombio siūlyti visiems atvejams  4u.gif

As kelniu ilgi nuotraukoje su ismatavimais matavau maximaliai sumazinta, o svarbiausias klesnyciu ilgis kaip ir toks pat sakyciau g.gif ir jis nesireguliuoja...

Papildyta:

BUGOS kombio 4t matmenys:
visas ilgis reguliojasi nuo 84cm iki 89cm MANO 84- 87
nuo klyno iki apacios 34.5cm MANO 37,5
rankove nuo peties siules 36cm MANO 37
bendras striukes ilgis 41cm MANO 41,5

matavau toki:
user posted image

MANO SITAS

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 09 spalio 2012 - 12:17
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 09, 01:25)

user posted image

Manau kad geriausiai 2T tiktų 18-24 mėnesių vaikučiams standartinio vidutinio ugio (nuo 80 iki 86cm) bet tikrai ne ilgiau  schmoll.gif

Oi, nebūtinai 2T tiktų 18-24 mėnesių vaikučiams standartinio vidutinio ugio (nuo 80 iki 86cm), maniškio ūgis 83cm, bet striukės rankoves gerokai atraityti reikia doh.gif . Manau, labai priklauso nuo vaikučio sudėjimo, maniškis toks smulkutis, tai jam labai didoka.
Mamytės, baikit peštis 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nes kitiems nelabai įdomu skaityti blush2.gif
Atsakyti