QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 07, 18:19)
Tai geriausia butu nuotrauka ideti, nes jei jus 85 ir sakote kad 2T buga jums kelnyciu uzteks tai as apakus
nes zaliu buga kombiu mano dukterecia 86 ugio ryskiai per trumpos
.
tikrai uzdekite batukus paaukstinancius mazyli ir parodykite kaip jis taip stebuklingai tinka ir
tiks visai ziemai nes patikeciau tik tada jei paaisketu kad mano 2t kenytes zenkliai trumpesnes uz jusu 2t
3T pardaviau, foto tikrai nebus
Aš rašiau, kad nežinau ar kelnyčių užteks, bus matyti kaip augs, įsiskaitykite
Prisiskaičiusi patarimų 3T pirkau žiemą, nes neva mano dukrytei turėtų tikti šiemet. Dar gailėjausi, kad ne 4T ėmiau
Neturiu nei noro, nei tikslo meluoti, bet aš pati su tiek per dideliu kombinezonu nebūčiau norėjusi vaikščioti. Gal priklauso ne tik nuo ūgio, bet ir nuo vaiko sudėjimo. Maniškė smulkutė.
QUOTE(looo @ 2012 10 07, 23:13)
o tos kur jau isigyjo, ir bando irodyt kad jom yra gerai su 85 2t visai ziemai, tai lai dziaugiasi tuo ka nusipirko, pavasaris parodys kas buvo teisus.
kazkaip niekaip zmones nenori susitaikyt su tuo kad viska ka mes chia arsynejame del tu dydziu, tik is gerosios sirdies, ir is savo patirties.....
aš turėjau ir matavau abu dydžius
Man geriau žiemą centimetru ir per trumpos kelnės, nei labai per ilgos su šlapiom apačiom.
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 08:49)
Nu tik nereikia cia tiek grauztis del to taupumo. As foto irgi dejau
Idomu, koks turetu buti tikslas specialiai klaidint?
Mokekit ir kita nuomone, bei vaizda priimti, o tiems, kam reikia, patys nuspres ka pasirinkt
Negi tikrai manot, kad tik jus dvi mokat nusipirkt tinkama dydi, o visos kitos perka per mazus
Mes jau dvi, kurios nemokam savo vaikų aprengti