Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 08, 09:57)
Nesigrauziu visai nes taip nera, tik kazkas idomiai bande kazka ne to nupasakoti  ax.gif Labai noreciau foto su batukais ir klesnytes bei kojytes ismatavimu zadetu  rolleyes.gif nes tikrai idomu skirtumus palyginti  cool.gif  cool.gif
Ne, mes manom, kad ne visos perka permazus tikrai  4u.gif

Bus ir tos foto, kai vaikas sutiks ta kombi uzsivilkt ir pozuot. Neversiu as jo to daryt per asaras. O be to, kuo daugiau laiko bus praeje, tuo idomiau gi jums bus, nes tvirtinat, kad ziema jis bus mazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 13:38)
Bus ir tos foto, kai vaikas sutiks ta kombi uzsivilkt ir pozuot. Neversiu as jo to daryt per asaras. O be to, kuo daugiau laiko bus praeje, tuo idomiau gi jums bus, nes tvirtinat, kad ziema jis bus mazas smile.gif

prasyciau pastebeti, as kalbejau apie ziemos pabaiga (vasari kova, balandi) biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 08 spalio 2012 - 13:04
QUOTE(looo @ 2012 10 08, 14:01)
prasyciau pastebeti, as kalbejau apie ziemos pabaiga (vasari kova, balandi)  biggrin.gif  thumbup.gif

Nu tada dar labiau foto nesulauksit lotuliukas.gif
Balandi mes jo jau tikrai nenesiosim. Nemanau, kad dar bus reikalas kombinezonams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 14:05)
Nu tada dar labiau foto nesulauksit lotuliukas.gif
Balandi mes jo jau tikrai nenesiosim. Nemanau, kad dar bus reikalas kombinezonams. g.gif

sulauksim sulauskim smile.gif biggrin.gif
as irgi gal kada nors prisversiu, nufotkinsiu...

o pukinuka devejome iki balandzio tikrai , vat
nes man tada uzsifiksavo, ziu, tu jau i skelbimus idejai dar ziema, mes dar ji gerokai ilgiau devejome, tikrai iki balandzio...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 08, 14:09)
sulauksim sulauskim smile.gif  biggrin.gif
as irgi gal kada nors prisversiu, nufotkinsiu...

nes man tada uzsifiksavo, ziu, tu jau i skelbimus idejai dar ziema, mes dar ji gerokai ilgiau devejome, tikrai iki balandzio...

Nu as turejau ir GAP, ir Columbia ir jau nebepamenu, kuri pirmiau pardaviau. O be kombiu dar turejom nerealia zaros pukinuke ir pasiltintus ON dzinsiukus. Kai neber labai salta, tikrai renkames ka nors stilingesnio, nei kombis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 14:34)
tikrai renkames ka nors stilingesnio, nei kombis ax.gif

kaip siemet bandysi suderinti du zodelius : STILINGESNIO, IR DARZELIS smile.gif)))
paziurejau kaip jie ten lauke viens kita purve maudo, smeliu barsto, balas nagrneja... doh.gif :lotuliukas:arba elementariai grizta namo ne su savo rubais aprengti smile.gif , stilingesnis maniskis eis tik su mama i akropoli, ar miesta pasivaikscioti uz ranos, ar pas teti ant sprando pasedet smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 08 spalio 2012 - 14:15
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 07, 18:19)
Tai geriausia butu nuotrauka ideti, nes jei jus 85 ir sakote kad 2T buga jums kelnyciu uzteks tai as apakus  doh.gif nes zaliu buga kombiu mano dukterecia 86 ugio ryskiai per trumpos  biggrin.gif .

tikrai uzdekite batukus paaukstinancius mazyli ir parodykite kaip jis taip stebuklingai tinka ir tiks visai ziemai  mirksiukas.gif nes patikeciau tik tada jei paaisketu kad mano 2t kenytes zenkliai trumpesnes uz jusu 2t  4u.gif

3T pardaviau, foto tikrai nebus biggrin.gif Aš rašiau, kad nežinau ar kelnyčių užteks, bus matyti kaip augs, įsiskaitykite mirksiukas.gif
Prisiskaičiusi patarimų 3T pirkau žiemą, nes neva mano dukrytei turėtų tikti šiemet. Dar gailėjausi, kad ne 4T ėmiau lotuliukas.gif Neturiu nei noro, nei tikslo meluoti, bet aš pati su tiek per dideliu kombinezonu nebūčiau norėjusi vaikščioti. Gal priklauso ne tik nuo ūgio, bet ir nuo vaiko sudėjimo. Maniškė smulkutė.
QUOTE(looo @ 2012 10 07, 23:13)
o tos kur jau isigyjo, ir bando irodyt kad jom yra gerai su 85 2t visai ziemai, tai lai dziaugiasi tuo ka nusipirko, pavasaris parodys kas buvo teisus.
kazkaip niekaip zmones nenori susitaikyt su tuo kad viska ka mes chia arsynejame del tu dydziu, tik is gerosios sirdies, ir is savo patirties.....

aš turėjau ir matavau abu dydžius 4u.gif
Man geriau žiemą centimetru ir per trumpos kelnės, nei labai per ilgos su šlapiom apačiom.
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 08:49)
Nu tik nereikia cia tiek grauztis del to taupumo. As foto irgi dejau doh.gif  lotuliukas.gif  Idomu, koks turetu buti tikslas specialiai klaidint? g.gif 
Mokekit ir kita nuomone, bei vaizda priimti, o tiems, kam reikia, patys nuspres ka pasirinkt tongue.gif
Negi tikrai manot, kad tik jus dvi mokat nusipirkt tinkama dydi, o visos kitos perka per mazus g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mes jau dvi, kurios nemokam savo vaikų aprengti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 08, 15:11)
kaip siemet bandysi suderinti du zodelius : STILINGESNIO, IR DARZELIS smile.gif)))
paziurejau kaip jie ten lauke viens kita purve maudo, smeliu barsto, balas nagrneja... doh.gif  :lotuliukas:arba elementariai grizta namo ne su savo rubais aprengti smile.gif , stilingesnis maniskis eis tik su mama i akropoli, ar miesta pasivaikscioti uz ranos, ar pas teti ant sprando pasedet smile.gif.

Nu nzn, i darza dar tik antras menuo, kaip eina. Nepastebejau, kad lauke butu issipurvines, didesne beda budavo, kad kelnes su sriuba susilaistydavo, bet ir tos jau neber.
Aj, o kur tuos rubus panesios, jei ne darze, juk didziaja laiko dali ten praleis dabar ax.gif
Didesni gal labiau lauke purvuose maudos, bus matyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2012 10 08, 15:16)
*Man geriau žiemą centimetru ir per trumpos kelnės, nei labai per ilgos su šlapiom apačiom.

**drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mes jau dvi, kurios nemokam savo vaikų aprengti  lotuliukas.gif

* drinks_cheers.gif
** Aj tebunie mano voveriukas vaikscios ne su kombikelnem, o su kombisortais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 10 08, 12:50)
34 cm klesnes ilgis nuo klynuko. mirksiukas.gif

Labai aciu Neringiux 4u.gif Tikrai dabar ir traukiniui aisku, kad vaikuciui sios kelnytes iki 94cm ugio, nes jei maniskes ugis 96cm ir jos kojytes ilgis 37, tai 94 atitinkamai turetu buti 35 mazdaug g.gif Tai nebent kazkam atrodo kad kenytes ne tik kad turi buti ilgesnes ant batuku o dar ir pertrumpos ant pliku kojyciu... apie isaugima nereik ne kalbeti... Skaiciai parodo savo ir neverta pilstyti is tuscio i kiaura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 13:38)

Siaip tai net sakyciau kad ir dabar jums jos trumpos, nebent jusu kelnes yra ilgesnes nei ismatavo Neringiux (absoliuciai net spalviskai vienoda modeliuka) arba jus vaiko proporcijos kardinaliai skirias nuo maniskes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 08, 15:50)
Labai aciu Neringiux  4u.gif Tikrai dabar ir traukiniui aisku, kad vaikuciui sios kelnytes iki 94cm ugio, nes jei maniskes ugis 96cm ir jos kojytes ilgis 37, tai 94 atitinkamai turetu buti 35 mazdaug  g.gif  Tai nebent kazkam atrodo kad kenytes ne tik kad turi buti ilgesnes ant batuku o dar ir pertrumpos ant pliku kojyciu... apie isaugima nereik ne kalbeti... Skaiciai parodo savo ir neverta pilstyti is tuscio i kiaura  4u.gif

O nuo kurios vietos iki kurios jus ta kojytes ilgi matuojat? g.gif
Kazkaip idomu pasidare. Nes 94cm vaikui kaip tik kelnes siuvuosi. Visas ilgis 50cm, nuo liemens iki klyno 23cm, zingsnio siulei lieka 27cm. Tai jei kombikelniu zingsnio siule 34cm, vadinas lieka rezerviniu 7cm.
Na ir? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 08 spalio 2012 - 15:14
QUOTE(looo @ 2012 10 08, 14:09)

tiksliai nepamenu kovo mensio bet jei prisimenate vasaris buvo ypatingai ilgas ir saltas... vat ir vargom mes su savo "trumpikem" columbia kelnem doh.gif . Tai tikiu kad kovas dar negloste siluma... nes balandzio pirmo desimtadienio vidutine menesio temperatura buvo vos 3,7 laipsnio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 16:13)
O nuo kurios vietos iki kurios jus ta kojytes ilgi matuojat? g.gif
Kazkaip idomu pasidare. Nes 94cm vaikui kaip tik kelnes siuvuosi. Visas ilgis 50cm, nuo liemens iki klyno 23cm, zingsnio siulei lieka 27cm. Tai jei kombikelniu zingsnio siule 34cm, vadinas lieka rezerviniu 7cm.
Na ir? bigsmile.gif

nezinau apie zingsnio siules, as zinau kur mano vaiko klyniukas ir kur baigias jo kojyte. As matuoju nuo tos vietos kur klyniukas prasideda ir iki pat kulniuko apacios. Klenyciu matuoju vidine siule 4u.gif

Vaiko neturiu, tai paemiau ir ismatavau treningiuko kelnyciu ilgi ax.gif Tai kelnyciu ilgis bendras 53 o klesnytes ilgis nuo klyniuko 34cm, kazi kaip atrodo kelnes kurio siule 27cm g.gif Cia ta vidine siule? prie 94 ugio kojytes ilgis tirkai tik 27? net trecdalio kuno nesudaro kojytes ilgis? Nu keistai jus ten kazka matuojat ryskiai doh.gif Gal cia incais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 08 spalio 2012 - 15:24