Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 07, 23:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  tik zinai man keista kai

ingusia, manau kad daug kas ivertino, nepergyvenki smile.gif, ir nuotraukas, ir cm skaiciavimus. nes pagal skelbimus net paziureki, nieks nebeparduoda kad mazas ar per didelis. visvien jau zmones daugmaz apsisviete.

atsimenu pernai ar uzpernai baisu kas dejosi su tais dydziais, visi perpardavynejo, del dydziu paklaidos, ypac pukinukus...

Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 07, 23:45)

o mes apie 87 cm budami. Ir pamenu iskart virs antrojo gimtadienio uzejus salciams kelnes nesiojom grynai is bedos kad salta, o siaip stengiaus deti tik striuke ir vilnones tymputes ant pedkelniu ir panasiai suktis... Zodziu grynai tempem is bedos  doh.gif

2cm paliekam sudejimo ipatumams, stambumas ir t.t. bet ugis panasus, mes irgi panasiai tame tarpe 87-89cm...irgi jau trakmeme ant rybos, klynas verze, bet del to kad buvo pampis, tai kazkaip dedavau, galvodama kad per pampi nesujaucia. pirkti vasario viduri naujo nesunorejo. tai datempem iki kovo...
Atsakyti
Man po pernai pirkimo Columbia savo neproporcijom labai isgasdino smile.gif tad siemet labai dvejojau - norejau pirkti Columbia kombi vien del to, kad jis 'einamas' ir bus nesunku parduoti, kaip ir su Columbios batais. Pernai sunui buvau nupirkus Keen'us ir Columbia, pastaruosius pardaviau ir pasilikom ziemai Keen, nes jie buvo siltesni ir siaip mums labiau patiko - tai si rudeni buvo labai sunku juos parduoti...
---
Pvz. mes nemegstam apsikrauti rubais, batais... Pilnai pakanka 1 kombio+pasiltinti dzinsai ar kelnes. Tad norisi optimalaus spalviskai RIMTESNIO varianto, ne tokio akivaizdziai slidininkisko. Siemet atsispyriau pagundai GAP ir Columbiai ir pirkau vieninteli Snow Dragons kombi - siltesnis, patiko spalvu rimtumas ir dizainas, proporcijos thumbup.gif dabar sunus 96 cm - tai su 3T panasu, kad tikrai praziemosim. Kadangi cia Columbios tema, tai apie Snow Dargons privalumus pries Columbia turbut negalima pasakoti ? ax.gif
Atsakyti
a ko ne smile.gif as kitamet irgi manau alternatyva pirksiu smile.gif
man irgi nepatinka tas toks columbijos labai jau sportiskas stiliukas (berniukams
), priminantis Audimo slidinejimo striukiu dizaina...
aisku kaikas COlumbijos visai wub.gif
Atsakyti
Nu tik nereikia cia tiek grauztis del to taupumo. As foto irgi dejau doh.gif lotuliukas.gif Idomu, koks turetu buti tikslas specialiai klaidint? g.gif
Mokekit ir kita nuomone, bei vaizda priimti, o tiems, kam reikia, patys nuspres ka pasirinkt tongue.gif
Negi tikrai manot, kad tik jus dvi mokat nusipirkt tinkama dydi, o visos kitos perka per mazus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 08 spalio 2012 - 07:51
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 08:49)
Nu tik nereikia cia tiek grauztis del to taupumo. As foto irgi dejau doh.gif  lotuliukas.gif  Idomu, koks turetu buti tikslas specialiai klaidint? g.gif 
Mokekit ir kita nuomone, bei vaizda priimti, o tiems, kam reikia, patys nuspres ka pasirinkt tongue.gif
Negi tikrai manot, kad tik jus dvi mokat nusipirkt tinkama dydi, o visos kitos perka per mazus g.gif

Nesigrauziu visai nes taip nera, tik kazkas idomiai bande kazka ne to nupasakoti ax.gif Labai noreciau foto su batukais ir klesnytes bei kojytes ismatavimu zadetu rolleyes.gif nes tikrai idomu skirtumus palyginti cool.gif cool.gif
Ne, mes manom, kad ne visos perka permazus tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 07, 23:13)
neverta chia gincytis, manau kad dikusijos idomios tik toms, kurios tik dar nori uzsakyt, ir joms sunku apsipresti kuri gi dydi imti,

Man labai naudinga si diskusija - gincas. Juk ne veltui sakoma jog gincuose gimsta tiesa. Vat dabar pasveriau jusu visu patirti ir daugiau mamyciu pritaria 3T dydziui, manau pasiremsiu sia patirtimi. Tik beda, kad vis dar nerandu geros kainos, baigiu nupust doh.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as savo dvimetinuka, 87 cm ugio su Columbios 3T dydzio kombinzonu.
user posted image
Manau, kad 2 T jam butu ryskiai per mazas, o su 3T turetumem davaikscioti iki pavasario.
Atsakyti
Dar karta aciu u vaizdine mediaga visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 10 08, 10:39)
Parodysiu ir as savo dvimetinuka, 87 cm ugio su Columbios 3T dydzio kombinzonu.
user posted image
Manau, kad 2 T jam butu ryskiai per mazas, o su 3T turetumem davaikscioti iki pavasario.

Neringiux gal nesunku butu brukstelti klesnytes ilgi nuo klyniuko? Nes man vis dar tas 3T tiksliai nera aiskus biggrin.gif O jums jusiskis manau bus super:super uzdesite dar batukus, kurie atims gerokai kelniu ilgio ir ramiai lauksite pavasario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 08, 08:49)

Poziuris, ne visikai, as tik remiuosi jusu info.pvz apie pukini 2t.
jus i skelbimus ji ikelete apie vasario gala, (zodziu i ziemos pabaiga). o 2 metai jums geguze smile.gif.
manau kad ir si pardavynesite panasiiu metu smile.gif-tik tiek norejau pasakyt. tikiu kad dabar jis jums tobulai sedi. ir zinau kad jus nemegstate didesniu drabuziu, tik pagal esama situacija.

o dydi kaip man atrodo moku nustatyt del to kad maciau N vaiku matuojanciu Columbijos kombikus.

neringiux jusu foto , man kombikas jam atrodo labai teisingo dydzio.
(remiuosiu savo amzinuoju "slidininku" principu-pritupus, ir rankas istiesus i prieki)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 08 spalio 2012 - 10:33
QUOTE(looo @ 2012 10 08, 11:31)
tikiu kad dabar jis jums tobulai sedi. ir zinau kad jus nemegstate didesniu drabuziu, tik pagal esama situacija.

O kas jeigu ziema ateis tik po dvieju menesiu? g.gif na tokia tikra su kombio kelnem... tai ar TOBULASIS variantas dar bus tinkamas bent pradeti nesioti su batukais g.gif ? juk nera taip svarbu kad rudeni jis "sedetu" idealiai nes perkamas ziemai... kodel as taip abejoju.... g.gif

As tikrai nesirupinu Poziurio poziuriu, tik noreciau kad kitoms besidomincioms nereiktu apsirikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 08, 11:05)
Neringiux gal nesunku butu brukstelti klesnytes ilgi nuo klyniuko? Nes man vis dar tas 3T tiksliai nera aiskus  biggrin.gif O jums jusiskis manau bus super:super uzdesite dar batukus, kurie atims gerokai kelniu ilgio ir ramiai lauksite pavasario  4u.gif

34 cm klesnes ilgis nuo klynuko. mirksiukas.gif
Atsakyti