Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Tina* @ 2012 10 07, 00:28)
Oi kiek pridiskutavot. Susisuko man visai galva  biggrin.gif Aciu uz patarimus  4u.gif

Gal dabar dar patarsit koki dydi batuku columbiuku imt su 12,5 cm? 7 ar 8?
Isduokit paslapti kur perkat? As jau antra savaite sedziu nete, bet kainos  blink.gif Tuek JAV, tiek UK. Pernai tai pirkau is CozyMole UK, pataikiau nebloga kaina. Simet ten nerandu ko ieskau.

o gal zinote ar CozyMole UK nesiuncia i LT ar Norvegija ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 10 07, 09:53)

siuncia i Lt.
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 10 07, 09:53)

As per paistama pernai pirkau is UK.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 05, 13:35)
Ka manot apie si?

user posted image
Ir kokio dydzio reiktu, jei dabartinis ugis 85 cm?

pamatavus ant savo dukrytės (85 ūgio) 3T, buvo baisu žiūrėti: per didelis iš visur. 2T striukės tikrai užteks iki pavasario, o su kelnytėmis bus matyti. Dabar geros, o kaip augs, sunku pasakyti smile.gif
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 05, 23:20)
Oj oj, mamukai, tik is to taupumo neiseikit is krasto. Man yra nenormalu, kai mamos bando dvi ziemos su vienu kombiu istempt tokiems maziems vaikams.

Jums sprest, mamukai, bet man atrodo nenormalus siulymai imti dviem dydziais didesni kombi. Jei norit istempti dvi ziemas, tai taip, bet pagalvokit, kaip pacios jaustumetes su smarkiai per dideliu rubu. Kai vaikas nevaikstantis, tai nieko nesakau, bet, kai jau judrus, nu tai sory.

Su 4T turbut atrodytu, kaip su tecio striuke lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man nesuvokiami pasiūlymai doh.gif
QUOTE(looo @ 2012 10 06, 15:39)
ir mano pastebejimai tokie:
nuo 85, jau tinka 3t
nuo 94, jau tinka 4t

o mano pastebėjimai ir matavimai (ant vaiko) kitokie, nors modelis Buga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2012 10 07, 17:35)
pamatavus ant savo dukrytės (85 ūgio) 3T, buvo baisu žiūrėti: per didelis iš visur.  2T striukės tikrai užteks iki pavasario, o su kelnytėmis bus matyti. Dabar geros, o kaip augs, sunku pasakyti smile.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir man nesuvokiami pasiūlymai  doh.gif

o mano pastebėjimai ir matavimai (ant vaiko) kitokie, nors modelis Buga  biggrin.gif

Tai geriausia butu nuotrauka ideti, nes jei jus 85 ir sakote kad 2T buga jums kelnyciu uzteks tai as apakus doh.gif nes zaliu buga kombiu mano dukterecia 86 ugio ryskiai per trumpos biggrin.gif . Logiskai mastant ar 85 ugio vaikui kojytes ilgis nuo klyniuko gali buti vos 26cm (savom rankom ismatavimus dariau)? nes tik tokios klesnytes tam modeliukyje... nebent turit galimybe kas menesi pirkti po nauja idealiai tinkama kombinezona bigsmile.gif

tikrai uzdekite batukus paaukstinancius mazyli ir parodykite kaip jis taip stebuklingai tinka ir tiks visai ziemai mirksiukas.gif nes patikeciau tik tada jei paaisketu kad mano 2t kenytes zenkliai trumpesnes uz jusu 2t 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš, kaip pirmą kartą perkanti - jau nusipirkius columbia kombį...Nusipirkt leliui, o dar tokiais tempais kaip mano augančiam - grynas iššūkis...Pvz, buvau pirkus lengvą kombiuką 80 cm, išaugo per porą sav...per mėn vaikis po 3-4 cm pasistiebia...aišku, sakoma neaugs vėliau tiek, betgi...nu nesinori pirkt dar du kombius per sezoną, reikia, kad pakaktų iki balandžio...tai savo kūdikiui ėmiau 24 mėn ir manau..kad tuoj tiks idealiai gerai, o jei kam įdomu parametrai, 5 mėn 74 cm buvo rugsėjo viduryje...iki naujų vaikas tikiuos, kas mėn augs po 2 cm..tai jau bus 80 cm..nu ir iki pirmo gimtadienio jei po 1 cm iki balandžio galo , štai ir turim 85 cm metinuko...ir kokios kalbos apie taupymą čia - ne jokios, tik nesinori pirkt trečio naujo kombio viduryje žiemos.
Atsakyti
Tikrai dar noretusi pamatyt daugiau foto su ugiu 85 ir 3T. Siaip dvimetinukai jau neauga taip sparciai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 07, 22:45)
Tikrai dar noretusi pamatyt daugiau foto su ugiu 85 ir 3T. Siaip dvimetinukai jau neauga taip sparciai.

Kažko įtariu, kad visai neblogai turėtų būti Jūsų mažyliui toks dydis, nes maniškio (90 cm beveik kaip tik) turbūt matėte nuotrauką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 10 07, 22:52)
Kažko įtariu, kad visai neblogai turėtų būti Jūsų mažyliui toks dydis, nes maniškio (90 cm beveik kaip tik) turbūt matėte nuotrauką wink.gif

Nuo 85 tikrai reiktu pamirsti 2t dydi, todel belieka tik 3t smile.gif o nuo 95-96 jau geriausia 4t imti sezonui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 07, 22:55)
Nuo 85 tikrai reiktu pamirsti 2t dydi, todel belieka tik 3t  smile.gif o nuo 95-96 jau geriausia 4t imti sezonui  4u.gif

ingusia, su 85cm, 3t atrodo kiek didokas, bet ne baisiai, tikrai vaikas jame ne skesta.
su ugiu 85cm kombis 2t tikiu kad gali atrodyti kaip tik-tobulai. bet chia apgaulingi pasimatavimai, nes dedant ant pedkelniu, (sijonu, jei mergaite) ir t.t. viskas atrodys daug ziauriau+pasilenkus + uz keliu menesiu tas 2t bus praaugtas.

o seip ko chia gincytis, jezau, na jeigu kazkam atrodo kad gerai, tegul perka, o poto tegul perka dar ir dar viduri ziemos, prekybininkams tik nuo to geriau! biggrin.gif

neverta chia gincytis, manau kad dikusijos idomios tik toms, kurios tik dar nori uzsakyt, ir joms sunku apsipresti kuri gi dydi imti, + dar jeigu bando sutaupyt. nes realiai pagal LT algas 200lt, baisiausia suma...seip tai jei pagalvojus. tai bent jau as visada 7 kartus ismatuoju, ir karta perku.
o tos kur jau isigyjo, ir bando irodyt kad jom yra gerai su 85 2t visai ziemai, tai lai dziaugiasi tuo ka nusipirko, pavasaris parodys kas buvo teisus.
kazkaip niekaip zmones nenori susitaikyt su tuo kad viska ka mes chia arsynejame del tu dydziu, tik is gerosios sirdies, ir is savo patirties.....

ir dar toks pastebejimas :
atminkite, kad jus nezinodami kaip ten istiesu buna su tais dydziais kombiu, prekybininkas visada gales iskisti jums ta dydi , kuris pas ji uzsigulejo!
su 85cm ugiu, laisvai jus ikalbes kad jums ir 2t puikus, ir 3t geras. realus dydis jau matysis kai vaikas bus kokiu 87cm...
Cm skirtumas labai mazas, o komobis jau atrodys net vizualiai gerokai per mazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 spalio 2012 - 22:21
Poziuri, na pasisakyk, kokio ugio budami 2t (24men kas beje, yra tas pats), praaugote. smile.gif
mes budami kazkur ~89cm. (nepilni 2 metai)
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 07, 23:13)
ingusia, su 85cm, 3t atrodo kiek didokas, bet ne baisiai, tikrai vaikas jame ne skesta.
su ugiu 85cm kombis 2t tikiu kad gali atrodyti kaip tik-tobulai. bet chia apgaulingi pasimatavimai, nes dedant ant pedkelniu, (sijonu, jei mergaite) ir t.t. viskas atrodys daug ziauriau+pasilenkus + uz keliu menesiu tas 2t bus praaugtas.

o seip ko chia gincytis, jezau, na jeigu kazkam atrodo kad gerai, tegul perka, o poto tegul perka dar ir dar viduri ziemos, prekybininkams tik nuo to geriau!  biggrin.gif

neverta chia gincytis, manau kad dikusijos idomios tik toms, kurios tik dar nori uzsakyt, ir joms sunku apsipresti kuri gi dydi imti, + dar jeigu bando sutaupyt. nes realiai pagal LT algas 200lt, baisiausia suma...seip tai jei pagalvojus. tai bent jau as visada 7 kartus ismatuoju, ir karta perku.
o tos kur jau isigyjo, ir bando irodyt kad jom yra gerai su 85 2t visai ziemai, tai lai dziaugiasi tuo ka nusipirko, pavasaris parodys kas buvo teisus.
kazkaip niekaip zmones nenori susitaikyt su tuo kad viska ka mes chia arsynejame del tu dydziu, tik is gerosios sirdies, ir is savo patirties.....
ir dar toks pastebejimas :
atminkite, kad jus nezinodami kaip ten istiesu buna su tais dydziais kombiu, prekybininkas visada gales iskisti jums ta dydi , kuris pas ji uzsigulejo!
su 85cm ugiu, laisvai jus ikalbes kad jums ir 2t puikus, ir 3t geras. realus dydis jau matysis kai vaikas bus kokiu 87cm...
Cm skirtumas labai mazas, o komobis jau atrodys net vizualiai gerokai per mazas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik zinai man keista kai as kai dura rengineju vaikus, dedu foto, skaiciuoju cm, ismatavimus ir tikrai nu norisi apsaugoti nuo bereikalingu islaidu dar neturincias patirties, o va kazkam "atrodo" kad tai yra taupymas ir kad reikia pirkti tik tik siai dienai kad ideliai ziuretusi, o kartais isvis atrodo kad net bandoma klaidinti g.gif Zodziu as uz nuotraukomis (tegul vizualiai pamato kaip atrodo tinkamai kokiam ugiui koks dydis) ir ismatavimu skaiciais (kojytes, rankytes, klesnyciu ar rankovyciu cm) paremtas diskusijas, nes maza kas, gal mano 4T kombio kelniu ilgis lygiai toks pat kaip kazkieno 3T bigsmile.gif Vat tada mazu ir as keisciau i mazesni dydi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2012 10 07, 23:30)
Poziuri, na pasisakyk, kokio ugio budami 2t (24men kas beje, yra tas pats), praaugote. smile.gif
mes budami kazkur ~89cm. (nepilni 2 metai)

o mes apie 87 cm budami. Ir pamenu iskart virs antrojo gimtadienio uzejus salciams kelnes nesiojom grynai is bedos kad salta, o siaip stengiaus deti tik striuke ir vilnones tymputes ant pedkelniu ir panasiai suktis... Zodziu grynai tempem is bedos doh.gif
Atsakyti