Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 14:12)
Man atrodo (nors nuotrauka labai prasta) kad siai dienai jusu vaiko kelnes yra idealios ant PLIKU KOJYCIU, todel manau (mano poziuriu) ant batuku jau noresis ilgesniu o iki pavasario tikrai bus mazos  4u.gif . Bet sakau foto nesimato kad kelnytes ideliai lygios ar susdaro nors viena klostele kad ciut ilgesnes... Geriausia butu tiesiog pamatuoti klesnytes ilgi nuo klyniuko ir pacio vaiko kojytes ilgi nuo klyniuko. Mano mergytes kojytes ilgis nuo klyniuko yra 37cm o kelnyciu klesne 38cm. Manau skaiciai pasako kad yra idealu jei iskaiciuosim kad uzsideda batukai ir kad dar norim paaugti trupuciuka per ziema  rolleyes.gif

Foto tikrai nekokybiska, nes daryta telefonu, pasikrausiu siandien fotika, tai bandysiu perfotkint, kaip minejau. Kelnes tikrai turi rezerva, neypatinga, bet turi ir pagal savo vaiko augima, manau, kad uzteks, nes nebuna pas mus kazkokiu netiketu ugio suoliu. O ir klesnes, bei kojytes pamatuosiu grizus namo drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif neskaiciau ka jus cia prirasete, bet speju labai kazko neparasete naujo.
prisipazinsiu, kasmet smulkiai paprekiaudavau , kas rudieni, tais kombikais, tai tu dydziu ugiu, ir santikiu visokiu prisiziurejau.
ir mano pastebejimai tokie:
nuo 85, jau tinka 3t
nuo 94, jau tinka 4t

seip amerikieciai gan tiksliai nurode dydzius situose modeliukuose, pvz 94(berods ant 3t parasyta), tai faktiskai iki tiek ir tinka-komfortiskai, poto jau, vienems ant rybos, kitiems klynas ir t.t.

as irgi savo sunui, kuriam 2.5metu, ir ugis kazkur 94-95, palieku 4t. (nors galejau ir 3t palikti). o seip , velgi parasysiu apie ta "savo slidinejima".
suaugisieji dazniausiai, slidinejimo apranga matuojasi pritupus, ir rankas istiesus i prieki. rankoves neturi buti trumpesni, turi visvien islikti normaliai ant riesu, ir net didesni....tai speju tas pats galioja ir vaikams.

o dar parasysiu apie tuos buga ir pan modeliukus. Del to kad kasmet diskutuojame sitoje temoje, tapati per tapati....tai priesh kelis metus buvo nuomone, kad sis modelis, kur guma per juosmeni isvis nepatogus vaikams, ale keliasi, nepatoogus ir pan. ir kai tais laikais kalba neejo apie tuos gramus, tai visi privengdavo siu modeliu, o labiausiai pirkdavo vientisus, ir tuos "monkey" modeliukus. kuri neturi jokiu sivarzymu per juosmeni.
bet siemet "madoje" GRAMAI, ir visi pamise del tu bugos modeliu. as irgi pasidaviau bandos jausmui, ir pasilikau buga, bet taipat turiu ir vientisa, kuris yra patikrintas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 06 spalio 2012 - 14:40
QUOTE(looo @ 2012 10 06, 15:39)
smile.gif neskaiciau ka jus cia prirasete, bet speju labai kazko neparasete naujo.
prisipazinsiu, kasmet  smulkiai paprekiaudavau , kas rudieni, tais kombikais, tai tu dydziu ugiu, ir santikiu visokiu prisiziurejau.
ir mano pastebejimai tokie:
nuo 85, jau tinka 3t
nuo 94, jau tinka 4t

seip amerikieciai gan tiksliai nurode dydzius situose modeliukuose, pvz 94(berods ant 3t parasyta), tai faktiskai iki tiek ir tinka-komfortiskai, poto jau, vienems ant rybos, kitiems klynas ir t.t.

as irgi savo sunui, kuriam 2.5metu, ir ugis kazkur 94-95, palieku 4t. (nors galejau ir 3t palikti). o seip , velgi parasysiu apie ta "savo slidinejima".
suaugisieji dazniausiai, slidinejimo apranga matuojasi pritupus, ir rankas istiesus i prieki. rankoves neturi buti trumpesni, turi visvien islikti normaliai ant riesu, ir net didesni....tai speju tas pats galioja ir vaikams.

o dar parasysiu apie tuos buga ir pan modeliukus. Del to kad kasmet diskutuojame sitoje temoje, tapati per tapati....tai priesh kelis metus buvo nuomone, kad sis modelis, kur guma per juosmeni isvis nepatogus vaikams, ale keliasi, nepatoogus ir pan. ir kai tais laikais kalba neejo apie tuos gramus, tai visi privengdavo siu modeliu, o labiausiai pirkdavo vientisus, ir tuos "monkey" modeliukus. kuri neturi jokiu sivarzymu per juosmeni.
bet  siemet "madoje" GRAMAI, ir visi pamise del tu bugos modeliu. as irgi pasidaviau bandos jausmui, ir pasilikau buga, bet taipat turiu ir vientisa, kuris yra patikrintas  wub.gif  thumbup.gif

O kur ir koki vientisa pirkot?
Mes be bugos irgi dar turim ir kitokias kombikelnes, ir striukiu dar trejas, tikrai nesiruosiam visa ziema su vienu kombiu tempt. Bet va vientiso kombio dar truksta i kolekcija, tik tinkamo dydzio ir aisku uz normalia kaina kazkaip nerandu g.gif Maximum iki 3T pavyksta rast ir tai dazniausiai ruzavi buna, o vientiso tai jau tikrai 4T noriu.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 06, 15:39)

1. suaugisieji dazniausiai, slidinejimo apranga matuojasi pritupus, ir rankas istiesus i prieki. rankoves neturi buti trumpesni, turi visvien islikti normaliai ant riesu, ir net didesni....tai speju tas pats galioja ir vaikams.

2. tai priesh kelis metus buvo nuomone, kad sis modelis, kur guma per juosmeni isvis nepatogus vaikams, ale keliasi, nepatoogus ir pan.

1. as lygiai tokios pat nuomones, kad bet koks judesys neturi traukti rankoviu ir kelniu ilgio is vietos.

2. Cia kalba apie situ kelniu guma su silta liemene? bigsmile.gif Taigis mumi ta guma ten isvis tik del vaizdo, nes sonuose lieka vietos tiek kad dar rankas gali drasiai sukisti ne nepasitemptu guma nugaroje lotuliukas.gif Matos foto nuotraukoje kad plocio galetu buti ir maziau doh.gif nesupykciau lotuliukas.gif Man kaip tik rodos kad basiai uzplatinta viskas blush2.gif ir guma ten tik del vaizdo nes jokius aptempimo funkcijos neatlieka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
musu toks: zip suit. bet chia senesnes kolekcijos, ir jie ejo visai be sintepono, tik fleece ir omnisield.
user posted image
user posted image

kazkaip ziema visai normaliai buvo, aisku nevedziau kai lauke -15 ilgam i kalna...nes visvien tokiu oru per burna jie prikvepuoja, jei labai saltas oras :/.
bet prie kokiu -7, vuvo visai liuks. aisku rogese ramiai nevedeziodavus, ar uzklodavau. bet nejudant su bertkokiu susalsi.
tai va , pirkau 3t, iki siol dar gertas, bet rankoves dabar tik tik...bijau apie sausi, jau ji praaugsime...bet turiu toki pat tik kitos spalvos nauja 4t. man tas modelis buvo spalviskai nerealus, patiko 2 uztrauktukai prie kaklo...ir tai kad jis nera storas. tai ir pavasari-vasara saltom dienom prie juros ilisddavom...
aisku pernai dar turejome pukine ucb striuke, ir kelnes "i kaima".

siemet turime buga, ta pati striuke gera, ir vientisas...
o jeigu domina vientisas, parasyk man i az...pazystami prekiauja Vlnieciai. duosiu kontaktus..aisku kaina uz 80gr. berods ~200lt. naujas...gal ir pigiau, nezinau tiksliai., bet ir skelbimuose seip pilna tu kombiu.
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 15:53)
2. Cia kalba apie situ kelniu guma su silta liemene? 

jo kalba butent apie buga, goeris, ir panasius modelius.....zmones ju pernai uzpernai neitin norejo...nes buvo tokia nuomone, kad nepatogu. siemet mados kaip matote kitos vrauja...svarbiausia GRAMAI!!! biggrin.gif

o mums beje sis modeliukas, gan pagal figura, nera kad labai aptempta, bet ir ne laisva...maniskis normalaus sudejimo, ne storulka..

na ir as kada nufotkinsiu smile.gif tik matuotis jis nemegsta smile.gif

ka galiu dar pridurti apibendrinimui, kad esu laaabi suzaveta Omnisield medziaga. tesiog imdavau pakisdavau po dushu, ir visas purvas nubegdavo, o kombis likdavo sausas viduje. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 06 spalio 2012 - 15:05
QUOTE(looo @ 2012 10 06, 16:02)
musu toks: zip suit. bet chia senesnes kolekcijos, ir jie ejo visai be sintepono, tik fleece ir omnisield.
user posted image
user posted image

kazkaip ziema visai normaliai buvo, aisku nevedziau kai lauke -15 ilgam i kalna...nes visvien tokiu oru per burna jie prikvepuoja, jei labai saltas oras :/.
bet prie kokiu -7, vuvo visai liuks. aisku rogese ramiai nevedeziodavus, ar uzklodavau. bet nejudant su bertkokiu susalsi.
tai va , pirkau 3t, iki siol dar gertas, bet rankoves dabar tik tik...bijau apie sausi, jau ji praaugsime...bet turiu toki pat tik kitos spalvos nauja 4t. man tas modelis buvo spalviskai nerealus, patiko 2 uztrauktukai prie kaklo...ir tai kad jis nera storas. tai ir pavasari-vasara saltom dienom prie juros ilisddavom...
aisku pernai dar turejome pukine ucb striuke, ir kelnes "i kaima".

siemet turime buga, ta pati striuke gera, ir vientisas...
o jeigu domina vientisas, parasyk man i az...pazystami prekiauja Vlnieciai. duosiu kontaktus..aisku kaina uz 80gr. berods ~200lt. naujas...gal ir pigiau, nezinau tiksliai., bet ir skelbimuose seip pilna tu kombiu.

Kad as noriu pati pirkt, o nes pas perpardavinetojus, nes, jei is UK tai turiu galimybe ir be tarpininkiu nusipirkt. ax.gif Jauciu reik vel list ziuret i ta pacia parduotuve, kur Buga pirkom, gal atsiras didesniu dydziu ir vientisu kombiu.
Atsakyti
deje jau viskas ispirkta sad.gif((
nebent naujom kolekcijom papildys-bet kada tai bus nezinia, gal lapkriti, gal isvis vasari....

kad ne ka ir permokesit, pas spekuliantus. nes kainos kasdien krenta, krenta...jau gali man atrodo ir uz 170-180 nusipikrti, ta toki plonesni.
o kad kaina butu 80lt-visvien tokiu kainu nebus, net ir jei rudieni ismes, chia reikia velyvo pavasario laukti....
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 06, 16:51)
deje jau viskas ispirkta sad.gif((
nebent naujom kolekcijom papildys-bet kada tai bus nezinia, gal lapkriti, gal isvis vasari....

kad ne ka ir permokesit, pas spekuliantus. nes kainos kasdien krenta, krenta...jau gali man atrodo ir uz 170-180 nusipikrti, ta toki plonesni.
o kad kaina butu 80lt-visvien tokiu kainu nebus, net ir jei rudieni ismes, chia reikia velyvo pavasario laukti....

Nu reiks pasiziurinet prie progos, kai nedegantis reikalas, tai gal pavyks rast tai, ko noris, o ne tai kas yra.
Atsakyti
Oi kiek pridiskutavot. Susisuko man visai galva biggrin.gif Aciu uz patarimus 4u.gif

Gal dabar dar patarsit koki dydi batuku columbiuku imt su 12,5 cm? 7 ar 8?

QUOTE(Požiūris @ 2012 10 06, 16:37)
Kad as noriu pati pirkt, o nes pas perpardavinetojus, nes, jei is UK tai turiu galimybe ir be tarpininkiu nusipirkt. ax.gif Jauciu reik vel list ziuret i ta pacia parduotuve, kur Buga pirkom, gal atsiras didesniu dydziu ir vientisu kombiu.

Isduokit paslapti kur perkat? As jau antra savaite sedziu nete, bet kainos blink.gif Tuek JAV, tiek UK. Pernai tai pirkau is CozyMole UK, pataikiau nebloga kaina. Simet ten nerandu ko ieskau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 06, 23:28)
Oi kiek pridiskutavot. Susisuko man visai galva  biggrin.gif Aciu uz patarimus  4u.gif

Gal dabar dar patarsit koki dydi batuku columbiuku imt su 12,5 cm? 7 ar 8?
Isduokit paslapti kur perkat? As jau antra savaite sedziu nete, bet kainos  blink.gif Tuek JAV, tiek UK. Pernai tai pirkau is CozyMole UK, pataikiau nebloga kaina. Simet ten nerandu ko ieskau.

Pernai vaiko koja buvo 13cm, buvau atsisiuntuk USA7 dydi, buvo per mazi, tai pirkom USA 8. Pats tas buvo, uzteko visai ziemai.
Siemet su 15cm peda turim USA 10. Ant USA 10, kaip tik raso, kad 15cm pedai.
O siaip ziurekit dydzius columbia oficialiam psl, ten raso ne vidpadzio ilgi, o kokiai pedai reikia.(rodos taip susakiau).

O del kombiu, tai uzpernai siunciausi is amazon.com ir prisiklausius komentaru, kokie nerealiai mazinti kombiai 6men vaikui nupirkau 14men dydi, tai tik pernai buvo galima ji nesiot biggrin.gif
Siemet pirkau is cia. Tiksliau MB brolis nupirko ir parskraidino, nes jis UK gyvena.
Rinktis tikrai nebuvo is ko, nes realiai buciau melyno norejus smile.gif
O vientiso ir as nerandu is kur cia papirkt. Bet dar labai ir neieskojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 06 spalio 2012 - 22:37
O sitas http://www.marshalll...ducts_id=151637 zieminukas? Siltas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 06, 23:53)

Na taip, su 150g uzpildo. Storesnio didesniem nepavyko rast. O be to vistiek ne tik storyje esme, o ir medziagose.
Atsakyti