Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(Požiūris @ 2012 10 05, 23:20)
Oj oj, mamukai, tik is to taupumo neiseikit is krasto. Man yra nenormalu, kai mamos bando dvi ziemos su vienu kombiu istempt tokiems maziems vaikams. Ir nelabai isvaizduoju, kaip mano 94cm ugio vaikis atrodytu su 4T kombiu, kai va 3T atrodo taip:
Atsiprasau uz foto kokybe, bet neiskenciau, o fotikas issikroves doh.gif Maziui aisku miego metas, tai nelabai jis man pozuot norejo, bet bandziau parodyt ant standartiskai uzsegtu lipduku ir ant padidintu mazdaug iki maximumo:
user posted image
Aiskiai matos, kad vietos sociai(liemuo ant siknos gaunas, kai padidinu) visai ziemai ir nei per klyna vers, nei ka.
Jums sprest, mamukai, bet man atrodo nenormalus siulymai imti dviem dydziais didesni kombi. Jei norit istempti dvi ziemas, tai taip, bet pagalvokit, kaip pacios jaustumetes su smarkiai per dideliu rubu. Kai vaikas nevaikstantis, tai nieko nesakau, bet, kai jau judrus, nu tai sory.
O taip atrodo to pacio Columbia Buga 3T striuke:
user posted image
Idomu, kurios cia vaikas per sezona paauga po 10cm, kad dvimetis su 3T dydziu ziemos neistemptu g.gif
Su 4T turbut atrodytu, kaip su tecio striuke lotuliukas.gif

Pirmiausia nekalbekim kodais, nes dvimeciai ir trimeciai gali buti vieno ugio. Kalbeti reiktu apie vaiko ugi CENTIMETRAIS. As gi aiskiai idejau maximaliai atleista 2T kombi uzdeta 86 cm seses merginai ir aiskiai matos kad kelnytes jai STRIUKOS o uzdejus zieminius batus isvis butu trumpos, tai nerekomenduokite mamai imti 2T su planu kad galetu jam tikti po pusmecio (na nesioti gi tektu iki vasario galo tai tikrai tai pusmetis mazdaug) bent pakenciamai, jeigu jau siam momentui jis jam mazas butu. negi nuotraukoje mano nesimato? ar as cia turiu kazkokiu motyvu nesamones rasyti?

Mano smulki mergyte 96cm ugio su 4T kombiu atrodo visiskai normaliai, kelnytes pagal lipukus pakeltos kaip turi buti (juk jei klyniukas ateina i vieta, tai jau kaip ten bebutu bet gi neuzkelsi ant ausu) yra trupuciuka ilgesnes jei neuzdeti batukai ir visiskai normaliai jei batukai uzdeti. ryt nepatingesiu ir foto padarysiu su batukais. Jusu atveju jei jums tinka kai klynas kabo ties keliukais, tai gal ir tikrai uzteks iki pavasario mirksiukas.gif Su Columbia nieko nepadarysi kad kelnytes pirmiausia kad islenda kaip trupos...o striukes dar butu galima nesioti ir nesioti...ir kuriam dvimeciui siuloma 4t? ar jus cia kazko nepainiojate? 4t siulyta Contessos 96cm ugio vaikui, 3t siulyta Tinos 85cm vaikui 4u.gif
Atsakyti
Tai taip išeina, kad didesnio užpildo kombiai nėra pamažinti g.gif
nes mano berniukas yra 90 cm ūgio ir pirkom 3T kombinezoną, nuotrauką pridedu

user posted image
atsiprašau už labai prastą kokybę, bet tik tokią ir turėjau blush2.gif
tikiuosi nepraaugsim iki žiemos pabaigos, nes visko gali būti, striukė kažkiek didesnė (ypač ties petukais).
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 10 06, 00:17)
Tai taip išeina, kad didesnio užpildo kombiai nėra pamažinti g.gif
nes mano berniukas yra 90 cm ūgio ir pirkom 3T kombinezoną, nuotrauką pridedu

user posted image
atsiprašau už labai prastą kokybę, bet tik tokią ir turėjau blush2.gif
tikiuosi nepraaugsim iki žiemos pabaigos, nes visko gali būti, striukė kažkiek didesnė (ypač ties petukais).

Sakyciau gaunas kad striuke santykinai pasiuta ant didesnio vaiko nei kelnes, ypac matuojant klesnyciu ilgi doh.gif Rankovytes jei ant gumos, tai visai nesioti galima ir kai ji buna didesne, bet va jei truksta kelnyciu ilgio, tai jau sukis kaip nori nieko ten nepaklijuosi... doh.gif Manau kad su gumom kelnes gal taip nesimato net jei ir buna trumpesnes g.gif ir laikos geriau, nekyla i virsu (ypac kai sedi rogese istiestom kojytem doh.gif ) na geriausia imti ir matuoti ant savo vaiko konkretu modeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 00:06)
Pirmiausia nekalbekim kodais, nes dvimeciai ir trimeciai gali buti vieno ugio. Kalbeti reiktu apie vaiko ugi CENTIMETRAIS. As gi aiskiai idejau maximaliai atleista 2T kombi uzdeta 86 cm seses merginai ir aiskiai matos kad kelnytes jai STRIUKOS o uzdejus zieminius batus isvis butu trumpos, tai nerekomenduokite mamai imti 2T su planu kad galetu jam tikti po pusmecio (na nesioti gi tektu iki vasario galo tai tikrai tai pusmetis mazdaug) bent pakenciamai, jeigu jau siam momentui jis jam mazas butu. negi nuotraukoje mano nesimato? ar as cia turiu kazkokiu motyvu nesamones rasyti?

Mano smulki mergyte 96cm ugio su 4T kombiu atrodo visiskai normaliai, kelnytes pagal lipukus pakeltos kaip turi buti (juk jei klyniukas ateina i vieta, tai jau kaip ten bebutu bet gi neuzkelsi ant ausu) yra trupuciuka ilgesnes jei neuzdeti batukai ir visiskai normaliai jei batukai uzdeti. ryt nepatingesiu ir foto padarysiu su batukais. Jusu atveju jei jums tinka kai klynas kabo ties keliukais, tai gal ir tikrai uzteks iki pavasario  mirksiukas.gif Su Columbia nieko nepadarysi kad kelnytes pirmiausia kad islenda kaip trupos...o striukes dar butu galima nesioti ir nesioti...ir kuriam dvimeciui siuloma 4t? ar jus cia kazko nepainiojate? 4t siulyta Contessos 96cm ugio vaikui, 3t siulyta Tinos 85cm vaikui  4u.gif

O as kodais ir nekalbu, aiskiai parasiau, kad nuotraukoj vaikas 94cm, o ryt/poryt taip pat pabadysiu nepatinget ir su columbia sniegbaciai nufotkinti ta pati 3T dydi. Jei vaikas bus geros nuotaikos, tai ir i roges pasodinsiu ant parketo lotuliukas.gif Ar jums atrodo, kad kombis vasario menesi jam bus striukas? g.gif As tai duodu 100%, kad ne, o ir foto vel galesiu ikelt, tik dagyvent reikia biggrin.gif
O paraudonintoj sakinio daly pasisgedau logikos. Kai klyniukas ties keliukais, tai reiskia, kad vaikui kelnes dideles. Su 4T klyniukas ne tik ties keliukais butu, o ties ciurnos kauliukais biggrin.gif Gal ir neatrodytu klaikiai tas 4T, bet jis tikrai nera butinas. schmoll.gif
O siaip, nera prasmes gincytis, yra foto, ko daugiau reik, mamos jau pacios gales atsirinkt su kokiu rezervu kombio nori.
As asmeniskai nemegstu isaugtiniu rubu, bet lygiai taip pat nemegstu ir akivaizdziai per dideliu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 00:27)
Sakyciau gaunas kad striuke santykinai pasiuta ant didesnio vaiko nei kelnes, ypac matuojant klesnyciu ilgi  doh.gif Rankovytes jei ant gumos, tai visai nesioti galima ir kai ji buna didesne, bet va jei truksta kelnyciu ilgio, tai jau sukis kaip nori nieko ten nepaklijuosi...  doh.gif Manau kad su gumom kelnes gal taip nesimato net jei ir buna trumpesnes  g.gif ir laikos geriau, nekyla i virsu (ypac kai sedi rogese istiestom kojytem  doh.gif ) na geriausia imti ir matuoti ant savo vaiko konkretu modeli  biggrin.gif

Ant vientyso columbios kombio tikrai akivaizdziai mates, kad truksta ilgio nuo petuko iki klyno(gap sitoj vietoj lenkia columbia, nes ju vientisu kombiu dalis nuo petuko iki klyno buvo akivaizdziai ilgesne uz kojytes), bet apie buga to nepasakyciau, kad labai jau proporcijos butu neislaikytos tuo atzvilgiu g.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Sitie tai tikrai neproporcingi. Kam aktualu, tai cia 24men dydis ant 80cm ar 82cm ugio, jei gerai pamenu.
O cia tas pats ant 86cm ugio g.gif
user posted image
user posted image

Nu gal as akla, bet ant buga kombio tokiu neproporciju tikrai nepastebejau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 06 spalio 2012 - 00:31
mes pernai rudeni buvom nusipirke sunui Columbia 2 daliu kombi 2T, tai teko parduoti - striuke butu ziemai buvusi kaip tik iki pavasario, bet kelnes jau tuometu atrode striukos g.gif o atleidus lipdukus, kazkaip klynas zemai makalavosi. Apsiejom ziema su vieninteliu 2 daliu Gap pukiniu kombiu 2T, ne tas dukimas po sniega dar toks santurus buvo (labiau mama pavyzdi rode)), o GAP'o kelnes atvirksciai, buvo kiek per ilgos ir vos kelis kartus tik apsivilkom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 06 spalio 2012 - 00:39
QUOTE(Contessa @ 2012 10 06, 01:37)
mes pernai rudeni buvom nusipirke sunui Columbia 2 daliu kombi 2T, tai teko parduoti - striuke butu ziemai buvusi kaip tik iki pavasario, bet kelnes jau tuometu atrode striukos  g.gif o atleidus lipdukus, kazkaip klynas zemai makalavosi. Apsiejom ziema  su vieninteliu 2 daliu Gap pukiniu kombiu 2T, ne tas dukimas po sniega dar toks santurus buvo (labiau mama pavyzdi rode)), o GAP'o kelnes atvirksciai, buvo kiek per ilgos ir vos kelis kartus tik apsivilkom.

Cia as Poziuriui parudoninau nes jis logikos nemato mano sakinyje smile.gif. Man toks variantas netinka schmoll.gif todel renkuosi pradzioje ciut ilgesnes kelnytes su normaliai uzkeltu klyniuku, o kai paaugs, ne petnesas ilginius iki maximumo kol klynas ties keliais atsiras (kaip jusu idetoje foto matos kad kai atleidi petnesas visas kombis su liemeniu ir klynu tiesiog nukrenta zemyn), o geriau tas rezervas keliu cm pasinaikins, bet visos liemens ir klyno proporcijos nebus berysio schmoll.gif .
Tai kad jusu vaikui siandien kombis geras, tikrai niekas neabejoja, bet ar jis bus toks pat geras ir patogus (kalbam tik apie kelnes) vasario gale ar kovo pradzioje? Smarkiai abejociau, nes siame amziuje vaikai auga ne po kelis cm per metus.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 12:12)
Cia as Poziuriui parudoninau nes jis logikos nemato mano sakinyje smile.gif. Man toks variantas netinka  schmoll.gif todel renkuosi pradzioje ciut ilgesnes kelnytes su normaliai uzkeltu klyniuku, o kai paaugs, ne petnesas ilginius iki maximumo kol klynas ties keliais atsiras (kaip jusu idetoje foto matos kad kai atleidi petnesas visas kombis su liemeniu ir klynu  tiesiog nukrenta zemyn), o geriau tas rezervas keliu cm pasinaikins, bet visos liemens ir klyno proporcijos nebus berysio  schmoll.gif .
Tai kad jusu vaikui siandien kombis geras, tikrai niekas neabejoja, bet ar jis bus toks pat geras ir patogus (kalbam tik apie kelnes) vasario gale ar kovo pradzioje? Smarkiai abejociau, nes siame amziuje vaikai auga ne po kelis cm per metus.

Nu, bet gi mano foto aiskiai matos, kad atleidus lipukus ne tik klynas nutysta, bet ir klesnes apacioj sukrenta, vadinas proporcijos gan normaliai islaikytos g.gif Juk vaikas irgi auga proporcingai, o ne kojos pailgeja, o liemuo ne lotuliukas.gif
Aisku, kiekviena cia su savo patirtim ir nuomonem ir kiekvienai gi skirtingai patinka ar, kad rubas butu normalaus dydzio, ar, kad su geroku rezervu, bet kai turiu pries akis ir kombi, ir modeli ir turiu su kuo palygint, tai manes neitikinsit, kad Buga kombikelnes yra baisiai neproporcingos, kokie yra vientisi pukiniai kombiai. Vat ten tai buvo, kad koju klesnes ilgos, o pats kombis nuo peciu iki klyno trumpas, tai pagal ta modeli vaikui tik kojos galejo augt, o kunas ne lotuliukas.gif
O jei jau norima, kad kombis idealiai augtu su vaiku, tai turetu ne vien petnesos didintis, o tada ir klesnes gudriai pasiutos turetu but, kad galetu atleist kazkokias siules ir klesnes prasiilgintu. Lyg landsend tokias kombikelnes turedavo.
Ir kodel kalbam apie metus, ziema trunka tik 3men, nu uzmeskim dar po menesi rudens ir pavasario(nors realiai mes rudeniui ir pavasariui turim dar ne viena striuke), gaunasi 5men, nzn, kaip jusiskiai vaikai, bet mano dvimetis per 5men nepaauga per visa sprindi, kad kombis mazas pasidarytu. g.gif
Nebent jus dydi taikot, kad dviem sezonam tiktu, tada as kalbos nebeturiu, nes tokio dalyko nepraktikuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 06 spalio 2012 - 12:00
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 06, 12:47)
Nu, bet gi mano foto aiskiai matos, kad atleidus lipukus ne tik klynas nutysta, bet ir klesnes apacioj sukrenta, vadinas proporcijos gan normaliai islaikytos g.gif Juk vaikas irgi auga proporcingai, o ne kojos pailgeja, o liemuo ne lotuliukas.gif

Bet gi pacios klesnytes tai nepailgeja? Tai koks tolkas nuleisti maximaliai klyniuka ir liemens linija? Ar tai kad liemuo prasideda ant uzpakalio o klynas prie keliuku yra normalios proporcijos santykinai su smarkiai isilgejusia fleeso liemene? Nu labai jau idomus POZIURIS g.gif

Dabar kiek trunka ziema tai jus neziurekite, nes as gal jau po menesio desiu kelnytes o jus gal po dvieju, bet vaiku ugis ir drabuziu dydis ir yra cia ir dabar nuotraukose, svarbu iki kokio menesio norime kad tie rubeliai tiktu. As tikrai zinau kad pernai viiiisas vasaris buvo ne tik kad saltas bet ir smarkiai saltas. Todel skaiciuokite kiek menesiu sitas rubas tures jums tikti? Ar tikrai iki vasario galo tik trys menesiai liko? O kovo menesi kazi tikrai jau pavasarines plonas striukytes nesiosit? Nu nesvarbu... sioje vietoje

Dabar del ugio. Juk jus pati idejote savo vaiko foto su kombiu kurioje jis 80cm ugio. Galimai speju kad tai galejo buti pernai ruduo. Siemet jus rasote kad jusu berniukas 94 cm ugio. Tai ar nesigauna kad jusu vaikiukas per metus paaugo kokius 12-14 cm? Tai per menesi mazdaug po 1cm? Iki kovo pradzios jus nuo 94 paaugsite nu kiek? Nors kokius 4-5 cm ir pagrinde visi siti cm yra kuno ilgis... Bet aisku paleidus klyna iki keliu tikrai bus galima nesioti smile.gif

Dabar idesiu savo mergytes foto daryta siandien 96cm ugis, 13kg svoris ir KOMBIO DYDIS 4T. Jokio perdidelio kelnyciu rezervo nera net siai dienai, nuotraukoje kur is nugaros pafotkinta ant batuku matos kad kelnes nesivelka zeme, kad nieko nereikia palenkti, kad liemens linija basoliuciai savo vietoje ten kur ir turetu buti. Pasodinus istiestom kojytem kaip i rogutes puikiausiai uzdengia batukus ir nesikelia. Striuke aisku galetu buti siauresne, bet cia jau musu balerinisnkas sudejimas kaltas ir nieko cia nepakeisi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 13:25)
Bet gi pacios klesnytes tai nepailgeja? Tai koks tolkas nuleisti maximaliai klyniuka ir liemens linija? Ar tai kad liemuo prasideda ant uzpakalio o klynas prie keliuku yra normalios proporcijos santykinai su smarkiai isilgejusia fleeso liemene? Nu labai jau idomus POZIURIS  g.gif

Dabar kiek trunka ziema tai jus neziurekite, nes as gal jau po menesio desiu kelnytes o jus gal po dvieju, bet vaiku ugis ir drabuziu dydis ir yra cia ir dabar nuotraukose, svarbu iki kokio menesio norime kad tie rubeliai tiktu. As tikrai zinau kad pernai viiiisas vasaris buvo ne tik kad saltas bet ir smarkiai saltas. Todel skaiciuokite kiek menesiu sitas rubas tures jums tikti? Ar tikrai iki vasario galo tik trys menesiai liko? O kovo menesi kazi tikrai jau pavasarines plonas striukytes nesiosit? Nu nesvarbu... sioje vietoje

Dabar del ugio. Juk jus pati idejote savo vaiko foto su kombiu kurioje jis 80cm ugio. Galimai speju kad tai galejo buti pernai ruduo. Siemet jus rasote kad jusu berniukas 94 cm ugio. Tai ar nesigauna kad jusu vaikiukas per metus paaugo kokius 12-14 cm? Tai per menesi mazdaug po 1cm? Iki kovo pradzios jus nuo 94 paaugsite nu kiek? Nors kokius 4-5 cm ir pagrinde visi siti cm yra kuno ilgis... Bet aisku paleidus klyna iki keliu tikrai bus galima nesioti  smile.gif

Dabar idesiu savo mergytes foto daryta siandien 96cm ugis, 13kg svoris ir KOMBIO DYDIS 4T. Jokio perdidelio kelnyciu rezervo nera net siai dienai, nuotraukoje kur is nugaros pafotkinta ant batuku matos kad kelnes nesivelka zeme, kad nieko nereikia palenkti, kad liemens linija basoliuciai savo vietoje ten kur ir turetu buti. Pasodinus istiestom kojytem kaip i rogutes puikiausiai uzdengia batukus ir nesikelia. Striuke aisku galetu buti siauresne, bet cia jau musu balerinisnkas sudejimas kaltas ir nieko cia nepakeisi...

user posted image

80cm vaikas buvo ko gero vasara ar rudens pradzioj, nes ten tik primatavimas vyko, o praejusios ziemos pabaigoj jis buvo 86cm ugio, ta gi irgi rasiau. Siemet jis 94cm, nu tebunie per metus tas prieaugis 10cm(juk didysis prieaugis realiai iki 1-tu vyksta, kai vaikas per menesi rubus isauga), bet per puse metu tai tik 5cm, nu tai imkim, kad ir nuo dabar skaiciuot 6 menesisu, tai butu spalis, lapkritis, gruodis, sausis, vasaris, kovas. Nors LT orai ir labai nenuspejami, bet labaia bejoju, kad dar ir balandi mums jo reiks, na, o del paaugtu 5cm tai kombis tikrai mazas nepasidarys schmoll.gif
Atleiskit, bet jusu foto mergaitei striuke mano akimis tikrai negraziai didele atrodo. Nu, bet cia kiekvieno reikalas. As nemegstu vaikui taip akivaizdziai per dideliu rubu, o va mano kaimyne ir 3 ismierom didesnius batus perka, ir 2 ismierom didesniu kombius, kad 2 ar net 3 metus uztektu. Nu man klaikiai atrodo, bet kiekvienas sukas, kaip ismano. Bet tos, kurios perkam Columbia kombius, tai turbut isgalim ir kasmet po kombi nupirkt ax.gif
Daugiau nera prasmes gincytis, nes tema tai patarimu, o ju jau sociai buvo ir vienokiu ir kitokiu, belieka mamoms atsirinkti ar nori rubu su rezervu ar normaliu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 06 spalio 2012 - 12:49
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 06, 13:41)

Atleiskit, bet jusu foto mergaitei striuke mano akimis tikrai negraziai didele atrodo. Nu, bet cia kiekvieno reikalas. As nemegstu vaikui taip akivaizdziai per dideliu rubu, o va mano kaimyne ir 3 ismierom didesnius batus perka, ir 2 ismierom didesniu kombius, kad 2 ar net 3 metus uztektu. Nu man klaikiai atrodo, bet kiekvienas sukas, kaip ismano. Bet tos, kurios perkam Columbia kombius, tai turbut isgalim ir kasmet po kombi nupirkt ax.gif
Daugiau nera prasmes gincytis, nes tema tai patarimu, o ju jau sociai buvo ir vienokiu ir kitokiu, belieka mamoms atsirinkti ar nori rubu su rezervu ar normaliu. 4u.gif

As visada pazymiu kad striukes yra santykinai didesniam vaikui sukomplektuotos nei kelnes. Jusu berniukui striuke tiek pat didoka mirksiukas.gif Ta pati jums gi parase ir Contessa kad striukyte tiko, o kelnes buvo mazos ir turejo parduoti. Dar mes esam labai labai kudutes ir ji ne tiek didele i ilgi bet plati. Bet kaip jums musu kelnytes? Ar tikrai cia bus dviems metams? Ar tikrai jai jos ilgos? Ar 3T su batukais dabar jau nebutu pertrumpos? Sakote jei nukirpus jusu kelnes 5 cm jums jos vistiek butu geros? g.gif Na sakau man turi zmoniskai dengti batukus, pasodinus vaika istiestom kojytem kelnytes neturi uzsikelti iki keliu ir t.t. Matomai mes skirtingai suprantam kokio ilgio kelnes yra trumpos ir kurioje vietoje gali ar turi buti klyniukas 4u.gif
Tiesiog jus cia visas apkaltinote taupumu ir "isejimu is krasto", tai ir parodziau kad tikrai taip nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 10 06, 13:55)
As visada pazymiu kad striukes yra santykinai didesniam vaikui sukomplektuotos nei kelnes. Jusu berniukui striuke tiek pat didoka  mirksiukas.gif Ta pati jums gi parase ir Contessa kad striukyte tiko, o kelnes buvo mazos ir turejo parduoti. Dar mes esam labai labai kudutes ir ji  ne tiek didele i ilgi bet plati. Bet kaip jums musu kelnytes? Ar tikrai cia bus dviems metams? Ar tikrai jai jos ilgos? Ar 3T su batukais dabar jau nebutu pertrumpos? Sakote jei nukirpus jusu kelnes 5 cm jums jos vistiek butu geros?  g.gif Na sakau man turi zmoniskai dengti batukus, pasodinus vaika istiestom kojytem kelnytes neturi uzsikelti iki keliu ir t.t. Matomai mes skirtingai suprantam kokio ilgio kelnes yra trumpos ir kurioje vietoje gali ar turi buti klyniukas  4u.gif
Tiesiog jus cia visas apkaltinote taupumu ir "isejimu is krasto", tai ir parodziau kad tikrai taip nera  schmoll.gif

Tai zinoma, kad viskas nuo vaiko sudejimo priklauso, bet ar jums 3T kelnytes mano 94cm vaikui atrodo trumpos?
Man tai ne ir siandien idesiu foto su columbia sniegbaciais, jei tik modelis pozuos. Jei nepozuos, kuria nors diena vistiek idesiu. Tai jei ir 3T kelnes geros, tai visai nematau reikalo pirkti 4T, kai striuke ir 3T didele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 06 spalio 2012 - 13:03
QUOTE(Požiūris @ 2012 10 06, 14:02)
Tai zinoma, kad viskas nuo vaiko sudejimo priklauso, bet ar jums 3T kelnytes mano 94cm vaikui atrodo trumpos?

Man atrodo (nors nuotrauka labai prasta) kad siai dienai jusu vaiko kelnes yra idealios ant PLIKU KOJYCIU, todel manau (mano poziuriu) ant batuku jau noresis ilgesniu o iki pavasario tikrai bus mazos 4u.gif . Bet sakau foto nesimato kad kelnytes ideliai lygios ar susdaro nors viena klostele kad ciut ilgesnes... Geriausia butu tiesiog pamatuoti klesnytes ilgi nuo klyniuko ir pacio vaiko kojytes ilgi nuo klyniuko. Mano mergytes kojytes ilgis nuo klyniuko yra 37cm o kelnyciu klesne 38cm. Manau skaiciai pasako kad yra idealu jei iskaiciuosim kad uzsideda batukai ir kad dar norim paaugti trupuciuka per ziema rolleyes.gif
Atsakyti