QUOTE(Požiūris @ 2012 10 05, 23:20)
Oj oj, mamukai, tik is to taupumo neiseikit is krasto. Man yra nenormalu, kai mamos bando dvi ziemos su vienu kombiu istempt tokiems maziems vaikams. Ir nelabai isvaizduoju, kaip mano 94cm ugio vaikis atrodytu su 4T kombiu, kai va 3T atrodo taip:
Atsiprasau uz foto kokybe, bet neiskenciau, o fotikas issikroves Maziui aisku miego metas, tai nelabai jis man pozuot norejo, bet bandziau parodyt ant standartiskai uzsegtu lipduku ir ant padidintu mazdaug iki maximumo:
Aiskiai matos, kad vietos sociai(liemuo ant siknos gaunas, kai padidinu) visai ziemai ir nei per klyna vers, nei ka.
Jums sprest, mamukai, bet man atrodo nenormalus siulymai imti dviem dydziais didesni kombi. Jei norit istempti dvi ziemas, tai taip, bet pagalvokit, kaip pacios jaustumetes su smarkiai per dideliu rubu. Kai vaikas nevaikstantis, tai nieko nesakau, bet, kai jau judrus, nu tai sory.
O taip atrodo to pacio Columbia Buga 3T striuke:
Idomu, kurios cia vaikas per sezona paauga po 10cm, kad dvimetis su 3T dydziu ziemos neistemptu
Su 4T turbut atrodytu, kaip su tecio striuke
Atsiprasau uz foto kokybe, bet neiskenciau, o fotikas issikroves Maziui aisku miego metas, tai nelabai jis man pozuot norejo, bet bandziau parodyt ant standartiskai uzsegtu lipduku ir ant padidintu mazdaug iki maximumo:
Aiskiai matos, kad vietos sociai(liemuo ant siknos gaunas, kai padidinu) visai ziemai ir nei per klyna vers, nei ka.
Jums sprest, mamukai, bet man atrodo nenormalus siulymai imti dviem dydziais didesni kombi. Jei norit istempti dvi ziemas, tai taip, bet pagalvokit, kaip pacios jaustumetes su smarkiai per dideliu rubu. Kai vaikas nevaikstantis, tai nieko nesakau, bet, kai jau judrus, nu tai sory.
O taip atrodo to pacio Columbia Buga 3T striuke:
Idomu, kurios cia vaikas per sezona paauga po 10cm, kad dvimetis su 3T dydziu ziemos neistemptu
Su 4T turbut atrodytu, kaip su tecio striuke
Pirmiausia nekalbekim kodais, nes dvimeciai ir trimeciai gali buti vieno ugio. Kalbeti reiktu apie vaiko ugi CENTIMETRAIS. As gi aiskiai idejau maximaliai atleista 2T kombi uzdeta 86 cm seses merginai ir aiskiai matos kad kelnytes jai STRIUKOS o uzdejus zieminius batus isvis butu trumpos, tai nerekomenduokite mamai imti 2T su planu kad galetu jam tikti po pusmecio (na nesioti gi tektu iki vasario galo tai tikrai tai pusmetis mazdaug) bent pakenciamai, jeigu jau siam momentui jis jam mazas butu. negi nuotraukoje mano nesimato? ar as cia turiu kazkokiu motyvu nesamones rasyti?
Mano smulki mergyte 96cm ugio su 4T kombiu atrodo visiskai normaliai, kelnytes pagal lipukus pakeltos kaip turi buti (juk jei klyniukas ateina i vieta, tai jau kaip ten bebutu bet gi neuzkelsi ant ausu) yra trupuciuka ilgesnes jei neuzdeti batukai ir visiskai normaliai jei batukai uzdeti. ryt nepatingesiu ir foto padarysiu su batukais. Jusu atveju jei jums tinka kai klynas kabo ties keliukais, tai gal ir tikrai uzteks iki pavasario Su Columbia nieko nepadarysi kad kelnytes pirmiausia kad islenda kaip trupos...o striukes dar butu galima nesioti ir nesioti...ir kuriam dvimeciui siuloma 4t? ar jus cia kazko nepainiojate? 4t siulyta Contessos 96cm ugio vaikui, 3t siulyta Tinos 85cm vaikui