Užsisakėm šį kombinezoną ir šiandien jau gavom, spalvytės labai tinka mano berniukui Jis visai ne plonas Pernai žiemą nešiojom Huppa plonesnį vientisą kombinezoną ir kiek tikrinau kakliuką ir rankytes jos visada būdavo šiltos, tikrai netikiu, kad su šiuo Columbia kombiu bus šalta. Be to kai mažylį aprengiau jis nesispyriojo, dar nuejo i veidrodį pažiūrėti ir po to sau be rūpesčių žaidė namuose, net neprašė nurengti. Judesių nevaržo, lengvas, negaliu atsidžiaugti pirkiniu Ėmiau 3T dydi, maniškis šiuo metu yra 90 cm, tai dabar vos vos didokas, o žiemą kaip tik bus, išaugti nespesim. Kapišonas gražiai uždengia ausytes ir kakliukas nėra plikas net kai galvytę pakėlė, manau užteks flysinio šalmuko, nereikės rimtos žieminės kepurės.
Sveikos,
Labai sudomino sitie kombiai, maniskis 3,5m. ugis 106 cm dabar. Visas vyras, nera smulkutis.
Manau reiktu 4T arba net 5T kaip suprantu.
Bet niekur nerandu tokiu dydziu, visi tik maziukam like.
Kur jus dabar perkate? Kokiose pardese? Ar tik per tarpininkes dabar galima?
Labai lauksiu jusu atsakymu. Nes realiai nerandu ka tokiem metam isrinkti.
Labai sudomino sitie kombiai, maniskis 3,5m. ugis 106 cm dabar. Visas vyras, nera smulkutis.
QUOTE(vasareleS @ 2012 09 26, 15:08)
Sveikos,
Jums garantuotai reikia ne mazesnio kaip 4/5 dydzio is vaiku (ne toddleriuku) skyriaus 4T uzsakiau savo 96 mazgei ir dar klausimas kaip pavasari jausimes, ar nebus kelnytes striukokos . Uz gera kaina reikia ieskoti pavasari per ispardavimus, uz didele kaina per tarpininkes bet kada ir labai daug kur galima rasti tikrai
QUOTE(egllute @ 2012 09 26, 14:24)
Sveikos, mane domina šis kombinezonas O jis nuo ko labiau apsaugo: nuo šalčio ar drėgmės? Neapsisprendžiu, ar man reikia tokio (su peliuko medžiaga), ar geriau pūkinio ieškoti?
Berniukas mano 2 metukų ir labai judrus tai manau, kad ir turi itakos kombio pasirinkimui
Ačiū už atsakymus
QUOTE(daina323 @ 2012 09 27, 09:29)
Sveikos, mane domina šis kombinezonas O jis nuo ko labiau apsaugo: nuo šalčio ar drėgmės? Neapsisprendžiu, ar man reikia tokio (su peliuko medžiaga), ar geriau pūkinio ieškoti?
Berniukas mano 2 metukų ir labai judrus tai manau, kad ir turi itakos kombio pasirinkimui
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
Columbia pukiniu virs 2 metuku negamina. O jei vaikas labai judrus tai uzteks ir pelytes medziagytes pasiltinimo, tik musu ziemoms vistiek ziurekite kad didesnio pasiktinimo butu, bent jau virs 100g.
taip
sveikos, aš irgi planuoju pirkti savo sūneliui Columbia vientisą pūkinį kombinezoną. Vaikas dabar 80 сm ūgio, kokio dydžio kažin pirkti kombinezoną? Daug kas sako,kad jie pamažinti ir kaip suprantu pirkti reikėtų skirtą 24mėn? Teisingai?
Beje dar norėjau pasiteirauti,kokiu būdu šiuos pūkinius kobinezonus reikia skalbti ar valyti?
Beje dar norėjau pasiteirauti,kokiu būdu šiuos pūkinius kobinezonus reikia skalbti ar valyti?
taip 24men. ne mazesni.
skalbenkeje, ir dziovinti dziovykleje.
arba nesti i chemini.
kad skalbti ji minimaliai, pvz karta i sezona, imkite marga, toki koki nuziurejote.
zodziu svarbiausia kad butu margas
arba nesti i chemini.
kad skalbti ji minimaliai, pvz karta i sezona, imkite marga, toki koki nuziurejote.
QUOTE(looo @ 2012 09 30, 22:52)
taip 24men. ne mazesni.
arba nesti i chemini.
arba nesti i chemini.
Jėga. Ačiū labai
Gal yra bandziusiu ar kazka girdejusiu apie striukytes 3-in-1? ar vertos demesio? as labiau noriu velyvam rudeniui, o ta apatine galima gal ir dabar nesiot kaip supratau ji dvipuse, tai kai flisas prie kuno suprantu, o ta kita slidi medziaga prie kuno gal nelabai malonu
http://www.sierratra...;colorFamily=01
http://www.sierratra...;colorFamily=01
QUOTE(looo @ 2012 09 30, 21:52)
taip 24men. ne mazesni.
arba nesti i chemini.
arba nesti i chemini.
Kodėl būtinai margas?