Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

Mane domina sis kombinezonas
user posted image
tik vienur raso, kad jis 80 gramu o kitur 60 gramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 09 22, 19:24)
Man atrodo 60g. 4u.gif

Turiu savo mergaitei toki per maza parsiuntus, 100g pasiltinimas wink.gif nors siaip idomiai, paciam gaminy nieko ant etiketes nera parasyta, bet pagooglinus galima rast wink.gif

Atsakyti
QUOTE(motce @ 2012 09 23, 20:52)
Turiu savo mergaitei toki per maza parsiuntus, 100g pasiltinimas wink.gif nors siaip idomiai, paciam gaminy nieko ant etiketes nera parasyta, bet pagooglinus galima rast wink.gif

Na buciau linkusi tiketi pacios Columbia pateikiamu parasu kad tik 60 gramu. 4u.gif Paveiksliuko man nerodo, nes prekes jau nera pardavime, bet pavadinimas toks kaip jusu nuorodos http://www.columbia....efault,pd.html#

prie aprasymo paspaudus MORE ten aiskiai parasyta kad 100 procentu poliesterio ir 60gramu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 23 rugsėjo 2012 - 21:03
QUOTE(motce @ 2012 09 23, 20:52)

Nu,tikrai raso jusu nuorodoj 100g,nors buvau isitikinus,kad 60g g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 09 23, 21:53)
Na buciau linkusi tiketi pacios Columbia pateikiamu parasu kad tik 60 gramu.  4u.gif  Paveiksliuko man nerodo, nes prekes jau nera pardavime, bet pavadinimas toks kaip jusu nuorodos http://www.columbia....efault,pd.html#

prie aprasymo paspaudus MORE ten aiskiai parasyta kad 100 procentu poliesterio ir 60gramu  4u.gif

Na nezinau, kai ant pacio gaminio nera parasyta nieko apie gramus, tai sunku ka gincytis g.gif siaip cabelas normali parduotuve, neturetu prie gaminio aprasymo bet ka rasyt, vistiek atsakomybe nesa g.gif o ir kitur galima rast kad 100g

o jusu nuorodoj baby set, tai gali ir del to skirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2012 09 24, 11:28)
Na nezinau, kai ant pacio gaminio nera parasyta nieko apie gramus, tai sunku ka gincytis  g.gif  siaip cabelas normali parduotuve, neturetu prie gaminio aprasymo bet ka rasyt, vistiek atsakomybe nesa  g.gif  o ir kitur galima rast kad 100g
o jusu nuorodoj baby set, tai gali ir del to skirtis  g.gif

lotuliukas.gif prasom jums ir Columbios toddleriuko aprasas lygiai tas pats 60 gramu ir ne vienu grameliu daugiau lotuliukas.gif http://www.columbia....efault,pd.html#

ir normali parduotuve ar nenormali, bet ji tik perraso gamintojo pateikiamus aprasus ir matomai zmogiskas faktorius kazka sumaise... nes tiksliausius aprasus visgi pateikia gamintojas savo puslapyje. Be to daugelis panasiu modeliuku eina su 60 gramu. O kur jus dar radote 100gramu?
Atsakyti
Na INGUSIA tai visu galu zinove ziuriu smile.gif biggrin.gif
user posted image
Laukiu parkeliaujant wink.gif Gal kas turejote?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 24, 11:51)
user posted image

Ne ne schmoll.gif lotuliukas.gif tarkim apie batus nieko nepasakyciau, nes man jie nepatinka biggrin.gif Bet siuo metu mano spintoje 5 kombinezonai biggrin.gif , perku mergoms savo, perku draugems (siunciuosi pati per pazystamus ten gyvenancius). Tai per mano rankas kruvos praejo striukiu, kombiu, vyrui striukes kelios, sau turiu nuo vejo tokia... Zodziu tikrai kruvas isciupinus ir is draugu nesiojanciu atsiliepimus susirinkus biggrin.gif

jusu varianto neturiu ir nepirkciau. Pirma ir didziausia minusa kuri teko pajausti savo kaliu, tai dvipusiu striukiu kaklas visada buna atviras ir nuogas iki pat duobutes ir be saliko rupestingai uzristo niekaip neapseisit. Tokia turejau ir pernai kartais erzindavo kai noredavos tiesiog iki masinos be jokio saliko nunesti, bet net nuogas sviesdavo is tolo... Bet kodel jie taip daro ne nezinau g.gif man rodos net foto rasciau kaip tas kakliukas atrodo...jei idomu... o kelniu su tokiu liemeniu ant gumos nepirkciau, nes man rodos nepatogu, smuktu ir varzytu judesius, bet NEPABANDES NESUZINOSI 4u.gif gal viskas bus ir labai puiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 24 rugsėjo 2012 - 11:09
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 09 24, 11:48)
lotuliukas.gif prasom jums ir Columbios toddleriuko aprasas lygiai tas pats 60 gramu ir ne vienu grameliu daugiau  lotuliukas.gif http://www.columbia....efault,pd.html#

ir normali parduotuve ar nenormali, bet ji tik perraso gamintojo pateikiamus aprasus ir matomai zmogiskas faktorius kazka sumaise... nes tiksliausius aprasus visgi pateikia gamintojas savo puslapyje. Be to daugelis panasiu modeliuku eina su 60 gramu. O kur jus dar radote 100gramu?

cia

cia

rasytu ant etiketes butu viskas aisku
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2012 09 24, 12:08)
cia

cia

rasytu ant etiketes butu viskas aisku

Nu tikrai g.gif asmeniskai as tikiu visada tiek del dydziu, tiek del sudeties paciu gamintoju g.gif tik man keista kaip isparduotuves taip ar samonigai ar nesamonigai taip suraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 24, 11:51)
user posted image

Na tikiuosi bus geras, nes jau kita savaite ji gausiu, na jei netiks dar spesu kita parsisiusti smile.gif Beje jo svoris man gavosi 610gramu, idomu tai daug ar mazai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 24, 12:42)
Na tikiuosi bus geras, nes jau kita savaite ji gausiu, na jei netiks dar spesu kita parsisiusti smile.gif Beje jo svoris man gavosi 610gramu, idomu tai daug ar mazai? biggrin.gif

normailiai biggrin.gif dvieju daliu 4T kur kelnes eina su silta liemene svoris iki 800 gramu 4u.gif
Atsakyti