Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

kolekcija ne prie ko.
jie visi tokie, kiek gepiniai, tiek otter....uztenka to siltumo, tik saltesnei dienas siulyciau isigyt dar fleecini kombika po apacia. va toki
http://www.ebay.co.u...=item519740edbe
Atsakyti
Mergytės gal jau kuri gavote tokį komb.?
http://www.amazon.co...e...6522&sr=8-1

domintų išmatavimai 3T.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 08 05, 09:46)
kolekcija ne prie ko.
jie visi tokie, kiek gepiniai, tiek otter....uztenka to siltumo, tik saltesnei dienas siulyciau isigyt dar fleecini kombika po apacia. va toki
http://www.ebay.co.u...=item519740edbe

aisku, bandysiu toki nusipirkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2011 08 05, 17:12)
aisku, bandysiu toki nusipirkt smile.gif

va situ jusu zodziu nesuprantu? blush2.gif kas cia?kiek gepiniai, tiek otter..

o kaip su GAP pukiniais kombinezonais jie irgi tokie ploni? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nors matau, jog ši temelė apmirusi, bet gal kas nors atsakys ax.gif Mes dar esame pilvelyje, tačiau rugsėjį ruošiamės gimti ir jau po truputį pradedu ieškoti kombinezono žiemai, nes paskui bijau, kad ne tas rūpės, nelabai laiko bus, o žiema ir šalčiai ateis labai greitai, čia pas mus negali žinoti blink.gif

Norėjau pasiteirauti, jei mažam žmogiukui žiemos sezonu bus nuo 2 iki 5 mėnesiuko, tai kokį dydį Columbios kombinezono reikia ieškot? Ar 12 mėnesių nebus per didelis? 6 atrodo, kad gali būti mažas g.gif Žodžiu, suku galvą rimtai blink.gif Gal kas galės padėt ax.gif ax.gif Būsiu dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nebijokit jūs to "plonumo" mirksiukas.gif - nesušals tikrai , jie juk pūkiniai.

mes pvz. kol nešiojom, neprireikė jokių ten flisiniu nei kombonezonu, nei džemperiukų po juo.
superiniai man šie kombinzonai thumbup.gif
tik deja dydžai labai pamažinti
Atsakyti
QUOTE(ausrikev @ 2011 08 10, 21:26)
Sveikos  4u.gif 

Nors matau, jog ši temelė apmirusi, bet gal kas nors atsakys  ax.gif  Mes dar esame pilvelyje, tačiau rugsėjį ruošiamės gimti ir jau po truputį pradedu ieškoti kombinezono žiemai, nes paskui bijau, kad ne tas rūpės, nelabai laiko bus, o žiema ir šalčiai ateis labai greitai, čia pas mus negali žinoti  blink.gif 

Norėjau pasiteirauti, jei mažam žmogiukui žiemos sezonu bus nuo 2 iki 5 mėnesiuko, tai kokį dydį Columbios kombinezono reikia ieškot? Ar 12 mėnesių nebus per didelis? 6 atrodo, kad gali būti mažas  g.gif  Žodžiu, suku galvą rimtai  blink.gif  Gal kas galės padėt  ax.gif  ax.gif  Būsiu dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

12 mėn. tikrai bus didelis. Mano pupa rugsėjį gimus ir aš pirkau 12 mėn. tai mes dar jį ir šįmet užsidėsim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 08 11, 22:32)
12 mėn. tikrai bus didelis. Mano pupa rugsėjį gimus ir aš pirkau 12 mėn. tai mes dar jį ir šįmet užsidėsim hihihi.gif

Na, mane kad prigąsdino, jog jie labai pamažinti doh.gif doh.gif O tai kokį Jūs dydį pirkot? Jei pirkčiau 6 mėn. gal būtų geras? ax.gif ax.gif Kaip manot? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2011 08 05, 14:59)
Mergytės gal jau kuri gavote tokį komb.?
http://www.amazon.co...e...6522&sr=8-1

domintų išmatavimai 3T.

faini kombinezonai, bet nenormaliai sumazinti doh.gif
o ir kelnes neapgalvotai pasiutos sad.gif turejom tokio tipo,bet pardavem
pirkom kombi kurio kelnes su gumynem petnesom, ir kai vaikiukas pasilenkia petnesos neverzia petuku o tamposi, o columbia biskiuka neapgalvotai pasiuta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 rugpjūčio 2011 - 21:08
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 13, 22:07)
faini kombinezonai, bet nenormaliai sumazinti  doh.gif
o ir kelnes neapgalvotai pasiutos sad.gif turejom tokio tipo,bet pardavem
pirkom kombi kurio kelnes su gumynem petnesom, ir kai vaikiukas pasilenkia petnesos neverzia petuku o tamposi, o columbia biskiuka neapgalvotai pasiuta  doh.gif

apie tai net nepagalvojau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrikev @ 2011 08 11, 22:52)
Na, mane kad prigąsdino, jog jie labai pamažinti  doh.gif  doh.gif  O tai kokį Jūs dydį pirkot? Jei pirkčiau 6 mėn. gal būtų geras?  ax.gif  ax.gif  Kaip manot?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

6menesiu atitinka -iki tiek ir isnesiosite. o 12 men jau eina mazintas. (nes realiai i ji vaikas su pilnai uzdengtom galunem tilps iki 7,5 menesiu geriausiu atveju. nuo 7 menesiu jau reikes detis batukus. jeigu jums saltuoju sezonu bus 3 menesiai (ir zadate nesioti nuo 3 menesiu ir toliau, imkite 12menesiu kombika. jo matmuo :
nuo petuku iki apcios 60cm+15cm galvai kapisonas, vat ir skaiciuokite. iki ~75cm , kad pedutes liktu uzdengtos, toliau kojos lis lauk. o jei ypac vaika dar ruosiates nesioti nesyneje (ka mes darem), tai tuolab. Kombikas pasikelia, ir kojos kisha lauk.
JUS ZIEMA NESKAICIUOKITE KAIP 3 MEN, JUS JI DEVESITE NUO SPALIO IKI BALANDZIO!
Papildyta:
QUOTE(Luna888 @ 2011 08 13, 23:50)
apie tai net nepagalvojau doh.gif  mirksiukas.gif

imkite griau vientisa. ir jeigu jums 2,5metu, galite net 4t dairytis smile.gif uzteks bent keliems metams. jei sudomins, 4t, parasykite man i AZ, as jums parasysiu vientiso kombiko matmenis (neparduodu, tesiog turiu sau ateiciai uzpirkus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 13 rugpjūčio 2011 - 23:24
QUOTE(Luna888 @ 2011 08 13, 22:50)
apie tai net nepagalvojau doh.gif  mirksiukas.gif

jooo, o tai labai svarbu
tikrai sie kombiai labai varzo vaiko judesius , o per dydelio irgi labai nenupirksi, nes jaigu butu gumos,tai jas galima reguliuoti ,pakelti ir nuleisti kiek reikia,o jos dar ir tamposi thumbup.gif
Gaila,kad siuose ju nera verysad.gif
Atsakyti
[quote=looo,2011 08 14, 00:21]
6menesiu atitinka -iki tiek ir isnesiosite. o 12 men jau eina mazintas. (nes realiai i ji vaikas su pilnai uzdengtom galunem tilps iki 7,5 menesiu geriausiu atveju. nuo 7 menesiu jau reikes detis batukus. jeigu jums saltuoju sezonu bus 3 menesiai (ir zadate nesioti nuo 3 menesiu ir toliau, imkite 12menesiu kombika. jo matmuo :
nuo petuku iki apcios 60cm+15cm galvai kapisonas, vat ir skaiciuokite. iki ~75cm , kad pedutes liktu uzdengtos, toliau kojos lis lauk. o jei ypac vaika dar ruosiates nesioti nesyneje (ka mes darem), tai tuolab. Kombikas pasikelia, ir kojos kisha lauk.
JUS ZIEMA NESKAICIUOKITE KAIP 3 MEN, JUS JI DEVESITE NUO SPALIO IKI BALANDZIO!
Papildyta:
imkite griau vientisa. ir jeigu jums 2,5metu, galite net 4t dairytis smile.gif uzteks bent keliems metams. jei sudomins, 4t, parasykite man i AZ, as jums parasysiu vientiso kombiko matmenis (neparduodu, tesiog turiu sau ateiciai uzpirkus)
[/quo

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bandysim ieškot ir gaudytis tuose dydžiuose ax.gif ax.gif ax.gif Imsiu didesnį, 12 mėnesių ir tiek, nes tikrai juk šalta būna iki balandžio pas mus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrikev: 15 rugpjūčio 2011 - 12:27