Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(*Gaja* @ 2012 09 20, 23:42)
O kurioj parduotuvej Columbia pardavineja Vln?

PC Ozas Greater outdoors 4u.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2012 09 20, 23:45)
O Jūs prie -20 tik papildomą džemperį dedate po tuo pačiu kombinezonu, nešalta?

Ne manęs klausiate,bet pasisakysiu:) Sūnui pernai pirkau su 150g užpildu,tai po juo rengdavau tik trumparankovę maikutę ir ploną golfuką ,o jei buvo -2 -3 kokie,tai net golfuko nereikėjo,tik ilgarankovę maikutę vietoj jo dėjau.O kai buvo tie didieji šalčiai ir negalėjau nei užvešt mašinos,nei taxo išsikviest,tai teko važiuot troleibusu su vaiku pas gydytoją.Žinokit aš buvau sušalus į ragą,o vaikas (papildomai aprengtas megztuku) šiltut šiltutėlis thumbup.gif Ir kojytės columbia sniegbačiuose tik su pėdkelne buvo šiltos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjus: 21 rugsėjo 2012 - 11:41
QUOTE(Larissa @ 2012 09 21, 12:24)
patarkit prašom  4u.gif
ieškau dukrai Columbia kombio žiemai.jai bus 1,5 metų.2 dalių kažkaip nerandu už gerą kainą,yra tik 3T  doh.gif  pūkinis man storokas atrodo,nes ji labai judri,vežime nesėdi jau dabar,visur lipa ir baisiai nervuojasi,kai drabužiai trukdo  doh.gif
radau tokį... man atrodo turėtų būti neblogas  g.gif iš komentarų supratau,kad per didelį šaltį tektų šilčiau aprengti po apačia.čia ne problema mum. be to pajūryje visada yra šilčiau,nei kitur

SUPERINIS KOMBIS, tik senesnes kolekcijos, 80gr, pilnai jums ziema pakaks, o dsar man asmeniskai patinka kad vientisas, mano akim paprasciau vaika aprengti, labai sandarus....man si kolekcija patinka tuo kad amnisield medziaga, ji itin atspari purvui, ir dregmei...
tu kur buga pvz kur 150, siek tiek kitokia medziaga, omnisield patvaresnis valymui,,negu amnitechas...
(seip jums nuosirdziai patariu, sita pamatyt gyvai, yra vln kas prekiauja tokiu skelbimuose, ir kaina pigi, nes senesnes kolekcijos, jeigu jus domina kontaktai, parasykite man i az. )
beje jis kombikas 3t tiks nuo 85-86cm ugio....

O DAR GERESNIS VISGI PUKINUKAS BUTU...SU JUSU AMZIUMI. JIS TIKRAI NERA STORAS AR SUNKUS. LABAI LENGVAS, PATOGUS, IR SILTAS!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 21 rugsėjo 2012 - 12:27
na as radau columbia vientisa, va toki
user posted image
kokios jis kainos vertas? speju 215 brangoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2012 09 21, 11:43)
Su 150g užpildu nešiojo pernai žiemą nuo 0 laipsnių. Daug laiko praleidžiam lauke, būna aktyviai, būna, kad rogėse sėdi tempiamas. Nei karto nešalo ir nekaito. Jei nėra minuso - su visu kombiu tikrai per šilta, tokiu atveju tik striukę rengdavau.

Šiai žiemai irgi turim su 150g užpildu 2 dalių, o vėlesniam rudeniui, ankstyvam pavasariui (jei tik nespės išaugt unsure.gif) ar šiltesnei žiemos dienai (nuo kokių +5 iki minuso) paėmiau su 60 ar tai 80g užpildo ištisinį - žiūrėsim ar pasiteisins.
Žiemai toks man rodos būtų per plonas, bet aš nemėgstu storai prirengt po kombiu, gal su papildomais sluoksniais ir įmanoma būtų g.gif

Jums visiskai pritarciau kad su 60 gramu tikrai ne musu ziemoms schmoll.gif o jeigu patInka vaika kaip svoguNa prirengti po apacia, tai kam tada moketi simtus uz nepilnaverti ruba? Jei per silta lauke deveti pilna dvieju daliu kombinezona, tada visai ramiai apseinam tik su striukyte. Tikrai zinau ka kalbu, nes susiduriau ir su 60 ir su 150 ir su 230. Juk tais kombiais rengiame tam kad jie vykdytu kuno ventiliavimo funkcija (nes tik taip nesusalama). Jeigu kalnas skuduru po striuke, tai ji tampa beverte ir jokiu technologiniu gerumu neteikia schmoll.gif Cia tipo butu nesioti guminius kiaurus botus bet viduje uzsideti celofanini maiseli ant kojines...

Aisku dar jeigu vaikas prie -10 i lauka nevedamas, jame praleidzia tik atstuma iki masinos ar parduotuves, tai uztenka ir pavasarinio plosciuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 09 21, 20:46)
Jeigu kalnas skuduru po striuke, tai ji tampa beverte ir jokiu technologiniu gerumu neteikia  schmoll.gif Cia tipo butu nesioti guminius kiaurus botus bet viduje uzsideti celofanini maiseli ant kojines...

Aisku dar jeigu vaikas prie -10 i lauka nevedamas, jame praleidzia tik atstuma iki masinos ar parduotuves, tai uztenka ir pavasarinio plosciuko  4u.gif

na ka jus snekate smile.gif)) ot net juokinga....
matosi kad pati neslidynejate, ir sprendziate tik is kombio storio...
aisku stovint, su betko susalsi, ir su kailiniais.

bet sitie visi kombiai yra tesiog skirtingos paskirties..
ir pagaminti USA vaikams- judriems slidininkams, arba seip RAMIAI raustis kieme...
tiksliau, vieni yra labiau su omnisield medziaga, kiti su omnitech...PASIKARTOSIU, ju skirtinga paskirtis...

o del sluoksniu apsirengimo, kur parasete kad nesamone, tai paklauskite betkuriu sportuojanciu zmoniu smile.gif, kaip reikia rengtis ziema. svarbiausia kad tie sluoksniai butu samoningi, vieni garintu, kiti leistu orui cirkulioti, bet laikytu siluma ir pan....
o nejudant ir 150gramu nepades, duodu 150% (stebuklu nebuna)

NA musu postsovietiniu zmoniu samonyje iauge info, kad kuo storiau tuo geriau,nes tesiog mes patys taip buvome auginami. 230gram gal ir gerai, bet ju kaina virsh 350lt....ar daug tokiu kas gali ipirkti? vienetai...
tai jusu akimis, geriau brangiausia arba isvis nieko.

geriau patartumete zmonem, kaip teisingai deveti 60gramu, nes kolkas jie yra populiarausi, aisku del savo kainos...

visa sita info parasiau, ne del to kad populiarinti 60gramu, o del to kad turejom pernai ziema, ZIP suit, jeigu idomu pasidomekite. aisku, prie - 30 nedejau, bet i kalna tikrai ejome pramogautiv:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 21 rugsėjo 2012 - 20:58
QUOTE(looo @ 2012 09 21, 21:55)
*bet sitie visi kombiai yra tesiog skirtingos paskirties..
ir pagaminti USA vaikams- judriems slidininkams, arba seip RAMIAI raustis kieme...

**o del sluoksniu apsirengimo, kur parasete kad nesamone, tai paklauskite betkuriu sportuojanciu zmoniu smile.gif, kaip reikia rengtis ziema. svarbiausia kad tie sluoksniai butu samoningi, vieni garintu, kiti leistu orui cirkulioti, bet laikytu siluma ir pan....

***geriau patartumete zmonem, kaip teisingai deveti 60gramu, nes kolkas jie yra populiarausi, aisku del savo kainos...

užkabino kažkaip, nors ir ne man skirta... bet gal pasisakysiu cool.gif

*Jūs teisi, kombių skirtinga paskirtis. Kaip ir skirtingos klimato juostos Jūsų minėtoje USA. Vienose valstijose žiemos lengvos, kitose atšiauresnės... todėl visų pirma dėl skirtingų temperatūrų ir kitų meteo sąlygų reikalingas skirtingas kiekis pašiltinimo.

**Teisingų parametrų ir teisingo eiliškumo sluoksniai žinoma OK, bet visų pirma sluoksniai NETURI varžyti judesių. Bijau, kad sluoksnių kokybę daugeliu atvejų sunkiai įpirktų60-80g užpildo kombį dėl kainos įsigijusi mama. Greičiausiai net nematytų prasmės dar papildomai išleisti pinigų mirksiukas.gif
Beje, vežiojamas rogėse ir prie -15-18 mažius su 150g columbia nešalo. Kaip ir aktyviai judėdamas prie lengvesnio minuso nekaito.

***Nematau prasmės dalinti iš esmės beprasmių patarimų. Mano galva toks kombis (60g) gelbėtų atodrėkių metu arba itin švelnią LT žiemą. Na dar svarstyčiau kaip variantą vyresniam fiziškai aktyviam vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 21 rugsėjo 2012 - 21:59
Gal kas turite ar galite pakomentuoti? Įsigijome tokią, tikrai labai plonytė, kokiai temperatūrai gali būti skirta? g.gif Bet tikrai labai fainutė, mums patiko thumbup.gif . Kaip suprantu tikrai žieminė, bet močiutės sakys, kad vaiką neaprengtą vedu žiemą laukan biggrin.gif

http://www.sierratra...;colorFamily=02

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2012 09 21, 22:56)

**Teisingų parametrų ir teisingo eiliškumo sluoksniai žinoma OK, bet visų pirma sluoksniai NETURI varžyti judesių. Bijau, kad sluoksnių kokybę daugeliu atvejų sunkiai įpirktų60-80g užpildo kombį dėl kainos įsigijusi mama. Greičiausiai net nematytų prasmės dar papildomai išleisti pinigų mirksiukas.gif
Beje, vežiojamas rogėse ir prie -15-18 mažius su 150g columbia nešalo. Kaip ir aktyviai judėdamas prie lengvesnio minuso nekaito.

sluoksnius gali laaaabi pigiai susipirkti, nors ir pigiake, ten ju pilna buna....
tik reikia pasidometi ka pikrti.

apie roges ir minus 18, (nebent vaziavo kokius 5 minutes), atleiskite, nepatikesiu smile.gif
gal buvo minus 8...na dar gal gal..
na nebuna tu stebuklu... 4u.gif
dar parasykite kad batai 100% visada budavo idealiai.....
nzn , tuos pacius daiktus devime, ir kazkaip skirtingai nesiojasi jie...
kazkaip tesiog buna zmoniu ryskiai su euforija nuo tos ar anos prekes.
aisku geri tie Combikai, geriausi is to ka siulo rinka, bet nera stebuklingi jau kad visai...
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2012 09 21, 22:56)
užkabino kažkaip, nors ir ne man skirta... bet gal pasisakysiu cool.gif

***Nematau prasmės dalinti iš esmės beprasmių patarimų. Mano galva toks kombis (60g) gelbėtų atodrėkių metu arba itin švelnią LT žiemą. Na dar svarstyčiau kaip variantą vyresniam fiziškai aktyviam vaikui.

ka tada patartumete pirkti ?
Huppa uz 350lt, ar lindex uz 299
(nors jie panasaus storio kaip columbia 60gr. )
ar billemi, kurie kainuoja irgi virsh 200lt..

devetu 150gr, po 150lt, nusluojami iskart, ne visi speja nupirkti.
GAP, isvis kosmosa kainuoja...
Vien striuke kokiam prekybcentry nauja irgi apie 100kainuoja. (neaiskaus gamintojo, neaiskaus uzpildo)
Traukti tada mutoninius kailiukus, kurie like nuo tevu laiku, arba, pikrti deveta gariunini vilnoni kombika (kuris beje jeigu pirkti nauja, ne taip jau pigiai kainuoja)

Tai tada mano akimis, ne paskutinis atvejis nusipirkti 60gr kolumbijos uz 160lt, (nauja!), ir tesiog teisingai paderinti sluoksnius, galu gale daugiau prirenti po apacia, na nebus jau vaikas toks jau storas, kad nepajudeti...
uztat Columbijos omnisieldas viena patvariausiu medziagu!
Atsakyti
O apie sluoksnius, kiek skaičiau tai vilna arba flysas (ne medvilnė ir ne akrilas).Tai flysas juk tikrai labai jau pigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 09 21, 21:55)
na ka jus snekate smile.gif)) ot net juokinga....
matosi kad pati neslidynejate, ir sprendziate tik is kombio storio...
aisku stovint, su betko susalsi, ir su kailiniais.

bet sitie visi kombiai yra tesiog skirtingos paskirties..
tiksliau, vieni yra labiau su omnisield medziaga, kiti su omnitech...PASIKARTOSIU, ju skirtinga paskirtis...
o del sluoksniu apsirengimo, kur parasete kad nesamone, tai paklauskite betkuriu sportuojanciu zmoniu smile.gif, kaip reikia rengtis ziema. svarbiausia kad tie sluoksniai butu samoningi, vieni garintu, kiti leistu orui cirkulioti, bet laikytu siluma ir pan....

NA musu postsovietiniu zmoniu samonyje iauge info, kad kuo storiau tuo geriau,nes tesiog mes patys taip buvome auginami. 230gram gal ir gerai, bet ju kaina virsh 350lt....ar daug tokiu kas gali ipirkti? vienetai...
tai jusu akimis, geriau brangiausia arba isvis nieko.

geriau patartumete zmonem, kaip teisingai deveti 60gramu, nes kolkas jie yra populiarausi, aisku del savo kainos...

visa sita info parasiau, ne del to kad populiarinti 60gramu, o del to kad turejom pernai ziema, ZIP suit, jeigu idomu pasidomekite. aisku, prie - 30 nedejau, bet i kalna tikrai ejome pramogautiv:)

jei as gerai supratau tema vaikams, tai cia ne slidininku kostiumus aptariame g.gif Ir dar sitoje temoje man rodos esu sakius, kad judriems uzsiemimams tokiems kaip slidinejimas, kalnu pramogos ir kiti dalykai tikrai tiks ir 60 gr. Bet vaikams rubus perkam ZIEMAI (tai ne tas opats kas slidineti). Juos nesiojam kasdien, kai einam i darzeli, kai bunam laukutyje, vaikscioti ir t.t. Tai todel ir sakau kad kombio reikia siltesnio! Jei jus tvirtinate priesingai, tai aiskiai rasykite kad sitas kombis 60 gramu puikiai tinka slidinejimui, o ne "musu ziemoms to uztenka", nes net komentaruose apie tuos kombius raso kad netinka labai saltiems orams, o ju (JAV) salti orai ir musu normalios ziemos, dar gerokai skirias. Pernai dvieju metuku buvom ir nesiojom 150, geriausius dvigubo sildymo Vincent batukus ir MUMS SILUMOS NIEKADA NEBUVO PERDAUG!!! Nes kaip suprantate slidininkai is musu dar ne kokie buvo ir didziausia pramoga buvo sedeti rogutese.

Mano akimis ziurint reikia ziureti kad butu patogu ir pilnai isnaudotos visos gaminio savybes, o ne pirkti bile kad pirkti(nes kaina geresne) ir paskui sluoksniuotis iki begalybes. Ir siemet turim 230, tik gaila kad dar didokas musu kombis ir nusipirkom dar viena mazesni 150. Tai jus galite sakyti sovietniu ar matematiniu poziuriu, bet 60 yra 2,5 karto maziau uz 150 ir net 3,8 karto maziau 230. todel nepasakokite kad skirtumo beveik nera ir kad viskas priklauso tik nuo judrumo. Tiek shield, tiek tech turi skirtingus storius, o manau kad visiems aisku, kad geriau kai vaikui yra silta aprengus maziau sluoksniu, nei daug daug skudureliu. Zmones vaziuoja net i siaures asigali ir ten kazkaip gyvena, taip kad jei kombiai gaminami skirtingu storiu, tai jie ir teikia skirtingas silumos salygas.
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2012 09 22, 10:08)
O apie sluoksnius, kiek skaičiau tai vilna arba flysas (ne medvilnė ir ne akrilas).Tai flysas juk tikrai labai jau pigus smile.gif

Ne labai supratau, bet siaip fleece zodis daznai reiskia tiesiog tai kad audinys ne austinis, o veltinis (suveltas). Tai gali buti naturalios vilnos veltinis, gali buti ir sintetinis suveltas audinys. I batus daznai deda vilnos "veltini", rubeliuose net vaikams dazniausiai sudetis 100 poliesterio fleece.
Atsakyti
na o seip manau kad diskusija tuo klausimy yra gerai, ir betkokie argumentai sioje temoje sveikintini-zmones gales rintis smile.gif ir daryt jiem tinkama pasirinkima smile.gif

o seip visgi visi tie Columbijos kombikai, yra sporto paskirties...
manau kad uzsenieciai juos pagal paskirti ir naudoja..o laisvalaikiu rengaisi paprastomis striukemis, ar paltukais ar t.t.

chia tas pats kaip su sportiniu kostiumu, vaikscioti...
deje musu zmones negali ipirkti, ir viena ir kita, ir tenkinasi vienu kostiumu visiems atvejams smile.gif

bet visvien nenurasyciau as taip to 60gr. kombio! sakau ji verta pamatyt gyvai, nelabai jis ir skiriasi nuo tu 150gramu, jei jau poteisybei...
Atsakyti